Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rzepakowepole. Jezeli wczesniej mialas ladny sluz to nic sie nie martw. Moze teraz przez leki jest go mniej. Ja nigdy sie sluzowi nie przygladalam to nawet nie wiem jak bylo wczesniej. Poza tym jestem po odstawieniu tabletek anty, wiec od tego moge miec go mniej.
Wiem o czym mowisz z tym piciem. Dla mnie to tez meczarnia, bo ja zawsze malo pilam. Teraz sie zmuszam, bo wiem jak to wazne dla wytworzenia sie sluzu.
Ograniczyc picie musisz jedynie dwie godziny przed testowaniem. Ja teraz w okolicach owu testuje dwa razy dziennie, a wlasnie teraz szczegolnie trzeba nawadniac organizm, wiec niezle sie z tym gimnastykuje
Zrezygnowalam tez z kawy i Coli, bo kofeina wyplukuje wode, wiec ze sluzem moze byc gorzej.
Ja mysle, ze nie ma lepszych i gorszych testow. Sama uzywam tych z Allegro i sobie chwale. Testy faktycznie moga sie roznic zabarwieniem kreski, ale wyrzut LH wszystkie powinny pokazac.
Trzymam kciuki za pozytyw i dla Ciebie i dla siebie. Za chwile sikam znowu
Kea. Mysle, ze jezeli do tej pory cwiczylas to nic nie stoi na przeszkodzie. Jezeli do tej pory nic bys nie robila to dla organizmu moglby to byc zbyt duzy wysilek.
Ja po odstawieniu tabletek tez zaczelam bardzo obserwowac swoj organizm i zwracalam uwage na kazde zaklucie jajnika. To byla dla mnie nowosc, bo podczas brania tabsow jajniki nie pracuja. Przez to bardzo sie nakrecilam a potem bylo mi strasznie przykro. Teraz tez sie wsluchuje, ale ukluc juz nie biore za objaw ciazy
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyFatim wrote:byłam kilka lat temu generalnie miałam robione oczy, usta i brwii, ale przez makijaż brwii straciłam własne
ja też niestety nie widzę bladziocha, ale u mnnie w 12dpo była ledwo zauważalna kreska a teraz ma 13m i rozrywa papier toaletowy na ziemi więc i tego Ci życzę
Ja mam makijaż pepermenty brwi, ale metodą piórkową i kreskę na ocach nic nie bolało, Izbela Cytrowska (https://www.facebook.com/izabela.cytrowska.makijaz/?fref=ts)
Polecam -
babel_2016 wrote:Ja mam makijaż pepermenty brwi, ale metodą piórkową i kreskę na ocach nic nie bolało, Izbela Cytrowska (https://www.facebook.com/izabela.cytrowska.makijaz/?fref=ts)
Polecam
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
To jest jednak najgorszy moment, to oczekiwanie w II fazie cyklu. Zwłaszcza, że zdaję sobie sprawę, że temp. może zrobić wielkie chlup w dół nawet dopiero w dzień okresu. Jeszcze do tego mam jakąś infekcje gardła od dziś i ta temp nie jest taka na 100%...
No nic jutro zaczynam weekend za to14.04.2018 Théo -
rosax3 wrote:Mozecie kochane sprawdzic czy jestescie i czy wszystko do was dopisane? Nie chce czegos przeoczyc i o kims zapomiec.
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/listopadowe-testowanie-2016,10950,133.html
Jestem dziękuję
Mama dwóch Aniołków [*] [*] 8 tc 05.01.2017 -
Laski mam pytanie bo wzięłam dietę z of i mam pewien problem. W zalecanych produktach np mięsnych mam wołowine, filet z indyka i cielęcina. Natomiast w zakazanych wieprzowine, wątroby, mielona, kabanosy, parówki i kiełbasa. Ale nigdzie nie pisze o kurczaku... więc nie wiem można czy nie można?17.11.17-poronienie całkowite
-
Lady Savage. Jak byłaś w ciąży to ta tempka powinna odbić po spadku. Na @ temp już nie odbija.
AJA. W jednym artykule natknęłam się na informację, żeby przy staraniach nie jeść kurczaka. Nie wiem dlaczego, ja cały czas jem, ale może coś w tym jest skoro owu go nie wyszczególnił.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:Lady Savage. Jak byłaś w ciąży to ta tempka powinna odbić po spadku. Na @ temp już nie odbija.
AJA. W jednym artykule natknęłam się na informację, żeby przy staraniach nie jeść kurczaka. Nie wiem dlaczego, ja cały czas jem, ale może coś w tym jest skoro owu go nie wyszczególnił.
o to nie wiem, bo zaprzestałam mierzyć, jak zobaczyłam II kreski, by sie nie stresować -
Annie1981 wrote:I bardzo dobrze zrobiłaś Tylko nie mów, że temperatura to ściema
bo tak myślałam, ale być może takie myślenie jest błędem, nie wiem bo nie sprawdzałam, teraz nie będę mierzyć temperatury, mam jedno dzieciątko, a drugie trafi się kiedy będzie na to czasLaura lubi tę wiadomość
-
rosax3 wrote:Mozecie kochane sprawdzic czy jestescie i czy wszystko do was dopisane? Nie chce czegos przeoczyc i o kims zapomiec.
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/listopadowe-testowanie-2016,10950,133.html
Możesz mnie dopisać na 18.11 -
U mnie na teście owulacyjnym pojawiła się dziś wyraźna, druga kreska, ale jeszcze nie tak silna jak kontrolna. Bardzo mi ulżyło W końcu coś się ruszyło i owulka tuż tuż Myślę, że pozytyw powinien pokazać się jutro a owu będzie po jutrze.
Przesunie mi się ten cykl w porównaniu do ostatnich. Tak na szybko wyliczyłam, że testować będę nie 22 a 25 listopada, ale jeszcze potwierdzę jak owu przyjdzie. Nie jestem z tego zadowolona, bo wtedy to już wszyscy będą na grudniu a ja tu sama zostanę
Dziś też pokazał się płodny śluz, ładniejszy od tego co był dwa dni temu Jaram się jak ne wiem co, bo to mój pierwszy cykl z płodnym śluzemLady Savage lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