Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:justysia ja też mam termin @ na 29 ale testuje juz jutro nie wiem czy coś wyjdzie, ale trzymajcie kciuki!
jasne trzymam kciuki i to mocno!!
ja tez mam termin @ na 29/11 ale owulke mialam 17 (dzis jest 7dpo) wiec musze do piatku czekac bo nawet jesli fasolka jest to test moze nie wyjsc wczesniej..
mam nadzieje ze nam sie udalo i rosne juz w nas mala fasolinka -
nick nieaktualnystardust87 wrote:Kaarolaa ale skąd wiesz? nie ma @ więc jeszcze jest nadzieja! Wiem, że nie ma się po co niepotrzebnie nakręcać, ale dołować się na zapas też nie warto. Głowa do góry! W końcu kiedyś musi się udać, więc dlaczego nie właśnie teraz?
a co do testow to ja ich szybciej nie robie, tylko po terminie minimum 2 dni i jakos mnie do tego całego testowania nie ciagnie...moge sobie poczekac -
nick nieaktualnyewelina25 wrote:jasne trzymam kciuki i to mocno!!
ja tez mam termin @ na 29/11 ale owulke mialam 17 (dzis jest 7dpo) wiec musze do piatku czekac bo nawet jesli fasolka jest to test moze nie wyjsc wczesniej..
mam nadzieje ze nam sie udalo i rosne juz w nas mala fasolinkaewelina25, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:zawsze nadzieje mozna miec, ale w moim przypadku ciaza to nie jest takie hop siup. moze zostały nam jeszcze ze 2 cykle naturalne, a pozniej juz in vitro...
a co do testow to ja ich szybciej nie robie, tylko po terminie minimum 2 dni i jakos mnie do tego całego testowania nie ciagnie...moge sobie poczekac
P.S. Zazdroszczę spokoju i opanowania z testamikaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymy nie boimy sie in vitro juz jestesmy zapisani w klinice tylko czekamy na tel z terminem rozpoczecia procedury. zeby nie moje poprzednie poronienia juz od nowego cyklu bysmy zaczeli, a tak musze czekac co klinika z nami zrobi, moze refundacja, moze badania kliniczne, moze płatne in vitro, musimy cierpliwie czekac. a przez prawie 3 lata nauczyłam sie cierpliwosci, czyli 2 miesiace czekania na leczenie to nie tak duzo, lub 4 dni na termin @
celia, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:LISTOPADOWE TESTERKI:
03 lis Oliwia (-), Maxi
04 lis Celia (-), Iwka (-), zielona-kropeczka , gusia86 , BettiP , madzia84 , Zemraa
05 lis nezumi (-), mindusia , Plumb80 , Asienkaa , Gośśśka , Piccola , Asik14
06 lis ecencia , xAliceex
07 lis AngelQa , Kamcia , Emalia82
08 lis kada24 (-), Paula_29 , Frelka , szamanka , Aniulka
10 lis Majka86 (-), slonce89
11 lis JustynaS (-), fabiola (-), lolicia , Marzycielka
12 lis Kierzynka (-), Lolicia , Ania_84 (-), BiB , dodinka (-), Malinkowe oczekiwanie
13 lis Siodemka , basiulkaa_89 (-), Andzia33(-), paszczakin (-), Camilia maximka84 , Nimlot
14 lis maja35 , mikaaa , marti34 ,susel , versa
15 lis Jaga (-), Sergi , KaroLinka
16 lis eunika(-), asiekk , Nusiaczek
17 lis bella82
18 lis Kasieńka:) , ep7
19 lis AnBe (-), Natka-77(-),Agamemnon roniuch
20 lis Lili(-); Drzwiona(-)
21 lis izabelka04(?), alma(-), Iza79
22 lis Ann_ , Natkusia , MałaMi (-), madzianka (-),Blue00, Elizkaa (-), Laka86 , Jagódka
23 lis MOI, Klif(-), Amela
24 lis Topola(-), Magdzialenka
25 lis biedronka1982
26 lis Ciapulinka
28 lis MalutkaEve(-), Kaarolaa,
29 lis justysia90,karmelek, Ania1986, stardust87, ewelina25
30 lis Olgenek, Natasza82, KalitriaAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybiedronka1982 wrote:LISTOPADOWE TESTERKI:
03 lis Oliwia (-), Maxi
04 lis Celia (-), Iwka (-), zielona-kropeczka , gusia86 , BettiP , madzia84 , Zemraa
05 lis nezumi (-), mindusia , Plumb80 , Asienkaa , Gośśśka , Piccola , Asik14
06 lis ecencia , xAliceex
07 lis AngelQa , Kamcia , Emalia82
08 lis kada24 (-), Paula_29 , Frelka , szamanka , Aniulka
10 lis Majka86 (-), slonce89
11 lis JustynaS (-), fabiola (-), lolicia , Marzycielka
12 lis Kierzynka (-), Lolicia , Ania_84 (-), BiB , dodinka (-), Malinkowe oczekiwanie
13 lis Siodemka , basiulkaa_89 (-), Andzia33(-), paszczakin (-), Camilia maximka84 , Nimlot
14 lis maja35 , mikaaa , marti34 ,susel , versa
15 lis Jaga (-), Sergi , KaroLinka
16 lis eunika(-), asiekk , Nusiaczek
17 lis bella82
18 lis Kasieńka:) , ep7
19 lis AnBe (-), Natka-77(-),Agamemnon roniuch
20 lis Lili(-); Drzwiona(-)
21 lis izabelka04(?), alma(-), Iza79
22 lis Ann_ , Natkusia , MałaMi (-), madzianka (-),Blue00(-), Elizkaa (-), Laka86 , Jagódka
23 lis MOI(-), Klif(-), Amela
24 lis Topola(-), Magdzialenka(-)
25 lis biedronka1982
26 lis Ciapulinka
28 lis MalutkaEve(-), Kaarolaa,
29 lis justysia90,karmelek, Ania1986, stardust87
30 lis Olgenek, Natasza82, KalitriaAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jeny, też chyba nie wytrzymam do 29 Mam plan, żeby jechać jutro do Tesco po ten test 10ml.. Ale wtedy znowu będę musiała czekać do wtorku, żeby rano zrobić... Dupa, nie wiem co robić.. Korci mnie strasznie, ale nie chcę się niepotrzebnie jutro rozczarować.
karmelek, o której będziesz robiła? Jak Ci wyjdą II to ja też zrobięAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja to w zasadzie tez 29.12 powinnam testować, choć może wstrzymam się do 1.12. Ale nie pewnie nie wytrzymam No chyba, że @ przyjdzie lada moment...
Andzia33 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
A ja policzyłam, że ostatnim razem po 10 dniach test wyszedł mi negatywny, a dopiero po 12 dniach od owu wyszła blada druga kreska. Więc się chyba wstrzymam jednak do środy..
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
stardust87 wrote:jeny, też chyba nie wytrzymam do 29 Mam plan, żeby jechać jutro do Tesco po ten test 10ml.. Ale wtedy znowu będę musiała czekać do wtorku, żeby rano zrobić... Dupa, nie wiem co robić.. Korci mnie strasznie, ale nie chcę się niepotrzebnie jutro rozczarować.
karmelek, o której będziesz robiła? Jak Ci wyjdą II to ja też zrobię
generalnie gdyby nie ten lekarz to bym jeszcze nie robila, przynajmniej po srody
hehhe wiem ze niecierpliwa jestemSaramago lubi tę wiadomość