Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Niesia86 wrote:Ech, a ja wróciłam od Endo i jednak czekają mnie prochy. Zresztą Endo mówi że z takimi wynikami tsh cud ze mam syna. No i jeśli w tym cyklu nie będzie II to dwumiesieczny zakaz staranek aż do zbicia tsh.Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
rosax3 wrote:Jesli nie mozesz to zrob, a rono mizedz ze swiezego powtorzyc
zrobilam.. niestety jedna wyraźna kreska
przeciwciała przeciw osłonce przezroczystej
cykle bezowoluacyjne / nie pękające pęcherzyki
słabe nasienie morf. 2%
Scd 45%
1 procedura IVF / sierpierń 2017 /3 transfery, 8tc (*)
2 procedura IVF / lipiec 2018 / ciąża bliźniacza
Dziewczynki urodzone w 35tc -
Annie 1981 trzymam kciuki za owocną ovu Ja, jeśli tym razem się nie uda planuję przygode z testami ovu od przyszłego cyklu. Już nawet je kupiłam, ale patrząc na Twój wykres 1 opakowanie to hm może być za mało
Zreszta żałuję, że nie robiłam w tym miesiącu, bo nie jestem przekonana, czy owu nie było w 14 dc, a nie jak OF zaznaczył 17dc... i muszę grzecznie czekać14.04.2018 Théo -
mi_lejdi. Dzięki Ja na pierwszy raz kupiłam sobie 50 testów i dwa prawie pełne cykle testowałam, żeby zobaczyć jak to u mnie wygląda. Teraz pozytyw miał być w 10dc dlatego zaczęłam testować w 7dc, no ale owu się spóźnia.
Na Twoim miejscu testowałabym zaraz po @, bo u Ciebie też cykle mają różną długość.
W związku z tym warto by było testów dokupić, jeżeli tym razem się nie uda Myślę, że owu mogła być u Ciebie w 14 dc, ale miałybyśmy większą pewność gdybyś robiła testy.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Mnie testy z allegro zawiodły. Wsadziłam dwa do próbki moczu, z tej samej paczki i jeden pokazał dwie krechy, a drugi biel wizira. Może to był jeden raz, nie wiem. Mogłam w tej sposób przeoczyć skok. Zostaje tylko przy temperaturze. Prawidłowo mierzona jest bardzo wiarygodna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 21:00
-
Dziewczynki prosze pamietac ze lista jest na stronie 133.
Czekamy az landryyneczka na pierwszej zrobi bezposredniego linka do strony 133 gdzie znajduje sie aktualna listaeMM, Mona_Lisa lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Hej kobietki.Otrząsnęłam się po porażce i od 2 dnia cyklu(bo paczuszka dotarła) piję ziółka ojca sroki nr.3 i dlatego odstawiłam Clo.I od pierw-szej wypitej szklanki coś tam czuję.Wogóle wszystko mi się zmieniło w mojej wstrętnej @.Twa 3 dni i tylko pierwszy dzień dość mocno boli ale leci mało a drugi dzień leci mocno i boli troszkę a trzeci dzień to już jakby koniec.Wczesniej plamienia nawet 3 dni i po też plamienia.Zakupiłam też testy owulacyjne Clearblue bo te z allegro nie pokazywały mi ovulki,a może jej nie miałam..Jestem pozytywnie nastawionaKonktretne starania od 2015
2 wczesne straty
2017 In Vitro -niestety bez skutku
AMH -1
2018 In Vitro KD klapa:(
2019 Badanie gdzie leży problem..
Kir AA totalny brak kirów implantacyjnych
Komórki nk
Mąż Hla C C1 -
No i jeszcze wiesiołek od początku cyklu,zwiększyłam dawkę na 2 kapsułki bo 1 nie dawała nic.Czytałam ze dziewczyny biorą nawet 5 szt.ale Ja zacznę powoli:)Konktretne starania od 2015
2 wczesne straty
2017 In Vitro -niestety bez skutku
AMH -1
2018 In Vitro KD klapa:(
2019 Badanie gdzie leży problem..
Kir AA totalny brak kirów implantacyjnych
Komórki nk
Mąż Hla C C1 -
Destiny80 wrote:Hej kobietki.Otrząsnęłam się po porażce i od 2 dnia cyklu(bo paczuszka dotarła) piję ziółka ojca sroki nr.3 i dlatego odstawiłam Clo.I od pierw-szej wypitej szklanki coś tam czuję.Wogóle wszystko mi się zmieniło w mojej wstrętnej @.Twa 3 dni i tylko pierwszy dzień dość mocno boli ale leci mało a drugi dzień leci mocno i boli troszkę a trzeci dzień to już jakby koniec.Wczesniej plamienia nawet 3 dni i po też plamienia.Zakupiłam też testy owulacyjne Clearblue bo te z allegro nie pokazywały mi ovulki,a może jej nie miałam..Jestem pozytywnie nastawiona