Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
mimo pięknego progesteronu 59 , dziś przyszła @
przeciwciała przeciw osłonce przezroczystej
cykle bezowoluacyjne / nie pękające pęcherzyki
słabe nasienie morf. 2%
Scd 45%
1 procedura IVF / sierpierń 2017 /3 transfery, 8tc (*)
2 procedura IVF / lipiec 2018 / ciąża bliźniacza
Dziewczynki urodzone w 35tc -
nick nieaktualny
-
Laura ale owu nie zawsze występuje naprzemiennie podobno.moze akurat się uda. Trzymam kciuki :*
Santoocha haha mam dziwne przeczucie ze nic z tego... Jutro się okaże czy znowu będziemy w święta strzelać celne gole haha. Może dane nam znowu kulach się z brzuchem w wakacje
Anna-Ka przykro mi
-
Karola555 wrote:U mnie od wczoraj zamiast planowo @ śluz się pojawił. Cały czas latam do kibelka bo mam wrażenie że coś ze mnie leci. Głupie uczucie.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Luccecita wrote:Anna_Ka
a to wredota paskudna!
A taka była szansa, najwieksza do tej pory
3 pęcherzyki , progesteron wysoki a wyszło .. jak zawsze
słabe nasienie morf. 2%
Scd 45%
dzięki dziewczyny
my zaczynamy juz badania do invitro..
słabe nasienie morf. 2%
Scd 45%
nick nieaktualny
-
Fatim wrote:Dziewczyny wyszły mi dwie kreseczki. Siedzę i ryczę, mam nadzieję że to nie pomyłka, bo spojrzałam po około 10min. Wszystko mi się trzęsie
Fatim lubi tę wiadomość
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
Anna Ka mocno tulę i trzymam kciuki za ciąg dalszy!
Niesie86 ja tez chora od wczoraj. Jak się obawiasz, to zawsze paracetamol jest ok. No i jakieś objawowe do nosa czy gardła miejscowo na pewno krzywdy nie zrobią.
Dzięki, na razie co prawda na winko ochota odeszła z choróbskiem Ale no ja to się przyznam, że już mi się to winko tak okazjonalnie zdarzało mam wrażenie, że czasem to nawet lepiej, jak staraczka się rozluźni trochę14.04.2018 Théo -
Annie1981 wrote:Rzepakowepole. Jezeli wczesniej mialas ladny sluz to nic sie nie martw. Moze teraz przez leki jest go mniej. Ja nigdy sie sluzowi nie przygladalam to nawet nie wiem jak bylo wczesniej. Poza tym jestem po odstawieniu tabletek anty, wiec od tego moge miec go mniej.
Wiem o czym mowisz z tym piciem. Dla mnie to tez meczarnia, bo ja zawsze malo pilam. Teraz sie zmuszam, bo wiem jak to wazne dla wytworzenia sie sluzu.
Ograniczyc picie musisz jedynie dwie godziny przed testowaniem. Ja teraz w okolicach owu testuje dwa razy dziennie, a wlasnie teraz szczegolnie trzeba nawadniac organizm, wiec niezle sie z tym gimnastykuje
Zrezygnowalam tez z kawy i Coli, bo kofeina wyplukuje wode, wiec ze sluzem moze byc gorzej.
Ja mysle, ze nie ma lepszych i gorszych testow. Sama uzywam tych z Allegro i sobie chwale. Testy faktycznie moga sie roznic zabarwieniem kreski, ale wyrzut LH wszystkie powinny pokazac.
Trzymam kciuki za pozytyw i dla Ciebie i dla siebie. Za chwile sikam znowu
Dziękuję :* Kończę pić kawę, odczekam 2 godziny i ponownie zatestuję. Wczorajszy wieczorny wyszedł bledszy niż ten w ciągu dnia. Śluz za to gęstnieje - z kremowego zrobił się bardziej lepki. Nie wiem, czy to zmiana w dobrą stronę. Zobaczymy, co będzie dzisiaj.
Rano po raz pierwszy poczułam, że w jajniku coś się dzieje, więc może nie będzie tak źle, może cykl mi się po prostu wydłużył nieco. W sumie w ciągu ostatniego pół roku już raz był 30-dniowy (w porównaniu do standardowych 27 dni to dłuuużyzna). -
A no i jak widać na moim wykresie temperatura poszła odrobinę do góry, ale jeśli to wyznacznik odbytej owulacji, to sie bardzo mocno zdziwię, bo nie miałam żadnych objawów.
No i żeby było jasne - ja się nie nakręcam, nie niecierpliwię. Po prostu jestem ciekawa, co się dzieje w moim organizmie - zawsze to lepiej wiedzieć niż nie wiedzieć. -
Beta z wtorku 13 dpo 71.
Nie chca mi powtorzyc dzis. wartosci odpowiadaja bardzo dobrze. Mam czekac do wizyty i przestac sie martwic.santoocha, mi_lejdi, Paula55, Olciuska, dobuska, kaka470, roslinka, kate88:), Annie1981, InBlue, Effy lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny