Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno to nie jesteśmy same :*
ja mam ciągle napięcie w podbrzuszu ale bardziej z 1 strony , tam gdzie czułam ból przed owulka, zastanawiam się czy nie wziąć dupka wcześniej, jeszcze przed testowaniem, bo poprzednią ciążę poroniłam i boję się powtórkiAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
LISTOPADOWE TESTERKI:
03 lis Oliwia (-), Maxi
04 lis Celia (-), Iwka (-), zielona-kropeczka , gusia86 , BettiP , madzia84 , Zemraa
05 lis nezumi (-), mindusia , Plumb80 , Asienkaa , Gośśśka , Piccola , Asik14
06 lis ecencia , xAliceex
07 lis AngelQa , Kamcia , Emalia82
08 lis kada24 (-), Paula_29 , Frelka , szamanka , Aniulka
10 lis Majka86 (-), slonce89
11 lis JustynaS (-), fabiola (-), lolicia , Marzycielka
12 lis Kierzynka (-), Lolicia , Ania_84 (-), BiB , dodinka (-), Malinkowe oczekiwanie
13 lis Siodemka , basiulkaa_89 (-), Andzia33(-), paszczakin (-), Camilia maximka84 , Nimlot
14 lis maja35 , mikaaa , marti34 ,susel , versa
15 lis Jaga (-), Sergi , KaroLinka
16 lis eunika(-), asiekk , Nusiaczek
17 lis bella82
18 lis Kasieńka:) , ep7
19 lis AnBe (-), Natka-77(-),Agamemnon roniuch
20 lis Lili(-); Drzwiona(-)
21 lis izabelka04(?), alma(-), Iza79
22 lis Ann_ , Natkusia , MałaMi (-), madzianka (-),Blue00, Elizkaa (-), Laka86 , Jagódka
23 lis MOI, Klif(-), Amela
24 lis Topola(-), Magdzialenka
25 lis biedronka1982
26 lis Ciapulinka
28 lis MalutkaEve(-), Kaarolaa,
29 lis justysia90,karmelek, Ania1986, stardust87, ewelina25
30 lis Olgenek, Natasza82, Kalitria
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja się już testowania nie mogę doczekać. Oby @ nie przyszła Ale mam głupie przeczucie, że tym razem się udało. Do przedwczoraj miałam bóle jak owulacyjne (od 15.11 - owulacja) i takie mocne 1h kłucie z prawej strony (implantacja może?), a od wczoraj ból jest zupełnie inny, jak na @.. tak bardzo bym chciała, żeby to już był Fasol... Odbija mi od tych wszystkich starań
A Wy jak się trzymacie? Co robicie, żeby nie zwariować? I żeby nie biegać co chwilę robić testy?..Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:ja wiem, ze u mnie znow nic nie wyszło...czekam jeszcze 4 dni na @...jestem pewna na 100%, ze przyjdzie trudno zdazyłam sie juz do tego przyzwyczaic...
kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
stardust87 wrote:A ja się już testowania nie mogę doczekać. Oby @ nie przyszła Ale mam głupie przeczucie, że tym razem się udało. Do przedwczoraj miałam bóle jak owulacyjne (od 15.11 - owulacja) i takie mocne 1h kłucie z prawej strony (implantacja może?), a od wczoraj ból jest zupełnie inny, jak na @.. tak bardzo bym chciała, żeby to już był Fasol... Odbija mi od tych wszystkich starań
A Wy jak się trzymacie? Co robicie, żeby nie zwariować? I żeby nie biegać co chwilę robić testy?..
widze że jedziemy równo też obstawiam owulkę 15,11 i 29,11 termin @
a co robie by nie zwariować? nic zostało juz tylko 5dni do wyjaśnienia, choć mam cichą nadzieję że wyjdzie juz jutroAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
karmelek wrote:widze że jedziemy równo też obstawiam owulkę 15,11 i 29,11 termin @
a co robie by nie zwariować? nic zostało juz tylko 5dni do wyjaśnienia, choć mam cichą nadzieję że wyjdzie juz jutro