Listopadowe serce żarem rozgrzane, na myśl że w lipcu mamą zostanę.. 🥹
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka, wracam do was po cyklu bez możliwości trafienia w owulację 🙈
Dzisiaj wyszedł mi pozytywny test owulacyjny, więc poproszę o wpisanie na testowanie 11.11 😁 powodzenia dla wszystkich
Lady A., Amelia96, Kaaamika lubią tę wiadomość
👩30 👨 32 👦 2 & 🐕🐈
Starania po wyjęciu Mireny od 05.2025
09.2025 💔 -
Też zazdroszczę, ostatni cykl 28 dni, w obecnym owulacja dopiero w 20 dc, chyba wracam do starych czasów cykli po 33-35 dni 😅Mamacita wrote:Obecna!! Dzięki Maalwi 💕
Mnie proszę zapisz na testowanie na niedzielę 2/11
A że mam krótkie cykle 25 dni to może będzie jeszcze druga data 😆🧑 33 l. 🧒 36 l.
♥️🍀 -
Witam wszystkich 🤎
Trzy lata temu w listopadzie zaszłam w ciążę i liczę że to mój szczęśliwy miesiąc 🍀
Trzymam za nas wszystkie kciuki, proszę o wpisanie testowania na 27.11, chociaż pewnie i tak nie wytrzymam ☺️
Amelia96, Wister12, Kaaamika lubią tę wiadomość
27 lata k
29 lat m
07.2022 - ciąża biochemiczna
12.2022 - prawidłowa ciąża
08.2023- zdrowa księżniczka
starania o rodzeństwo - od 09.2025 -
Atomówka wrote:Witam wszystkich 🤎
Trzy lata temu w listopadzie zaszłam w ciążę i liczę że to mój szczęśliwy miesiąc 🍀
Trzymam za nas wszystkie kciuki, proszę o wpisanie testowania na 27.11, chociaż pewnie i tak nie wytrzymam ☺️
Atomówka będziemy testować razem 🥹⏸️,jeśli chcesz 😄te kreski lubią tu wychodzić parami😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października, 19:50
Atomówka , Mamacita, Ananabanana, Kaaamika lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze maleństwo od 08.25♥️🥹
Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍
08.25r.-niepękniety pęcherzyk (bez owulacji)
09.25r.-brak okresu wywołanie luteina
10.25r.- dwa pęcherzyki prawy jajnik zmalały (bez owulacji)
11.25🩷🩵CS1(Lametta+ovitrelle)afirmuje udany cykl! ⏸️🤞🏻
„Zanim cię ujrzałam, już cię kochałam. Zanim cię usłyszałam, już cię znałam.” – Nieznany autor -
Lady A. wrote:Też zazdroszczę, ostatni cykl 28 dni, w obecnym owulacja dopiero w 20 dc, chyba wracam do starych czasów cykli po 33-35 dni 😅
Tez mam takie cykle, nienawidze, ostatnio owulacje mialam w 16dc. Mam wrazenie ze te 33-35 to tak strasznie dlugo sie ciagnie i ten PMS jest okropny i strasznie przedluzony, ja sama ze soba wtedy wytrzymac nie moge
Lady A. lubi tę wiadomość
👦🏼 2018
31 & 34
2cs -
Jasne, pójdziemy do kabin obok siebie 😂Paula-1407 wrote:Atomówka będziemy testować razem 🥹⏸️,jeśli chcesz 😄te kreski lubią tu wychodzić parami😁
Jeszcze chyba Wister? Halo halo?
Wister12 lubi tę wiadomość
27 lata k
29 lat m
07.2022 - ciąża biochemiczna
12.2022 - prawidłowa ciąża
08.2023- zdrowa księżniczka
starania o rodzeństwo - od 09.2025 -
Dokładnie! Ja mam przez tydzień wrażliwe piersi przed okresem 😅 ostatnie dni to nawet ubrać się ciężko 🤣 aczkolwiek wczoraj przy dotyku piekły mnie sutki, tego jeszcze nie miałam 😅J.ss wrote:Tez mam takie cykle, nienawidze, ostatnio owulacje mialam w 16dc. Mam wrazenie ze te 33-35 to tak strasznie dlugo sie ciagnie i ten PMS jest okropny i strasznie przedluzony, ja sama ze soba wtedy wytrzymac nie moge
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października, 20:10
🧑 33 l. 🧒 36 l.
♥️🍀 -
Atomówka wrote:Jasne, pójdziemy do kabin obok siebie 😂
Jeszcze chyba Wister? Halo halo?
