LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
frutka wrote:dziewczyny gdzie się leczycie? moze podzielimy się doświadczeniami? ja aktualnie leczę sie w poradni napro na czechowskiej w lublinie, korzystam także z porad lekarza z ginekologii operacyjnej spsk 4
Kochana ja jestem z okolic Puław i tu też mam swojego lekarzaMissi lubi tę wiadomość
-
Obecnie chodze prywatnie do gabinetu przy Krak. Przedmieściu. Lekarz bardzo konkretny, na pierwszej wizycie zapoznał się z dokumentacja i zalecił dodatkowe badania dla męża. Druga wizyta nie była już taka przyjemna, lekarz powiedział w czym rzecz, przepisał leki i dał skierowanie na zabieg laparoskopi. Po zabiegu dowiemy się co dalej. Wierzę, że tym razem się uda.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam,
a ja szukam, ciągle szukam właściwej osoby.
Byłam w Provivo -komfort przy badaniu nasienia ( i taniej niż w LUxmedzie), ale p. Kaczmarczyk rozczarowała mnie totalnie.
Przyjaciółka poleciła profesora Sikorskiego ( wizyta z usg 280 zł, najlepszy sprzęt, najwzsye standardy), zapisałam się,Genix.
Ale też idę w do p Leszczyńskiej, która jest bardzo specyficzna i oschła, ale umie leczyć (moja koleżanka zawdzięcza jej macierzyństwo i dalej korzysta z jej usług, inne też podkreślały, że umie leczyć). Wizyta 160 zł, pani pracuje na patologi ciąży, więc będzie jakby co zapewniona opieka.
Szukam androloga, kogo możecie polecić? -
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny ja też z lubelskiego a chodze do Firkowej z Zamoscia
-
blue00 wrote:Czesc dziewczyny,ja jestem z samego Lublina i tez sie staram aczkolwiek na razie nie potrzebuje wizyt u gin mam juz swoja gromadke ale marze jeszcze o jednym
-
nick nieaktualny
-
blue00 wrote:No ja mam trzy corki i synka
-
nick nieaktualny
-
Wow, ładna ekipa!
A ja jestem z krańców lubelskiego- z Łukowa. I tu nie chodzę do żadnego gin, zwyczajnie nie ufam żadnemu i nie słyszałam dobrych opinii o żadnym. Wybieram się do Siedlec do dr Łazuki, w Siedlcach też zamierzam rodzić jak już się uda. A dopiero zaczynamy się starać... -
blue00 wrote:Cora 13 l,syn 11 l,cora 9l,cora 20 mcy
-
no dziewczynki budzimy się !!!!
-
nick nieaktualnyPolecam p. Leszczyńską, jestem zachwycona profesjonalizmem, ale jak ktoś szuka "dziubdziania", głaskania, to nie u niej. Nareszcie powiedziała (jako pierwszy lekarz)wprost, że nie mam już czasu, odesłała do innego specjalisty i... nie wzięła pieniędzy (bierze za leczenie, a nie rady), mam zapłacić jak przyjdę w ciąży. Oczywiście wiem, że czekają nas wydatki, by ustabilizować hormony, że szanse nasze są małe.
Jest szybko, konkretna, stanowcza i ma rezultaty czyli udane macierzyństwa kobiet, które straciły nadzieję; ironią losu sama nie ma dzieci.