Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Nooo gorzej niz stare babcie hehe kruszymy sie jak nie wiem ..
Ja to juz mam full zestaw chorób hehe - co rusz cos wymyslaja
a dużą masz tą niedoczynność? ja jeszcze 4 tyg temu TSH miałam tragiczne 0,018 mam nadzieje że się poprawiło bo raczej nie utrzymam tej ciąży
oj te roczniki 84 mają lekko przekichana,ale damy rade!!!!! może i jesteśmy przed 30 ale trzymajmy się tego że przynajmniej wyglądamy na 18 hihiihi
Ania_84, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny na rozluźnienie humoru przesyłam kawał
Przychodzi do lekarza na badania okresowe 80-letni staruszek.
Lekarz pyta go:
- Jak się pan dziś czuje?
- Jak w niebie, fantastycznie! Kochałem się z 18-letnią dziewicą i zaszła w ciążę! I co pan na to?
Lekarz pomyślał i mówi:
- Kiedyś znałem znakomitego leśniczego. Pewnego dnia, idąc na polowanie, pomylił się i zamiast strzelby wziął parasolkę.
Głęboko w lesie wytropił wielkiego niedźwiedzia, podszedł blisko, wycelował i nacisnął spust! I wie pan, co się stało? Parasolka wystrzeliła, a niedźwiedziowi odpadła głowa!
- Niemożliwe! Ktoś inny musiał do niego strzelić!
- No właśnie, do tego zmierzam...
mała_mi, eunika, Lili, fabiola, Andzia33, BiB lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
karolcia no właśnie jakiś absurd wkradł się do mojego życia ponad rok się starałam i nic a kiedy lekarze mi zabronili i naprawdę byłam ostrożna to wczoraj i dziś testy pokazały pozytyw,az sie boje isc do lekarzy bo zbiore takie baty że fiufiu
kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Gośśśka wrote:mam to samo
a dużą masz tą niedoczynność? ja jeszcze 4 tyg temu TSH miałam tragiczne 0,018 mam nadzieje że się poprawiło bo raczej nie utrzymam tej ciąży
oj te roczniki 84 mają lekko przekichana,ale damy rade!!!!! może i jesteśmy przed 30 ale trzymajmy się tego że przynajmniej wyglądamy na 18 hihiihiGośśśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGośśśka wrote:karolcia no właśnie jakiś absurd wkradł się do mojego życia ponad rok się starałam i nic a kiedy lekarze mi zabronili i naprawdę byłam ostrożna to wczoraj i dziś testy pokazały pozytyw,az sie boje isc do lekarzy bo zbiore takie baty że fiufiu
Gośśśka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hahahaha ale ze mnie głupek Mogę oficjalnie zmienić datę testowania? Wskazałam wam 30 listopada, ale to u mnie byłby chyba 38 dc, a tak długo nie chcę czekać. Zdecydowanie wolę zatestować w 31 dc, czyli 23.11.2013 r.
Przeniesiecie mnie? Sorry za zamieszaniekaarolaa, Lili, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:napewno sie zdziwia bedzie dobrze musi byc dobrze trzymam kciuki i jeszcze raz gratuluje, a po piatkowej wizycie czekam na szczegolowe informacje
celia, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
kada24 wrote:dziewczyny dopadla mnie jeliotwka masakra juz sie troche odwodnilam co wypije wode to leci ze mnie zaraz bede miec kroplowke podlaczona..
-
Gośśśka wrote:taż tak miałam polecam wygazowaną coca-cole dziewczyny mi tu na forum to poleciły rewelacyjny lek!!!!!! i ulga niesamowita!!!!!
-
kada24 wrote:no pije ale wiesz jakos mi juz niepomaga czekam na kroplowke...