LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie
Dotek dużo leż i odpoczywaj.
Marta 29 co tam u Ciebie?
Hipisiątko Ty powinnaś może wziąć nospe mi zawsze pomagała bo rozluźniała, brałam podwójną dawkę bo kiedyś mi tak doktor podpowiedziała.
Ja lecę na rezonans kręgosłupa, bo i tak ten cykl stracony więc przynajmniej to będę miała z głowy.neomi34 -
Hej.
Neomi a masz jakieś problemy z kręgosłupem?
Hipisiątko jak poranek?
Dotek masz jakieś dolegliwości ciążowe? Może jeszcze nic nie jest przesądzone.hipisiątko lubi tę wiadomość
04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
Jak miałam bete to miałam lekkie dolegliwości typu mdłości, kłucie w piersiach, śluz. A teraz prawie nic nie czuje. Czasami brzuch zaboli i śluz mam. Dzisiaj test o czułości 25 po kawie wyszedł negatywny.
Dziewczyny jakie następne kroki podejmujecie w kierunku macierzynstwa?
Hipisiątko lepiej juz?Kamilka lubi tę wiadomość
-
Dotek wrote:Jak miałam bete to miałam lekkie dolegliwości typu mdłości, kłucie w piersiach, śluz. A teraz prawie nic nie czuje. Czasami brzuch zaboli i śluz mam. Dzisiaj test o czułości 25 po kawie wyszedł negatywny.
Dziewczyny jakie następne kroki podejmujecie w kierunku macierzynstwa?
Hipisiątko lepiej juz?
Moje kroki to badania. I kolejna wizyta za m-c u dr włach.
A pewnie za 2 zaczniemy starania.
A test negatywny to dziwne.04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
neomi34 wrote:Witajcie
Dotek dużo leż i odpoczywaj.
Marta 29 co tam u Ciebie?
Hipisiątko Ty powinnaś może wziąć nospe mi zawsze pomagała bo rozluźniała, brałam podwójną dawkę bo kiedyś mi tak doktor podpowiedziała.
Ja lecę na rezonans kręgosłupa, bo i tak ten cykl stracony więc przynajmniej to będę miała z głowy. -
Marta29 wrote:A u mnie w porzadku,dziekuje wreszcie pogoda dopisuje to I zyc sie chce daj znac jak poszlo po rezonansie. Ja sie juz psychicznie nastawiam na pierwsze badania w sierpniu. Jakies podstawowe na poczatek. Moze w koncu pojawi sie rodzenstwo dla mojej corki ciagle sie dopytuje...
W środę będę miała wyniki. Cieszę się, że mam to już z głowy
A ja w poniedziałek mam wizytę u Pani doktor i też się już nie mogę doczekać. A Ty aż do sierpnia podziwiamneomi34 -
neomi34 wrote:W środę będę miała wyniki. Cieszę się, że mam to już z głowy
A ja w poniedziałek mam wizytę u Pani doktor i też się już nie mogę doczekać. A Ty aż do sierpnia podziwiam04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
hipisiątko wrote:ja poszłam do niej w ciemno, tak jakoś znalazłam jej dane w necie i opinie i nie żałuję tych 240 zł a i dała mi skierowanie na badania na jakie tylko chciałam fakt poświęciłam na to 3 dni w szpitalu ale warto było bo kasy trochę oszczędziła i czasu bo napewno na raz bym wszystkich badań nie zrobiła bo kasa nie mała by wyszła za wszystkie
I mi też chciała dać skierowanie do szpitala na badania. Ale ja wolałam prywatnie je zrobić. A poza tym sporo badań już miałam zrobionych.
Także polecam dr włach. Szkoda tylko że tak późno do niej trafiłam.hipisiątko lubi tę wiadomość
04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
Kochana u mnie bez zmian. Tempka dalej jest, nie wiem może to przez duphaston. Rano test sikaniec 25ml negatywny wyszedł. Jutro hcg zrobie a po poludniu do lekarza. Nie wiem co mam myśleć.
Fajnie że do dr Włach trafiłaś i może w czymś pomoże. Jedyny minus to to że ciężko do niej dodzwonić
Do mojego dra dzwonie na komóre i zawsze odbiera:)Kamilka lubi tę wiadomość