Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia :) wrote:Dziewczyny dziś zrobiłam test ciążowy z allegro i wyszły mi dwie kreski, z tym, że ta jedna bardzo jasna.... Co myślicie o tych testach? Nie wiem czy się cieszyć czy nie.
Kochana, test to test
ale ja bym powtórzyła dla pewności, albo betę zrobiła
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gośśśka wrote:8 tydzień kochane a szok !!!!!!!!!! mam tyle emocji w sobie że głowa boli do nie dawna myslałam że długo nie bede miała jeszcze dziecka ze wzgledu na nadczynność tarczycy a tu okazuje się że bede miała i to jeszcze 2 !!!
Gośśśka!!!! GRATULACJE!!!!! Ale super! Rozumiem, że jesteś w szoku Będzie dobrze. Bardzo, bardzo się cieszę!kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Tak po cichutku, żeby nie zapeszyć chciałabym pochwalić się dzisiejszymi moimi II kreskami, zrobiłam też dziś betę i czekam na wyniki.
Może dostanę je ok 22. Niecierpliwie się bardzo!
Saramago, kaarolaa, basiulkaa_89, Ciapulinka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ann_ wrote:Tak po cichutku, żeby nie zapeszyć chciałabym pochwalić się dzisiejszymi moimi II kreskami, zrobiłam też dziś betę i czekam na wyniki.
Może dostanę je ok 22. Niecierpliwie się bardzo!
Po cichutku trzymam zatem kciukiAndzia33 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Samarago i karolaa Jakoś nie chce mi sie wierzyć, że ktoś tam pracuje i po 22 wrzuca wyniki w system Pewnie rano bardziej się dowiem... Chociaż, pielęgniarka dziś dała mi nadzieję na 22:)
Przyznam, ze jestem w lekkim szoku.Saramago, kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny