Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyrzepakowepole wrote:No to wszystko jasne. Tym bardziej życzę Ci dużo cierpliwości i spokojnego podejścia. Po anty może dziać się wszystko. Mierzysz temperaturę i obserwujesz śluz? Po anty wykres powie Ci dużo więcej niż testy.
Sluzu nie mam więc nie mam co obserwować a temperatury nie mierzę. Robi testy tylko po to żeby wiedzieć kiedy mniej więcej odstawić wiesiolek nic więcej nie robię. -
Effy wrote:dziewczyny a jak ja miałam najktrótszy cykl 25 dni a najdłuższy 30 dni to można powiedzieć, że cykle mam regularne? Ale one są raz 26, raz 27 dni nigdy nie jest tak samo.
To były jednorazowe epizody, a zwykle 26-27 dni?
Mi się raz w ciągu roku zdarzył cykl 25 dni, raz 30-dniowy. Zwykle mam 26, 27, 28. I uznaję, że cykle mam regularne. -
rzepakowepole wrote:A ile miałaś takich cykli 25-dniowych a ile 30-dniowych?
To były jednorazowe epizody, a zwykle 26-27 dni?
Mi się raz w ciągu roku zdarzył cykl 25 dni, raz 30-dniowy. Zwykle mam 26, 27, 28. I uznaję, że cykle mam regularne.
-
Effy wrote:No tak u mnie jest jak u Ciebie.
Jak zdarzył mi się ten 25-dniowy cykl, to pomyślałam: ooo, co tak wcześnie. Tym 30-dniowym trochę się zmartwiłam, zwłaszcza że on przyszedł zaraz po tym krótkim. Ale ponieważ to była jednorazowa sytuacja, dałam mojemu organizmowi prawo do takiego wahnięcia i postanowiłam się nie przejmować. Tak teraz myślę, że być może któryś z tych dwóch cykli był bezowulacyjny i stąd ta sytuacja. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydobuska wrote:Przed momentem dowiedziałam się, że kuzynka poroniła. Dzidzia nie urosła i serducho nie bije. Smutne chwile...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 14:07
-
Dziewczyny.... właśnie dostałam @ tylko teraz już nic nie rozumiem teraz dostałam w 29dc a ostatnie 2 cykle miałam 32 dniowe... więc wychodzi na to,że przytulanie było w samą owulację chyba muszę trochę odpuścić i koniecznie porobić badania
Mama dwóch Aniołków [*] [*] 8 tc 05.01.2017 -
Gratuluje kolejnym zafasolkowanym.
Ja robiłam jeszcze raz bete i wynik to 1209 już nie mogę się doczekać pierwszego USG, tak bardzo bym już chciała usłyszeć serduszko.dobuska, kaka470, Karola555, Laura, roslinka, Fatim, bulkaasia, karm3lka, Migracja lubią tę wiadomość
9 cs.
[img][/img]