LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
- 

WIADOMOŚĆ

- 

Tereska12 wrote:Mogła Ci dać badania, jak tylko powiedziała, że macica się oczyściła. Niestety i ja teraz zauważam wiele czerwonych lampek i się zastanawiam, dlaczego ja wcześniej nie widziałam tych wszystkich nieścisłości 😞 U nas też na plus, że wysłała mnie na badanie hp, chociaż dużo później niż męża, nie wiem dlaczego dodatkowo wykryła u męża pasożyty. Ale więcej plusów z jej leczenia nie mamy.
Najgorsze na jej wizytach jest to, że nie tłumaczy i nawet nie chce tłumaczyć.
Dokładnie, zawsze jak zapytałam po co dany lek, to ona odpowiadała coś w stylu "aby nie dopuścić znowu to takiej sytuacji, aby utrzymać ciążę". A ja jednak chciałabym wiedzieć dokładnie jak działa dany lek i dlaczego ja konkretnie mam go brać - 

Mi tak samo odpowiadala. Albo „żebym zaszła w ciążę”.Klaudiak wrote:Dokładnie, zawsze jak zapytałam po co dany lek, to ona odpowiadała coś w stylu "aby nie dopuścić znowu to takiej sytuacji, aby utrzymać ciążę". A ja jednak chciałabym wiedzieć dokładnie jak działa dany lek i dlaczego ja konkretnie mam go brać
Wprost mi powiedziała, że jak szukam lekarza, który będzie mi wszystko tłumaczył to mam zmienić.
U niej odpowiedzi na pytania nie znajdziesz. - 

Dziewczyny a czy któraś z was leczy się w ovum na nfz?💊inofem, Vit D3, Omega 3, Q10,Tardyferon, Neurovit, Metformax, Dostinex
Starania od 09.2023
Z pomocą medyczną od 10.2024
06.2025 drożność z lipidolem ✅
07.2025 I stymulacja clo ❌
09.2025 II stymulacja aromek+bemfola+ovi
18.10.2025 10dpo ⏸️ beta 25
20.10.2025 12dpo beta 84,20
22.10.2025 14dpo beta 270
07.11 pierwsza wizyta 🩵

- 

Daj znać jak będziesz po wizycie u Jakiela, czy coś Ci doradził.Klaudiak wrote:Dokładnie, zawsze jak zapytałam po co dany lek, to ona odpowiadała coś w stylu "aby nie dopuścić znowu to takiej sytuacji, aby utrzymać ciążę". A ja jednak chciałabym wiedzieć dokładnie jak działa dany lek i dlaczego ja konkretnie mam go brać
 -