Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEavonne wrote:Ja się tez dopisuje chociaż nbiewiem czu=y mam jeszcze sily. Psychika mi wysiada:-(((( Na dzień dzisiejszy mam dość! Ale ktoz wie co będzie za 2,3 dni??
-
Dokładnie ja tez obstawialam ze mam to gdzies ..bo myslalam ze bedzie bez owu
Iwka lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:no, a tera tak pięknie temka jedzie do góry i tak już zostanie
kaarolaa, mała_mi, natasza82, Eweloka84, Iwka, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:i te motylki napewno zwiastuja cos dobrego
kaarolaa, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Czy tutaj można się też wyżalić?
Oj , bo ogólnie to bardzo dobrze znoszę już wieści o ciążach w najbliższym otoczeniu, ale w zeszłym roku dowiedziałam się, że facet, z którym kiedyś coś tam mnie łączyło ma synka, o którego starali się...jeden cykl. Przełknęłam. Dziś dowiedziałam się, ze właśnie urodziły mu się bliźniaki. Ma troje cudownych dzieci...Żal dupę ściska Życzę mu wszystkiego naj, naj, ale TROJE, A JA NIC????? No dlaczego...Ania_84, biedronka1982, Andzia33, celia lubią tę wiadomość
-
Lili wrote:Czy tutaj można się też wyżalić?
Oj , bo ogólnie to bardzo dobrze znoszę już wieści o ciążach w najbliższym otoczeniu, ale w zeszłym roku dowiedziałam się, że facet, z którym kiedyś coś tam mnie łączyło ma synka, o którego starali się...jeden cykl. Przełknęłam. Dziś dowiedziałam się, ze właśnie urodziły mu się bliźniaki. Ma troje cudownych dzieci...Żal dupę ściska Życzę mu wszystkiego naj, naj, ale TROJE, A JA NIC????? No dlaczego...
Doczekasz się i ty Kochana :* :*Lili, Andzia33, celia lubią tę wiadomość
-
Lili wrote:Czy tutaj można się też wyżalić?
Oj , bo ogólnie to bardzo dobrze znoszę już wieści o ciążach w najbliższym otoczeniu, ale w zeszłym roku dowiedziałam się, że facet, z którym kiedyś coś tam mnie łączyło ma synka, o którego starali się...jeden cykl. Przełknęłam. Dziś dowiedziałam się, ze właśnie urodziły mu się bliźniaki. Ma troje cudownych dzieci...Żal dupę ściska Życzę mu wszystkiego naj, naj, ale TROJE, A JA NIC????? No dlaczego...
I całkeim rozumiem Twoje odczucia ...niestety niektorzy maja farta..a inni musza walczyc .. ;/ ale i do nas sie usmiechnie szczesieLili, Andzia33, celia lubią tę wiadomość
-
I sobie i wam tego życzę jak najszybciej kochane moje Gdyby tak ktoś mi zagwarantował, że kiedykolwiek będę mamą, odpuściłabym wszelkie starania. Nie muszę tego mieć już, natychmiast, choć bardzo chcę. Mam poczekać? Proszę bardzo, jest na co wiec będę. Tylko nikt mi nie zagwarantuje, że tak sie stanie, a ja czuję się coraz mniej płodna i gorsza od tej części ludzkości, którym to tak gładko wychodzi. Och,świrka można dostać
kierzynka, mała_mi, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lili rozumiem Cię doskonale, koleżanki mają już dzieci a ja już 8 cykl czekam i nic. Mam 9 lat starszą siostrę która dopiero rok temu zdecydowała się, że jednak chce dziecko i wystarczyły jej 4 msc. a ja tyle młodsza i mam problem. Mimo to bardzo się cieszę, że już za max dwa tygodnie będę ciocią. Może ciążowe wiruski na mnie przeskoczą.
kaarolaa, Andzia33, Lili lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu mnie dookoła tez wszystkie dziewczyny z gromadka dzieci albo w ciazy, siostra młodsza ode mnie tez juz sie synka dorobiła, a ja nadal czekam i to juz 30 miesiecy, ciezko mi jest, ale w koncu sie doczekam. wszystkie sie doczekamy trzeba nam tylko troche dłuzej poczekac...
Andzia33, Lili lubią tę wiadomość
-
A ja sobie czekam na owulację i mam nadzieję, że tym razem będzie. A co ma nie być, co nie?
Uda nam się dziewczyny!
Widzę, że już jestem uwzględniona na liście testowania. Termin idealny. Dzięki za pamięć http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/flirty4-smiley.gifmała_mi, Iwka, kaarolaa, Andzia33, celia lubią tę wiadomość
-
No to i ja się dopisuje wstępnie do tego wątku.
Test robiony dzisiaj przed godz 13. Widać na nim piękne wyraźne dwie kreski.
Teraz tylko pozostaje mi umówić się na wizyte do lekarza aby to potwierdziłAnia_84, MalutkaEve, biedronka1982, mała_mi, Iwka, Andzia33, Lili, celia, basiulkaa_89, Malinkowe oczekiwanie lubią tę wiadomość
-
mindusia wrote:No to i ja się dopisuje wstępnie do tego wątku.
Teraz tylko pozostaje mi umówić się na wizyte do lekarza aby to potwierdziłAndzia33, Lili lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymindusia wrote:No to i ja się dopisuje wstępnie do tego wątku.
Teraz tylko pozostaje mi umówić się na wizyte do lekarza aby to potwierdził
takie informacje dają nadzieję
gratulacjeAndzia33, Lili lubią tę wiadomość
-
Ania84 MalutkaEve dzieki dziewczyny.
musze przyznac ze juz pomalu traciłam nadzieje/ bylam przekonana ze w ciaze nie zajde a tutaj taka niespodzianka. Powodzenia dla was dziewczynyAnia_84, Andzia33, Lili lubią tę wiadomość
-
mindusia gratuluję!!!
wczoraj były smutki i widzę, że sporo... ja mam dzisiaj lepszy dzień chociaż dorobiłam się zimna na ustach i jestem wkurzona, po tempce wnioskuję, że jestem 3 dni po owu więc już tylko 11 dni do testowaniaAndzia33, Lili lubią tę wiadomość