Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki za wszystkie testujące.
Na sąsiednim forum przeczytałam, że jedna dziewczyna robiła jednocześnie testy ovu i monitoring, i się okazało, że test ovu nie wskazał prawidłowo momentu pęknięcia. Był pozytywny ponad 72 h przed... I bądź tu człowieku mądry...
Chyba po prostu trzeba co 2 dni
U mnie gorączka, ból wszystkiego, jest mi wszystko jedno aktualnie...14.04.2018 Théo -
nick nieaktualnymi_lejdi wrote:Trzymam kciuki za wszystkie testujące.
Na sąsiednim forum przeczytałam, że jedna dziewczyna robiła jednocześnie testy ovu i monitoring, i się okazało, że test ovu nie wskazał prawidłowo momentu pęknięcia. Był pozytywny ponad 72 h przed... I bądź tu człowieku mądry...
U mnie gorączka, ból wszystkiego, jest mi wszystko jedno aktualnie...
Kuruj sie kochana :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 16:03
mi_lejdi lubi tę wiadomość
-
mi_lejdi wrote:Trzymam kciuki za wszystkie testujące.
U mnie gorączka, ból wszystkiego, jest mi wszystko jedno aktualnie... -
nick nieaktualny
-
bobas2015 wrote:Pamiętam Cię z poprzedniej ciąży długo się staraluscie? Gratki ; )
-
Z drugiej strony czymś trzeba się kierować... Ja myślę, że tak jak Hopeless napisałaś, trzeba z kilku stron tą owulację przyczaić.
No i ja to też tak trochę romatycznie wierzę w przeznaczenie, że te dzidziusie mają kiedyś tam pojawić i już. To trochę ułatwia...
Ja to Wam powiem, że mnie w prawym boku często coś kłuje, więc zakładam, że to pewnie jelita i ni choroby nie umiem stwierdzić, kiedy kłuje mniej jajnik.14.04.2018 Théo -
Laura wrote:żeby nie te bóle @ to bym pomyślała że coś moze jest na rzeczy....
ale dzieki Dobuska
jutro zrobie testa jak @ nie przyjdzie dla swietego spokoju
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
StyczniowaNadzieja wrote:Aaaaaa Fatim przypadkiem trafiłam na tą wiadomość! Super, gratuluję i zyczę bezproblemowej ciązy Karmisz jeszcze piersią?
tak i to w takiej ilości, że głowa mała. przyssała się do mnie na całego więc tym bardziej mogę powiedzieć, że cuda się zdarzają nawet ginekolog sceptycznie podchodził do moich szans zajścia w ciąże podczas kp, zwłaszcza, że prolaktyna sięgała prawie 1000Effy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stokrotka92 wrote:Dziwne byłoby jakbym owu miała już na dniach. Ostatnio bardzo późno byla... ale fakt zauważyłam teraz w toalecie na papierze trochę śluzu i ogólnie mi mokro nie wiem czy to od przeziebionego pęcherza takie uczucie czy śluz płodny się pojawil
Zresztą śluz płodny też może utrzymywać się na długo przed owulacją. Znika z kolei zaraz po niej. -
Annie1981 wrote:Dziewczyny. Gratuluje pieknych bet i dwoch kreseczek
Dobuska. Ja tez mam helicobacter. Teraz bolal mnie zoladek 2 dni i mniej wiecej o tyle owu sie spoznia. Ciekawa jestem czy to moglo miec wplyw.
Anna Ka. Bardzo dobra decyzja z in vitro. Trzymam kciuki
Rzepakowepole. O ktorej wieczorem robilas test? W instrukcji jest, zeby po 20 juz nie robic, bo za niskie stezenie LH.
Robiłam przed 20, wiem o tej zasadzie. No ale 18 to też nie była.
Zobaczymy, porobie jeszcze parę dni. Moze cos się pokaże.
-
Olciuska wrote:Dobuska, tak tylko pytalam. Bo mi zapropowoal a niby wszystko ok wiec sama nie wiem.
Paula, Laura trzymam mocno kciuki za dwie kreseczki -
Hej dziewczyny. Jestem już po wizycie i szczerze mówiąc jestem niezadowolona. Wybaczcie ale średnio mam już dzisiaj siłę to kolejny raz opisywać, więc wygadałam się w pamiętniku. Kto zainteresowany może wejść i poczytać, doradzić ewentulnie: https://bellybestfriend.pl/pamietnik/male-trollatko,2217.html
Trzymam kciuki za jutrzejsze testy, a teraz znikam spać :*