Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kada24 będzie dobrze!!
ecencia nie umiem się do końca wczuć w Twoje obawy ale mam nadzieję, że po następnej becie będziesz spokojniejsza. Ja sobie codziennie powtarzam, że optymizm i pozytywne nastawienie jest niezbędne do sukcesu i tego się będę trzymać(oczywiście zdarza się przygnębienie)Andzia33 lubi tę wiadomość
-
ecencia, dobrze będzie. Musi być dobrze wspieram mocno żeby był piękny przyrosr bety i żeby sobie fasolka leżała spokojnie i rosła przez najbliższe osiem miesięcy w mamusinym brzuszku :*
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Eunika, może gdybym nie miała wcześniej tej ciaży bichemicznej, gdybym miała normalne objawy ciąży (np. dziś czuję się normalnie jak codzień) gdybym nie była ewenementem z tymi kilkudniowymi plamieniami po owulacji w ciążowym cyklu, może wtedy umiała bym się beztrosko cieszyć a tak jest mi ciężko bo nie chce znow przeżywać jesli się nie uda. Jak usłyszę serduszko malucha wtedy dopiero poczuję pełną radość.
eunika, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ecencia wrote:Eunika, może gdybym nie miała wcześniej tej ciaży bichemicznej, gdybym miała normalne objawy ciąży (np. dziś czuję się normalnie jak codzień) gdybym nie była ewenementem z tymi kilkudniowymi plamieniami po owulacji w ciążowym cyklu, może wtedy umiała bym się beztrosko cieszyć a tak jest mi ciężko bo nie chce znow przeżywać jesli się nie uda. Jak usłyszę serduszko malucha wtedy dopiero poczuję pełną radość.
Wspieramy Cię Kochana... ja jeszcze nie byłam w ciąży i nie wiem jak będę się czuła ale znając mnie nawet jak wszystko będzie dobrze to i tak będę się martwić. Tobie pozostaje czekanie i bycie dobrej myśli a mi... czekanie i bycie dobrej myśli, heheAndzia33 lubi tę wiadomość
-
kada24 wrote:niestety wynik 0,100 mIU/L nie wyszlo..
-
Oj kada24.... zaczekaj jeszcze torchę i zrób test. Może się udało tylko jeszcze za wcześnie było.
-
Dla przypomnienia...ktoś się dopisuje?
LISTOPADOWE TESTERKI:
03 lis Ania1986,Oliwia (-), Maxi
04 lis Celia (-), Iwka (-), zielona-kropeczka , gusia86 , BettiP ,
05 lis nezumi, mindusia , Plumb80 , Asienkaa , Gośśśka ,
08 lis kada24,
09 lis Frelka (ew. 11.11), Ania1986
10 lis Majka86(-), Malinkowe oczekiwanie
11 lis JustynaS (albo 10.11),fabiola
12 lis Kierzynka, Ania_84 (ewentualnie 14.11)
13 lis basiulkaa_89,Andzia33
15 lis Jaga
16 lis eunika
19 lis AnBe, Natka
20 lis Lili; Drzwiona
21 lis izabelka04
22 lis biedronka1982, MałaMi, madzianka
24 lis Topola
28 lis MalutkaEve, Kaarolaa
30 lis Olgenek,MOI, Natasza82
PowodzeniaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:Dla przypomnienia...ktoś się dopisuje?
LISTOPADOWE TESTERKI:
03 lis Ania1986,Oliwia (-), Maxi
04 lis Celia (-), Iwka (-), zielona-kropeczka , gusia86 , BettiP ,
05 lis nezumi, mindusia , Plumb80 , Asienkaa , Gośśśka ,
08 lis kada24,
09 lis Frelka (ew. 11.11), Ania1986
10 lis Majka86(-), Malinkowe oczekiwanie
11 lis JustynaS (albo 10.11),fabiola
12 lis Kierzynka, Ania_84 (ewentualnie 14.11)
13 lis basiulkaa_89,Andzia33
15 lis Jaga
16 lis eunika
19 lis AnBe, Natka
20 lis Lili; Drzwiona
21 lis izabelka04
22 lis biedronka1982, MałaMi, madzianka
24 lis Topola
28 lis MalutkaEve, Kaarolaa
30 lis Olgenek,MOI, Natasza82
PowodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2013, 15:40