Wister czekamy 🤣 jeszcze będą z tego trojaczki 😄😄🤣
Atomówka , Wister12, Kaaamika lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze maleństwo od 08.25♥️🥹
Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍
08.25r.-niepękniety pęcherzyk (bez owulacji)
09.25r.-brak okresu wywołanie luteina
10.25r.- dwa pęcherzyki prawy jajnik zmalały (bez owulacji)
11.25🩷🩵CS1(Lametta+ovitrelle)afirmuje udany cykl! ⏸️🤞🏻
„Zanim cię ujrzałam, już cię kochałam. Zanim cię usłyszałam, już cię znałam.” – Nieznany autor -
Nowy wątek, nowe możliwości! 😍🍂
Proszę mnie wpisać na 14.11., to będzie teoretycznie 12 dpo, ale to nasza 5 rocznica ślubu, obym miała prezent dla męża 🥹❤️
Powodzenia wszystkim! 🤞🍀
ItsMomi❤️, Lady A., J.ss, Amelia96, Luna11, Kaaamika lubią tę wiadomość
-
Lady A. wrote:Dokładnie! Ja mam przez tydzień wrażliwe piersi przed okresem 😅 ostatnie dni to nawet ubrać się ciężko 🤣 aczkolwiek wczoraj przy dotyku piekły mnie sutki, tego jeszcze nie miałam 😅
Ja zawsze mialam, a w tym cyklu brak wrazliwych piersi, ale ogolnie wszystkie inne znaki na niebie wskazywaly ciaze. Dzis test z testeo, zobaczylam na nim blada kreske, pobieglam na bete i wydawalo mi sie, ze przy stoisku z miesem jest mi niedobrze 😂 Niestety beta rozwiala watpliwosci i wiem ze to tylko moj mozg plata figle, dzis 28dc i lekkie pobolewanie podbrzusza i w sumie tyle, na pewno dostane w 31-32 dniu miesiaczke👦🏼 2018
31 & 34
2cs -
Cześć, czołem, witam nowe koleżanki i te z wątku październikowego 👋 👋👋
Czekam na wyniki cytologii i być może uda mi się w tym cyklu wstrzelić się w wolny termin na zabieg histeroskopii więc może być tak że ten cykl będę musiała spisać na straty dlatego proszę o wpisanie mnie na wolnego strzelca 🏹🏹🏹
Jeśli okaże się że w listopadzie nie uda mi się tego załatwić to poproszę o przepisanie mnie w konkretny dzień testowania ☺️
Maalwii powodzenia w prowadzeniu wątku i niech dopadnie Cię klątwa prowadzącej ✊🍀✊
I reszcie załogi również powodzenia ❤️ niech to będą nasze pierwsze dni w dwupaku 🤰Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października, 20:42
Lady A., NatiHope, Maalwii, Luna11, Mamoura, Irynka, Kaaamika lubią tę wiadomość
Starania od 2022
Hashimoto, Endometrioza II st.
💊💊💊 💊
Eutyrox,
Dostinex,
Pregna Start,
Ovarin,
NAC,
Ascofer,
Acard,
Zioła Ojca Sroki 3
Histeroskopia 🔜🔜🔜 -
Ja mam testy owulacyjne z testeo i do nich dostałam w gratisie ciążowy. Owulacyjne mi nie wychodziły tak mocne jak kreska kontrolna, a clearblue wyszedł... A o ciążowych tyle się tu naczytałam, że raczej nie będę z nich korzystać 😅J.ss wrote:Ja zawsze mialam, a w tym cyklu brak wrazliwych piersi, ale ogolnie wszystkie inne znaki na niebie wskazywaly ciaze. Dzis test z testeo, zobaczylam na nim blada kreske, pobieglam na bete i wydawalo mi sie, ze przy stoisku z miesem jest mi niedobrze 😂 Niestety beta rozwiala watpliwosci i wiem ze to tylko moj mozg plata figle, dzis 28dc i lekkie pobolewanie podbrzusza i w sumie tyle, na pewno dostane w 31-32 dniu miesiaczke🧑 33 l. 🧒 36 l.
