Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny - przeciez każdej z Nas sie uda- zobaczycie co nie ??
Lili, mała_mi, kaarolaa, eunika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny mój mąż był wczoraj na badaniu nasienia i był post przez 5 dni na szczęście było to po dniach płodnych i teraz czekamy do 11.11 na rozwój sytuacji Ecencia ja też już gratuluję życzę dużo spokoju i wiary że wszystko będzie dobrze
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
hej dziewczynki dawno nie zaglądałam na forum bo okazało się że jestem chora na nadczynność tarczycy, a tu wczoraj niespodzianka brak okresu i 2 testy pozytywne na piątek mam wizytę umówioną zobaczymy
Ania_84, kaarolaa, Lili, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Gośśśka wrote:hej dziewczynki dawno nie zaglądałam na forum bo okazało się że jestem chora na nadczynność tarczycy, a tu wczoraj niespodzianka brak okresu i 2 testy pozytywne na piątek mam wizytę umówioną zobaczymy
Gośśśka, Lili, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Gośśśka wrote:dziękuje słońce mam nadzieje że choroba nie da mi za mocno w kość i dziecko urodzi się zdrowe trzymam kciuki Ania_84 za twoje testowanie a z nicka wnioskuje ze z tego samego rocznika jesteśmy?
A co do testowania - to zobaczymy ten cykl ochrzciłam - co ma byc to bedzieGośśśka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Gośśśka wrote:hej dziewczynki dawno nie zaglądałam na forum bo okazało się że jestem chora na nadczynność tarczycy, a tu wczoraj niespodzianka brak okresu i 2 testy pozytywne na piątek mam wizytę umówioną zobaczymy
GRATULUJĘ! buziaki dla świeżo upieczonej mamusi :* :*
Ależ cudna ta lista nasza Dobrze że codziennnie serduszka nowe przybywają i jest się z czego cieszyć, bo do mojego testowania taaaak daleko. Mam nadzieję że starczy dla mnie......Gośśśka, Lili, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Tak dokładnie 84 rocznik przed czarnobylem hehe i tak cos na te tarczyce chyba walneło w tym czarnobylu bo ja mam niedoczynnosc ;/
A co do testowania - to zobaczymy ten cykl ochrzciłam - co ma byc to bedzie
ja pierdziele przed 30-tką i się już człowiek sypie co nie?Ania_84, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Gośśśka wrote:no co ty? ale podobno niedoczynność jest lepsza mi lekarz chciał podać jodowi radioaktywnemu bym z nadczynnośći przeszła w niedoczynność ale nie zdążył bo zaciążłam i teraz będę opierdziele zbierać po lekarzach
ja pierdziele przed 30-tką i się już człowiek sypie co nie?
Nooo gorzej niz stare babcie hehe kruszymy sie jak nie wiem ..
Ja to juz mam full zestaw chorób hehe - co rusz cos wymyslajaGośśśka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLISTOPADOWE TESTERKI:
03 lis Ania1986,Oliwia (-), Maxi
04 lis Celia (-), Iwka (-), zielona-kropeczka , gusia86 , BettiP ,
05 lis nezumi (-), mindusia , Plumb80 , Asienkaa , Gośśśka ,
08 lis kada24 (-),
09 lis Frelka (ew. 11.11), Ania1986
10 lis Majka86(-), Malinkowe oczekiwanie
11 lis JustynaS (albo 10.11),fabiola
12 lis Kierzynka, Ania_84 (ewentualnie 14.11)
13 lis basiulkaa_89,Andzia33
15 lis Jaga
16 lis eunika
19 lis AnBe, Natka
20 lis Lili; Drzwiona
21 lis izabelka04
22 lis biedronka1982, MałaMi, madzianka
24 lis Topola
28 lis MalutkaEve, Kaarolaa
30 lis Olgenek,MOI, Natasza82
Oto lista nasza
Andzia33 lubi tę wiadomość