Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFatim Gratulajce !
Zafasolkowanym rowniez gratuluje przyrostu bety jest pieknie!
Ja jak tylko mi sie miesiaczka konczy to od razu czuje jajniki i praiwe codziennie cos zakluje albo czos.. Od paru dni dziwnie mi pulsuje w lewej piersi mam nadzieje ze to nie przez wiesiolek...
Rosax kochana a o synka duzo Wam zajely czasu staranka? :*Fatim lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDestiny80 wrote:Brałam 2 cykle,ale czułam że nie pomagają.To już 3 raz wspomaganie Clo.Mialam brać do grudnia ,ale zaczęłam pić zioła ojca sroki nr 3 i czytałam że nie można łączyć.Źle zrobiłam?
Mi lekarz proponuje CLO mimo ,ze owulka jest... -
nick nieaktualnydobuska wrote:Rosax piękna beta! Będzie już tylko groszek rosnąć.
Anna Ka tulę mocno i życzę jak najlepiej:)
Kamilka pięknie rośnie!!!
Mona_Lisa czerwone nitki szczęście zwiastują! Czekaj cierpliwie na testowanie:)
Jezusiuu bede sie powtarzam przepraszam..
Kochana proponowal Ci lekarz kiedys CLO? -
nick nieaktualnymika1987 wrote:Mi dal bo mialam dlugie cykle,wogole ich nie monitorowal wiec nie wiem czy wie cokolwiek a%propo mojej owulki. Po jednym cyklu go odstawilam daje sobie czas ttzy miesiace, a jak nie to wroce do clo:)
-
Olciuska wrote:Fatim Gratulajce !
Zafasolkowanym rowniez gratuluje przyrostu bety jest pieknie!
Ja jak tylko mi sie miesiaczka konczy to od razu czuje jajniki i praiwe codziennie cos zakluje albo czos.. Od paru dni dziwnie mi pulsuje w lewej piersi mam nadzieje ze to nie przez wiesiolek...
Rosax kochana a o synka duzo Wam zajely czasu staranka? :*
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyrosax3 wrote:8 cykli 8 byl tym szczesliwym. I az dziwne bo wlasnie w tym cyklu maz zaczal pracowac na cale tygodnie i tylko w weekendy byly
Jakie to wszystko dziwne jest
3ymam mocno za Ciebie kciuki :*) (a i duuuzoo spokoju )rosax3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam do Was pytanie ponieważ wiele się pisze o różnych suplementach, ziołach itp. Powiem szczerze, że jestem w tym początkująca. Nie miałam robionych żadnych badań. Powiedzcie proszę z doświadczenia co tak na początku warto stosować?
Ja działałam 1 cykl z wiesiołkiem ale co jeszcze warto?
Jeżeli chodzi o badania to od czego zacząć?
Czytałam o tym na wielu wątkach ale brakuje mi takiej informacji ,,od początku do końca" co i jak .
Proszę podzielcie się Waszymi doświadczeniami i wiedzą
Aniołek 7t3d (*) -
nick nieaktualny
-
Olciuska wrote:Hihi czyli mniej i sie udalo
Jakie to wszystko dziwne jest
3ymam mocno za Ciebie kciuki :*) (a i duuuzoo spokoju )Olciuska, Laura lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
bulkaasia wrote:Powtórzyłam dziś test 15dpo
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/966c108c9d8c.jpg
07.11.2012 Julian
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/841d96fb0bcf.jpg.html
Jak myślicie spodziewać się niedługo plodnych czy ciężko ?
Pytam bo wcinam ten wiesiolek i wiem że do owulacji mam go stosować później wiem że nie wolno ale zastanawiam się kiedy go odstawić jak zobaczę pozytywne testy które będą świadczyć o nadchodzącej owulacji czy dopiero jak wystąpi owulacja ? -
rosax3 wrote:Masz ulotke? Jest w niej moze napisane od jakich wartosci hcg pojawia sie 2-3? Ja jutro bede miala ten test a ciekawa jestem a starych ulotek nie mam..
-
bulkaasia wrote:Dam znać później jak wrócę z pracy ale nie przypominam sobie by były takie informacje.
07.11.2012 Julian
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Staram sie caly czas byc spokojna. Obsikalam dzis ostatni test kasetkowy. We wtorek jak szlam na bete byl minimalny cien, dzis jeat wyrazny ten cien