Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny.
U nas chyba w tym miesiacu nic nie wyjdzie a tak bardzo chcialam...
Bylam dzisiaj u chirurga i usunal mi osemke, biore ketonal i dalacin na stan zapalny. Za tydzien mam zdjecie szwow. Troche sie nade mna facet nameczyl, a ja mimo ze nie bolalo trzeslam sie jak galareta. Obecnie boli mnie w ttm miejscu gdzie mialam szyte i caly wezel chlonny przy tym zebie ze nie moge skrecic glowa. Ale coz, przetrwam.
Nastepna osemka do rwania w nowym roku. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGorzej bo ta druga osemka tez do wyrwania a jak bede w ciazy to nie mozna rwac.. Nie chce czekac az wylecze wszystkie zeby, za duzo czekania. Dzialamy mimo wszystko!
M mnie tylko dzisiaj wkurzyl bo powiedzialam mu ze moze dam mlodego dziadkom na noc zebym przecierpiala w samotnosci a on z tekstem "to jak ty sobie poradzisz z dwojka jak od byle bolu zeba chcesz go im oddac". Kretyn... A doskonale wiem o co mu chodzi, on jest takim zazdrosnikiem ze mysli ze jak Igor bedzie u dziadkow to ja sobie pojde gdzies i sie zabawie. -
Milejdi wrote:Hej dziewczyny.
U nas chyba w tym miesiacu nic nie wyjdzie a tak bardzo chcialam...
Bylam dzisiaj u chirurga i usunal mi osemke, biore ketonal i dalacin na stan zapalny. Za tydzien mam zdjecie szwow. Troche sie nade mna facet nameczyl, a ja mimo ze nie bolalo trzeslam sie jak galareta. Obecnie boli mnie w ttm miejscu gdzie mialam szyte i caly wezel chlonny przy tym zebie ze nie moge skrecic glowa. Ale coz, przetrwam.
Nastepna osemka do rwania w nowym roku.
wspolczuje ...mi na szczescie wyrosly 4 zdrowe 8 i nie bylo rwania ....,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
nick nieaktualnyHej dziewczyny, widzę, że poruszyłyście temat zębów. Ja chciałabym założyć aparat ortodontyczny. Mam jeszcze 5 zębów do leczenia. Ale i tak się staramy o dzidziusia. Dentystka mnie uspokoiła, powiedziała, że znieczulenie nie powinno zaszkodzić i lepiej dać znieczulenie bo stres wpływa gorzej na dziecko i ona leczy i leczyła kobiety w ciaży i nie widzi przeciwskazań, a pruchnica nie wpływa dobrze na organizm ba nawet na płodność.
Bede miała też do wyrwania dwa zęby przed założeniem aparatu. Konsultacje mam w najbliższy wtorek. Jestem ciekawa co mi powie ortodontka
Cykl dopiero ropoczęty, więc na razie się nie martwie. Pewnie znówwróce do dylematu w drugiej połowie cyklu.november123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja bardzo lubie siemie lniane .. mniam mniam ... ale gdzieś kiedyś czytałam ze te z całymi nasionkami sa rakotwórcze bo jakis enzym się wydziela po rozgryzieniu ... wole mielone ...albo sam kisiel z tego
Magnosia lubi tę wiadomość
-
inaa wrote:Ja bardzo lubie siemie lniane .. mniam mniam ... ale gdzieś kiedyś czytałam ze te z całymi nasionkami sa rakotwórcze bo jakis enzym się wydziela po rozgryzieniu ... wole mielone ...albo sam kisiel z tego
a co w dzisiejszych czasach nie jest rakorworcze ....Magnosia, Another lubią tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Hej staraczki:) wpiszcie mnie proszę na 22.11. Dziś zaczęłam brać Clostibegyt więc liczę na cud
Magnosia lubi tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
Oh Milejdi wspolczuje..ja mam zdrowe 8ki, ale niestety kazda z nich to utrudnione wyrzynanie sie zeba madrosci. Czy jak to sie tam zwie. Niestety kazda z nich rosnie mi pod zeby, prostooadle do rzedu i na gorze, i na dole. W sierpniu zlapal mnie taki bol po wizycie u denstysty, wymienialam plombe w 6tce, widocznie ten osuszacz mi tam wadzil. W nocy myslalam, ze umre..
Jako, ze bylam przed urlopem w ciepelku, to mi wyplukal zebolog te kieszonke w 8ce i dal antybiotyk. Jakos przezylam. U mnie niestety rwanie 8ki wiaze sie z nacinaniem kosci szczeki lekarz mowi ze mam jakies 3% na to, ze te 8ki wyrosna sobie jakos tam i dadza mi spokoj. Nie pchaja mi zebow, nie sa dziurawe, mam proste zabki od malego. Po prostu rosna pod dziaslem masakra