Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Annie1981 piękne testy. to już z forum uciekać i męża nastrajać!
A ja tam nie mam preferencji miesięcznych... niby wiosną/latem mniejsza szansa depresji poporodowej, ale... z drugiej strony fajniej wykorzystuje się wiosenną aurę, jak już dziecko chociaż siedzi, raczkuje na kocyku...Annie1981 lubi tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
mi_lejdi. Dziękuję
My w poprzednich cyklach przytulaliśmy sie codziennie w okolicach owu. W tym chcę spróbować co drugi dzień, bo nie wiem czy te plemniki tak szybko dojrzewają, zdania są podzielone.
Wczoraj było serduszkowanie, to dziś spokój i jutro znowu A Wy jak myślicie?
Dziewczyny, którym się udało, jak to było u Was?
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 Mam dokładnie te same dylematy, tym razem codziennie w okolicach ovu, ale zdaniem OF było to ovu później, więc niby było co drugi...
Myślę, że co 2 dni jest optymalnie, ale to też jest jakieś ugólnienie. każdy facet ma inaczej. Z kolei czytałam, że codzienny seks przez tydzień przed zapłodnieniem daje bardziej jakościowe plemniki= z mniej uszkodzonym DNA.
Natmiast na koniec zapytałam bliskiej koleżanki, która obydwoje dzieci poczęła za 1 razem. "Kochana, jak ma się począć to się pocznie. Przy pierwszym był seks codziennie. Przy drugim 1 seks w tygodniu przy dobrych wiatrach, jak mieliśmy siłę."14.04.2018 Théo -
Annie1981 wrote:mi_lejdi. Dziękuję
My w poprzednich cyklach przytulaliśmy sie codziennie w okolicach owu. W tym chcę spróbować co drugi dzień, bo nie wiem czy te plemniki tak szybko dojrzewają, zdania są podzielone.
Dziewczyny, którym się udało, jak to było u Was?karm3lka lubi tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
01.2017 - ciąża biochemiczna -
A ja byłam wczoraj u lekarza. Ze względu na niski progesteron dostałam luteinę 2x2 tabl pod język i zakaz wysiłku- do pracy już nie idę. W poniedziałek mam powtórzyć betę i jak będzie powyżej 1000 to mam przyjść na usg w czwartek szukać fasolki
rosax3, kaka470 lubią tę wiadomość
-
anusiak5 wrote:gdzie kupujecie i po ile te testy clearblue bo musze w nie zainwestowac?
U nas ovulacyjne to koszt 20 euro a ciazowy z tygodniami 12euro.Nats lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Birdy ja tez dostalam wczoraj luteine tylko ze dopochwowa 2x1. Jaka masz dawke? Ja dostalam 100 mg (w 1 tabletce). Tez mam w poniedzialek powtorzyc bete bo na USG nic nie bylo widac.
Gdzie dzisiejsze testujace???? Trzymam kciuki i sle wirusy: !;*:@:!&_!(:₩<¿\÷¬°<€¡¬°Annie1981 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej. Ja dziś zagoniłam chłopaków męża do roboty z samego rana mąż stwierdził, że tam w srodku jakoś inaczej jest bardziej wilgotno wiec moze jakiś sluz tam jednak jest zobaczymy w południe zrobie test owulacyjny i sprawdzimy czy kreska ciemnieje czy nie.
Jeśli się okaże że będzie kreska ciemniec to może się załapie jeszcze na testowanie pod koniec miesiącaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2016, 08:49
karm3lka lubi tę wiadomość
-
Tynastka wrote:Hej mogę się dopisać na 16-go?
Tu link do nowej listy.
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/listopadowe-testowanie-2016,10950,133.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2016, 08:33
07.11.2012 Julian
Dzieki dziewczyny za odpowiedzi. Jak widac na to nie ma reguly, kazda inaczej
MiLejdi. Jak zaczynalismy sie starac to ja przeszukalam caly net, zeby znalezc odpowiedz na to pytanie. Oczywiscie opinie byly sprzeczne, chiciaz w wiekszosci powtarzalo sie, ze co dwa dni. Znalazlam tez te badania, o ktorych piszesz, ze codzienny seks polepsza dna plemnikow i dlatego przytulalismy sie codziennie.
Teraz dziewczyny na innym forum mi napisaly, ze jeden dzien to moze byc jednak za krotko na zregenerowanie sie dla plemnikow, a w artykule jest napisane, ze nie bylo badan nad przelozeniem czestego seksu na zaplodnienie i naszyly mnie watpliwosci
Dlatego w tym cyklu probujemy co drugi dzien, dla mojego to tez lepiej, bo codziennie to duzy wysilek
Zobaczymy co z tego wyjdzie
Stokrotka, rzepakowepole. Trzymam kciuki za dzisiejsze testy owu. Dajcie znac co wyszlo
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Test zrobiony, negatywny. @ miała być dwa dni temu, objawow na @ na razie nie mam. Jezeli nie przyjdzie do Poniedziałku to powtorze test we Wtorek.
-
Dziewczyny cześć. Miałam tragiczna noc... Gorszej nie pamiętam od czasów jak Tiago był niemowlakiem...
Najpierw obudził mnie mega ból na @ a że wieczorem było to myślę nadchodzi pipa... Nie moglamusnac chyba z 1,5 godz... A plamienia ani wid ani słychu.
Potem synek obudził się z płaczem i nie chciał zasnąć co mu się nie zdarza
Efekt taki ze ja i mąż jesteśmy zombie dziś...