Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziulla wrote:U mnie też zaliczone wieczorkiem Dziewczyny może głupie pytanie jak na ponad 3 letnia staraczke ale ja mam z tym zawsze problem na wykresie z płodne go śluzu można zaznaczyć śluz wodnisty i rozciągliwy...to jaki ja do cholery mam zaznaczyć skoro u mnie jest i wodnisty i rozciągliwy...nigdy ni mogę ich rozróżnić...
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Madziulla wrote:U mnie też zaliczone wieczorkiem Dziewczyny może głupie pytanie jak na ponad 3 letnia staraczke ale ja mam z tym zawsze problem na wykresie z płodne go śluzu można zaznaczyć śluz wodnisty i rozciągliwy...to jaki ja do cholery mam zaznaczyć skoro u mnie jest i wodnisty i rozciągliwy...nigdy ni mogę ich rozróżnić...
Ja rano zaliczyłam ♡ i o dziwo jak przed @ nic nie wypłynęłoMadziulla lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Rozciagliwy rozciaga sie jak bialko jak klej jakis sie ciagnie a wodnisty to jak bys w wodzie zamoczyla, nic sie nie rozciaga
Dzięki byłam pewna że wodnisty tez się rozciąga rylko ze jest taki właśnie przezroczysty. W końcu rozumiem o co kaman -
Gratulacje Fatim! No i widzę, że masz roczną córeczkę, więc niby na świeżo, a i tak emocje są jak piszesz też tak szybko się udało z pierwszą dzidziusiem?
Ja chyba przyspieszę test, bo jest długi weekend i mam ochotę na wieczór z mężem i winem jestem prawie pewna, że mogę, ale wolę mieć czyste sumienie
Jak dziewczyny robicie, pozwalacie sobie na alkohol w II fazie cyklu?14.04.2018 Théo -
nick nieaktualnymi_lejdi wrote:Gratulacje Fatim! No i widzę, że masz roczną córeczkę, więc niby na świeżo, a i tak emocje są jak piszesz też tak szybko się udało z pierwszą dzidziusiem?
Ja chyba przyspieszę test, bo jest długi weekend i mam ochotę na wieczór z mężem i winem jestem prawie pewna, że mogę, ale wolę mieć czyste sumienie
Jak dziewczyny robicie, pozwalacie sobie na alkohol w II fazie cyklu?
Tak pije normalnie dopuki 2 kresek nie zobaczę na teście. Nie popadam w paranoję. Unikam jedynie dużych ilości alkoholu na jakiś imprezach ale jak mam ochotę na 2-3 drinki to pije. dziecko jest chronione do 5 tyg ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 07:07
santoocha lubi tę wiadomość
-
AJA orientujesz się może w jakiej dawce trzeba brać ten ubichinol ?
Zamówiłam Swansona, 50 mg.. i czytam po internetach i ile osób tyle wersji. Widziałam już 2x35 i nawet 100-300 mg02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Fatim moje gratulację kochana ! :*02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Najmłodsza_staraczka wrote:AJA orientujesz się może w jakiej dawce trzeba brać ten ubichinol ?
Zamówiłam Swansona, 50 mg.. i czytam po internetach i ile osób tyle wersji. Widziałam już 2x35 i nawet 100-300 mg
Według ulotki. każda firma inne dawkowanie17.11.17-poronienie całkowite -
santoocha wrote:13dpo, temp w dół i plamienie. Nie dotrwam do piątkowego testowania.
Trzymam kciukie za Was karm3lka, Paula55 i pikselka!
Ja z tych niecierpliwych i z racji tego że miałam test w domu to siknęłam rano. Ale biel... Biało że ho!
No nic, 13dpo, fl bywała 17 dni wiec chyba musze się uzbroić w cierpliwość i zrobić test o czasie
Fatima płacz ze szczęścia jak najbardziej uzasadniony Gratulacje -
nick nieaktualny