Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
ecencia wrote:Ja detektora nie mam bo nie wykupuję abonamentu ale zapisuje objawy i szczegóły, żeby potem móc porównywać cykle. Zwłaszcza jak mi się w tym cyklu powtórzyła taka dziwna sytuacja jak kilka dni plamień po owulacji co nie jest normalne.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, dzisiaj naprawdę doceniłam Waszą obecność
Zostało mi kilka dni do testowania. Nie chcę truć M. ani rodzince, żeby nie wyszło, że się nakręcam (a nakręcam się strasznie).
Przy Was nie muszę udawać twardej i niezwruszonej i za to WIELKIE DZIĘKI :*Ania_84, kaarolaa, mała_mi, nezumi, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Frelka wrote:Dziewczyny, dzisiaj naprawdę doceniłam Waszą obecność
Zostało mi kilka dni do testowania. Nie chcę truć M. ani rodzince, żeby nie wyszło, że się nakręcam (a nakręcam się strasznie).
Przy Was nie muszę udawać twardej i niezwruszonej i za to WIELKIE DZIĘKI :* -
ecencia wrote:zielarka, konieczne te leki?
Mam doła...normalnie płakałam ze złości i bezsilności...
Z drugiej strony może Góra daje mi znaki, że mam pewne sprawy uporządkować i nie zachodzić w ciążę teraz(w listopadzie rok temu zaszłam w ciąże którą poroniłam) tylko poczekać...cierpliwie...strasznie trudne to wszystko...Andzia33 lubi tę wiadomość
-
zielarka wrote:No chyba cholera konieczne Jeśli nie zajmę sie tym teraz i zajdę w ciąż to będę w niej 9 miesięcy + tyle miesięcy ile będziemy się stara, potem karmienie piersią min 2 lata=3 lata+ bez leczenia. A każdy miesiąc jest na moją niekorzyść.
Mam doła...normalnie płakałam ze złości i bezsilności...
Z drugiej strony może Góra daje mi znaki, że mam pewne sprawy uporządkować i nie zachodzić w ciążę teraz(w listopadzie rok temu zaszłam w ciąże którą poroniłam) tylko poczekać...cierpliwie...strasznie trudne to wszystko... -
Frelka wrote:Dziewczyny, dzisiaj naprawdę doceniłam Waszą obecność
Przy Was nie muszę udawać twardej i niezwruszonej i za to WIELKIE DZIĘKI :*Andzia33 lubi tę wiadomość