Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola555 wrote:U mnie od wczoraj zamiast planowo @ śluz się pojawił. Cały czas latam do kibelka bo mam wrażenie że coś ze mnie leci. Głupie uczucie.
Karola555 lubi tę wiadomość
-
Nie wierze mam wyniki już:
1 beta była 49,35 mlU/ml
2 beta 141 mlU/ml
przyrost 187.8%
1 progesteron 12,91 ng/ml
2 progesteron 17,20 ng/ml
Co Wy o tym myślicie ?Madziulla, Karola555, Laura, kaka470, Lady Savage, bulkaasia, kate88:), Effy, InBlue, Fatim lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMona_Lisa wrote:Hej dziewczynki mi @ wypada na niedzielę. Od trzech dni boli mnie dziwnie podbrzusze a dzisiaj na papierze miałam czerwoną nitkę już się boję, że ten cykl stracony jest
czerwona nitka to nie @. nie nakrecac sie prosze tylko czekac na rozwoj wydarzen trzymam kciuki aby @ nie przyszla -
nick nieaktualny
-
Luccecita wrote:Anna_Ka
długo się już staracie ?
juz prawie 4 lata. od roku juz z pomoca lekarza , monitorowane owulacje
oboje mamy problem z mężem,
on słabe nasienie a ja okazalo sie ze cykle bezowulacyjne lub pęcherzyki nie pekały oraz mam przeciwciala przeciwprzeciw ciala przeciw antygenom jajnika - w niewielkim stopniu ale sa
przeciwciała przeciw osłonce przezroczystej
cykle bezowoluacyjne / nie pękające pęcherzyki
słabe nasienie morf. 2%
Scd 45%
1 procedura IVF / sierpierń 2017 /3 transfery, 8tc (*)
2 procedura IVF / lipiec 2018 / ciąża bliźniacza
Dziewczynki urodzone w 35tc -
nick nieaktualny
-
birdy-n wrote:Karola ja mam tak samo... Jak chodzę to mam wrażenie, że aż chlupie chociaż aż tak dużo tego nie jest.
-
nick nieaktualny
-
Ja już nic z tego nie rozumiem.
Dziś 30 dc , ovu nie wyznaczylo owulacji. Wczoraj rozciqgliwy sluz, dziś wodnisto przeźroczysty i również trochę rozciagliwy. Test ciążowy negatywny, test owulacujny blady, czyli negatywny.
Już sama nie wiem co myśleć , nie rozumiem tego mojego organizmu
Dodam że ciągle karmię piersiąWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 10:57
Pola
Hania -
mika1987 wrote:Hej:) odstawilas clo sama? I ile bralas?Konktretne starania od 2015
2 wczesne straty
2017 In Vitro -niestety bez skutku
AMH -1
2018 In Vitro KD klapa:(
2019 Badanie gdzie leży problem..
Kir AA totalny brak kirów implantacyjnych
Komórki nk
Mąż Hla C C1