Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysie nie nakrecam, musze czekac do czwartku, chociaz ja wiem, ze nic z tego, kolejnym objawem zblizajacej sie mendy jest brak sluzu, sucho jak na pustyni a przed @ zawsze tak mam. dziewczyny mowia ze jak w ciazy były to je taki biały, gesty sluz zalewał, u mnie nic...
w sumie w poprzednich ciazach nie pamietam jak było, ale napewno nie tak sucho jak teraz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:sie nie nakrecam, musze czekac do czwartku, chociaz ja wiem, ze nic z tego, kolejnym objawem zblizajacej sie mendy jest brak sluzu, sucho jak na pustyni a przed @ zawsze tak mam. dziewczyny mowia ze jak w ciazy były to je taki biały, gesty sluz zalewał, u mnie nic...
w sumie w poprzednich ciazach nie pamietam jak było, ale napewno nie tak sucho jak teraz
witam Kochana :*
ja żadnego zalewającego śluzu nie miałam
i w sumie do tej pory nie zauważyłam takowego ...
każdy organizm jest inny
za wszystkie nadal trzymam kciukasy :*kaarolaa, Saramago, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pękłam. Pojechałam specjalnie do Tesco po test 10ml. Niestety wyszła tylko 1 kreska ale nie robiłam z pierwszego moczu, tylko z któregoś już z kolei. I po kawie wiec tylko cudem mógł wyjść pozytywny. Trochę podłamana jestem, ale jutro zrobię jeszcze raz ten test. A jak nadal nie wyjdzie to w piątek już 25ml. Powiedzcie, że się uda..
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:Pękłam. Pojechałam specjalnie do Tesco po test 10ml. Niestety wyszła tylko 1 kreska ale nie robiłam z pierwszego moczu, tylko z któregoś już z kolei. I po kawie wiec tylko cudem mógł wyjść pozytywny. Trochę podłamana jestem, ale jutro zrobię jeszcze raz ten test. A jak nadal nie wyjdzie to w piątek już 25ml. Powiedzcie, że się uda..
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Hej kobiety co się d\iej tu u Was na watku..
karoolla jak tam samopoczucie ? mąż w domkukaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya co do samopoczucia to jest w miare ok, tylko mam troche nerwy bo nie moge sie doczekac czwartku mowie sobie, ze nic z tego nie bedzie, ale jakas nadzieja jest...
a co tam u Ciebie MariaAntonina, jak dzidzia rosnie???Andzia33, Saramago lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hello kobietki jeśli chodzi o to że ktoś wpada jak nie chce to prawda i myslę że to trochę niesprawiedliwe. A jeśli chodzi o to żeby się nie przejmować to ja w tym cyklu odpuściłam mierzenie tempki i jest mi zdecydowanie lepiej i w sumie to niewiele o tym temacie myślę. Tylko testy owulacyjne robię.
maximka84, kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:hello kobietki jeśli chodzi o to że ktoś wpada jak nie chce to prawda i myslę że to trochę niesprawiedliwe. A jeśli chodzi o to żeby się nie przejmować to ja w tym cyklu odpuściłam mierzenie tempki i jest mi zdecydowanie lepiej i w sumie to niewiele o tym temacie myślę. Tylko testy owulacyjne robię.
Doooobre podejście
Ps. faaaaajny suwaczek mnie poranek przywitał pięknym urodzinowo-imieninowym prezentem w postaci ... śniegukierzynka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:Doooobre podejście
Ps. faaaaajny suwaczek mnie poranek przywitał pięknym urodzinowo-imieninowym prezentem w postaci ... śnieguAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maximka 100 lat, szczęścia i pomyślności :***LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają