Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
mika1987 wrote:Hej, a u mnie tempki testy ovu na nic a wczoraj bol owulacyjny, dzis jajnik mnie kluje i co teraz:) wczoraj i dzis bylo bedzie serduszkowanie, a u gina jutro uslysze pewnie ze nie ma owulacji..
-
Ikciu wrote:Gratuluje kolejnym zafasolkowanym.
Ja robiłam jeszcze raz bete i wynik to 1209 już nie mogę się doczekać pierwszego USG, tak bardzo bym już chciała usłyszeć serduszko.
Super beta -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny. Gratuluje pieknych bet i dwoch kreseczek
Dobuska. Ja tez mam helicobacter. Teraz bolal mnie zoladek 2 dni i mniej wiecej o tyle owu sie spoznia. Ciekawa jestem czy to moglo miec wplyw.
Anna Ka. Bardzo dobra decyzja z in vitro. Trzymam kciuki
Rzepakowepole. O ktorej wieczorem robilas test? W instrukcji jest, zeby po 20 juz nie robic, bo za niskie stezenie LH.
Katis. Jak karmisz to masz prawo nie miec owu albo nieregularne cykle. Jak Ci kreska sciemniala to moze jednak owu sie doczekasz
Stokrotka. Ja mysle, ze plodne juz masz. U mnie po takiej kresce jaka masz, na drugi dzien jest pozytyw, a na nastepny owu.
Ja odstawiam wiesiolek przy pozytywnym tescie owulacyjnym.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:
Dobuska. Ja tez mam helicobacter. Teraz bolal mnie zoladek 2 dni i mniej wiecej o tyle owu sie spoznia. Ciekawa jestem czy to moglo miec wplyw.
Aczkolwiek czytałam różne badania i podobno bakteria nie ma wpływu na zajście w ciażę, ale nie wiem czy na owulację.
Tak czy siak, trzeba nam antybiotyków, co by do wrzodów nie doszło. -
Dziewczyny a ja poproszę żeby mężu kupił mi test na jutro
Bóle @ są przy podcieraniu śluz z krwią na wkładce nic
nic nie rozumiem i oczywiście na nic nie nastawiam się....
przedwczoraj odstawiłam dupkaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 14:47
-
Laura wrote:Dziewczyny a ja poproszę żeby mężu kupił mi test na jutro
Bóle @ są przy podcieraniu śluz z krwią na wkładce nic
nic nie rozumiem i oczywiście na nic nie nastawiam się....
przedwczoraj odstawiłam dupka
Ale życzę Tobie, żeby u Ciebie @ nie przyszła! -
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Dziewczyny. Gratuluje pieknych bet i dwoch kreseczek
Anna Ka. Bardzo dobra decyzja z in vitro. Trzymam kciuki
Rzepakowepole. O ktorej wieczorem robilas test? W instrukcji jest, zeby po 20 juz nie robic, bo za niskie stezenie LH.
Katis. Jak karmisz to masz prawo nie miec owu albo nieregularne cykle. Jak Ci kreska sciemniala to moze jednak owu sie doczekasz
Stokrotka. Ja mysle, ze plodne juz masz. U mnie po takiej kresce jaka masz, na drugi dzien jest pozytyw, a na nastepny owu.
Ja odstawiam wiesiolek przy pozytywnym tescie owulacyjnym.
Dziękuję Ci za odpowiedź.jeśli jutro wyjdzie pozytyw to odstawie wiesiolek.Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Dobuska będzie 12dpo...
Santoocha, dobuska dziękuję :*
Patrzyłam na testy z synkiem i w 25 dc ani cienia nie było a w 29dc już krecha
Ikciu gratuluję bety
U mnie ból jajników występuje przed owu a taki mocny podbrzusza bardziej, w okolicy dnia owu.
Mika daj znać co gin powie i trzymam kciuki :*
-
dobuska wrote:Ja niestety w poprzednim miesiącu tak miałam. A wcześniej problemów nie miałam. Plamienia trwały 5 dni, potem zniknęły na trzy dni i dopiero @ przyszła z hukiem.
Ale życzę Tobie, żeby u Ciebie @ nie przyszła! -
Fatim wrote:Dziewczyny wyszły mi dwie kreseczki. Siedzę i ryczę, mam nadzieję że to nie pomyłka, bo spojrzałam po około 10min. Wszystko mi się trzęsie
Aaaaaa Fatim przypadkiem trafiłam na tą wiadomość! Super, gratuluję i zyczę bezproblemowej ciązy Karmisz jeszcze piersią?
Fatim lubi tę wiadomość
-
Dobuska. Ja juz leczylam ta bakterie antybiotykami 2 miesiace, ale nie pomoglo. Podobno ciezko to wyleczyc. Trzeba by ze slodyczy zrezygnowac a ja nie potrafie
Czytalam kiedys, ze owu sie moze przesunac od choroby, bo organizm dochodzi do wniosku, ze to nie jest dobra pora na dziecko Idac tym tokiem rozumowania mysle, ze owu mogla sie przesunac od bolu zoladka. Z drugiej strony to 4 cykl po odstawieniu anty, wiec jeszcze wszysko moze sie regulowac.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:Dobuska. Ja juz leczylam ta bakterie antybiotykami 2 miesiace, ale nie pomoglo. Podobno ciezko to wyleczyc. Trzeba by ze slodyczy zrezygnowac a ja nie potrafie
Czytalam kiedys, ze owu sie moze przesunac od choroby, bo organizm dochodzi do wniosku, ze to nie jest dobra pora na dziecko Idac tym tokiem rozumowania mysle, ze owu mogla sie przesunac od bolu zoladka. Z drugiej strony to 4 cykl po odstawieniu anty, wiec jeszcze wszysko moze sie regulowac.
Koleżanka z pracy wyleczyła po jednym razie więc wszystko zależy od organizmu. -
dobuska wrote:Paula w takim razie wynik juz powinien być wiarygodny. Sikaj z rana!
Laura testuj też jutro rano. Cykl inny niż normalnie zawsze daje dużo nadziei! Trzymam mocno kciuki!:
ale dzieki Dobuska
jutro zrobie testa jak @ nie przyjdzie dla swietego spokojuWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 15:13
dobuska lubi tę wiadomość