♥️🍀 -
Ja poproszę o wpisanie na 14.11. Daję sobie spokój z wolnym strzelcem, skoro i tak potem testuję. 🤣
Powodzenia dla wszystkich! 🧡🤞🏻Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października, 22:16
Kaaamika lubi tę wiadomość
👧 27
TSH 0,839 µIU/ml
glukoza 80 mg/dl
ferrytyna 69,2 ng/ml
B12 556 pg/ml
D3 39,9 ng/ml
prolaktyna 19,0 ng/ml
AMH 1,97 ng/ml
18.09, 21 dc, 7 dpo:
progesteron 17,0 ng/ml
estradiol 283,0
morfologia ✅️
usg piersi ✅️
usg tarczycy ✅️
cytologia ✅️
💊 OmegaMe Prenatal, Ovarin
+ Feminum Pregna i FertilSafe Plus
🆘️ endometrioza powierzchniowa na lewym jajniku
11 cs -
Lady A. wrote:Ja mam testy owulacyjne z testeo i do nich dostałam w gratisie ciążowy. Owulacyjne mi nie wychodziły tak mocne jak kreska kontrolna, a clearblue wyszedł... A o ciążowych tyle się tu naczytałam, że raczej nie będę z nich korzystać 😅
Mi wyszedl bardzo mocny test z testeo owulacyjny i raczej sprawdzil sie w 100% bo czulam bardzo mocny bol po prawej stronie, nawet 🍆 mnie troche bolalo bo czulam ze to jest to, na kolejny dzien kreska byla juz slabsza a wczesniej taka sama jak kontrolna👦🏼 2018
31 & 34
2cs -
Mi właśnie nie wyszedł, wyszedł mi clearblue po kilku dniach testowania... Zgadzało się to z tym co mówiła ginekolog we wtorek, że owulacja za 3-4 dni. Test wyszedł pozytywny w czwartek, Ovi wyznacza owulację na sobotę. Piątek - sobota rano bóle podbrzusza, więc powinno się zgadzać.🧑 33 l. 🧒 36 l.
♥️🍀 -
Lady A. wrote:Mi właśnie nie wyszedł, wyszedł mi clearblue po kilku dniach testowania... Zgadzało się to z tym co mówiła ginekolog we wtorek, że owulacja za 3-4 dni. Test wyszedł pozytywny w czwartek, Ovi wyznacza owulację na sobotę. Piątek - sobota rano bóle podbrzusza, więc powinno się zgadzać.
Po prostu testeo to badziew 😂 Zaluje ze kupilam ich tyle na allegro, pewnie sikne zeby nie zmarnowac ale generalnie tez nie widze sensu, a ciazowych to na pewno nie zrobie po dzisiejszej akcji
Lady A., Amelia96 lubią tę wiadomość
👦🏼 2018
31 & 34
2cs -
Cena faktycznie atrakcyjna 😅 mi zostało kilka clearblue owulacyjnych - oby nie były potrzebne 😅 a jeśli chodzi o ciążowe to w zapasach mam strumieniowe pinka 😁J.ss wrote:Po prostu testeo to badziew 😂 Zaluje ze kupilam ich tyle na allegro, pewnie sikne zeby nie zmarnowac ale generalnie tez nie widze sensu, a ciazowych to na pewno nie zrobie po dzisiejszej akcji
J.ss lubi tę wiadomość
🧑 33 l. 🧒 36 l.
♥️🍀 -
Dziewczyny, oby to był nasz miesiąc 💪❤️
Zobaczymy, kiedy mi owulka przyjdzie, ale na dzień dzisiejszy proszę mnie wpisać na testowanie 19.11🤞🥰
My czekamy na wyniki badania nasienia. Nie powiem, ale stresik jest...😬 Po mojej stronie nie ma problemów, owulacja jest, wyniki badań w normie, a dalej nic😩 Zostaje nam jeszcze moje badanie drożności jajowodów, ale najpierw lekarz kazał zbadać nasienie.
Amelia96, Kaaamika lubią tę wiadomość
▫️Starania o drugie szczęście od 04/2025🍀⏳ -
Ja się tak zawiodłam ostatnio, jak tylko zobaczyłam cień to zaczęłam wierzyć we wszystkie specyfiki które wdrożyłam w tym cyklu a tu się okazało na drugi dzień, że to fałszywka i nagle wszystkie specyfiki straciły moc 🤷J.ss wrote:Po prostu testeo to badziew 😂 Zaluje ze kupilam ich tyle na allegro, pewnie sikne zeby nie zmarnowac ale generalnie tez nie widze sensu, a ciazowych to na pewno nie zrobie po dzisiejszej akcji
ale coś w tym jest, tak już działa nasza psychika jeśli już się udaje to nagle wierzymy wszystkiemu co w danym momencie robiliśmy 😏
ja w tym miesiącu postanowiłam, że o ile będę się starać zatestuje tylko wtedy jak będzie spóźnić mi się miesiączka wcześniej nie ma sensu🙎 amen.
Trzymajcie mnie za słowo, a jak będę miała jakieś głupie pomysły to wybicie mi je z głowy🤭Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października, 22:24
Starania od 2022
Hashimoto, Endometrioza II st.
💊💊💊 💊
Eutyrox,
Dostinex,
Pregna Start,
Ovarin,
NAC,
Ascofer,
Acard,
Zioła Ojca Sroki 3
Histeroskopia 🔜🔜🔜