Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFatim
gratulace!! piękne krechy!!
Niesia
ja dopóki nie zobaczę dwóch kresek, żyję normalnie
zresztą, czasem lepiej wziąc leki, bo niedoleczone przeziebienie moze byc bardziej niebezpieczne dla dzidzi niż np. saszetka FervexuNiesia86 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny błagam o radę, dzisiaj rano zobaczyłam u siebie plamienie/krwiawienie, czy możliwe żeby to była implantacja zarodka czy raczej @ nadchodzi??? to mój 24dc i 11dpo
Ciągle biorę duphaston i powinnam go brać do 15.11.
Hashimoto, niedoczynność, PCOS, problemy z immunologią
Cykl starań.... wolę nie liczyć
7 cykli CLO + pregnyl
2 cykle CLO + Gonal + pregnyl
-> Gonal + pregnyl
styczeń-luty hiperstymulacja
-
nick nieaktualny
-
Będę obserwowała... od początku się bałam, że nic z tego nie będzie ehh płakać mi się chce..
Hashimoto, niedoczynność, PCOS, problemy z immunologią
Cykl starań.... wolę nie liczyć
7 cykli CLO + pregnyl
2 cykle CLO + Gonal + pregnyl
-> Gonal + pregnyl
styczeń-luty hiperstymulacja
-
nick nieaktualny
-
Madziulla. Jezeli wystepuja u Ciebie dwa rodzaje sluzu to wpisujesz ten bardziej plodny. Ja tez mam ciagle problem z rozroznieniem
Mika. Ovu zaznacza owulacje przerywana kreska jak jest tzw. niepotwierdzona tj. ma malo danych.
Santocha. Tule, ale moze jeszcze nie wszystko stracone.
Fatim. Gratuluje. Ja tez bym ryczala
MiLejdi. Podobno na poczatku ciazy nie ma lozyska i wtedy do dziecka nie dochodzi alkohol to co jemy. Ja jednak stsram sie dmuchac na zimne jezeli moge
Madzia. Niestety obie wersje sa mozliwe. Temperature mierzysz? Jest spadek?
U mnie w I cyklu po odstawieniu @ przyszla w 11dpo, takze to jest mozliwe. Trzymam kciuki za inna wersje
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Fatim Gratulacje!
Wczoraj miałam plamienia dzisiaj na razie nie....O co kaman?
brzuch boli @
szkoda ze nie mierzylam tempki cos bym wiedziala wiecej....
Santoocha moze jeszcze nic straconego poczekaj, widzisz u mnie plamienia wczoraj nic juz nie wiem
-
nick nieaktualny
-
U mnie od wczoraj zamiast planowo @ śluz się pojawił. Cały czas latam do kibelka bo mam wrażenie że coś ze mnie leci. Głupie uczucie.
Paula55 lubi tę wiadomość
-
Karola555 wrote:U mnie od wczoraj zamiast planowo @ śluz się pojawił. Cały czas latam do kibelka bo mam wrażenie że coś ze mnie leci. Głupie uczucie.
Karola555 lubi tę wiadomość
-
santoocha wrote:Laura ja miałam przedwczoraj plamienie, wczoraj cisza, dziś okres.
Tak samo było 2 cykle temu.
Ciekawa jestem jak mój progesteron. Dzis muszę odebrać wynik.
Brzuch boli@
Może znów będziesz sierpnióweczką
ja sie nie łudze na nowy cykl, bo teraz owulował mi jajnik lewy od jajowodu a nastepny cykl bedzie prawy gdzie niestety nie mam jajowodu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 09:23