X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
Odpowiedz

LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)

Oceń ten wątek:
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, ja z Łęcznej jestem. Chodzę do dr Ćwiklińskiej w Lublinie. Jeszcze nie wiem z jakim powodzeniem, bo pierwszy cykl starań. Testuję we wtorek, o ile z niecierpliwości nie zrobię tego wcześniej :)

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • borsuczka Koleżanka

Wysłany: 25 stycznia 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny jak tam staranka ja mam termin @ 31 :)

[img]http:[/img]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam termin na 13.02 ,ale nie wiem czy bedzie sens testowac,wszak system zaznaczyl ovu ale nie wiem czy nie za wczesnie a serduszek brak

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dojrzała wrote:
    Polecam p. Leszczyńską, jestem zachwycona profesjonalizmem, ale jak ktoś szuka "dziubdziania", głaskania, to nie u niej. Nareszcie powiedziała (jako pierwszy lekarz)wprost, że nie mam już czasu, odesłała do innego specjalisty i... nie wzięła pieniędzy (bierze za leczenie, a nie rady), mam zapłacić jak przyjdę w ciąży. Oczywiście wiem, że czekają nas wydatki, by ustabilizować hormony, że szanse nasze są małe.
    Jest szybko, konkretna, stanowcza i ma rezultaty czyli udane macierzyństwa kobiet, które straciły nadzieję; ironią losu sama nie ma dzieci.

a gdzie przyjmuje ta dr? ja narazie chodzę do Mierzyńskiego i jestem zadowolona, również mówi co myśli :)

• wisienka Koleżanka

Wysłany: 30 stycznia 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, ja też z Lubelskiego :) razem raźniej :).

kwiecień 2013 pusty pęcherzyk
    grudzień 2013 ciąża biochemiczna
    marzec 2014 ciąża biochemiczna
    październik 2014 ciąża biochemiczna
    ❤31 maja 2016 Zosia jest z nami, nasz skarb❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2014, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    p. Leszczyńska prowadzi ciąże, wysłała nas do prof Putowskiego, na ul. Bocianią, ale skoro jesteś zadowolona z androloga, to po co zmieniać? Marlena Karczmarczyk jest w necie jako androlog, a nie ma chyba tych upawnień,

• wisienka Koleżanka

Wysłany: 31 stycznia 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a mówi Wam coś nazwisko Dziduch? Zależy mi na lekarzu który przyjmuje i robi usg w Luxmedzie, a On pracuje również w Ab-Ovo na bocianiej więc chyba "siedzi" w temacie. Jestem po pierwszej wizycie i mam mieszane uczucia, dlatego pytam o opinie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wisienka niestety nie kojarzę, ale popytam koleżanek :)

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, ja na początku cyklu - 3 dzień. A jak tam u was?

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2014, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja czekam na @ :)

• wisienka Koleżanka

Wysłany: 31 stycznia 2014, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miśkaa dzięki za zainteresowanie, ja 9 dpo. Cały czas mam nadzieję, choć gdyby teraz się udało to byłby chichot losu. To jest mój pierwszy cykl po drugim poronieniu. W sumie to lekarz kazał odczekać 2-3 cykle, ale o dwie ciąże starałam się ponad 2 lata, to mówiąc kolokwialnie olałam to co mówił, i co mam być to będzie. Tak o to, niechcący i w skrócie :) przedstawiłam Wam swoją historię. 3majcie się dziewczyny ciepło, a zwracając uwagę na porę to kolorowych snów.

PS. Pamiętajcie w końcu musi być dobrze...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 23:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miśkaa wrote:
    Wisienka niestety nie kojarzę, ale popytam koleżanek :)

prof. Leszczyńska , na ul. Chodźki 3/6a, jest ordynatorem na oddziale patologii ciąż, w necie jest tel.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dojrzała a do kogo chodzisz w AbOvo? i jak oceniasz tą klinikę (o ile tą klitkę mozna nazwać kliniką:) ja leczyłam sie u jednego z lekarzy stamtąd zanim wynikł problem i miałam przez niego robione laparo..na razie do niego nie chodzę, wybrałam trochę inny sposób leczenia, ale nie wiem jak będzie dalej

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kojarzę stamtąd kilku lekarzy bo wiekszość pracuje na oddziele, na którym miałam laparo, ale Dziducha akurat nie znam. I jeszcze jedno: na Wolskiej 11 jest przychodnia MEDIS tam przyjmują niektórzy lekarze z AbOvo takze na NFZ, moze warto sie zorientować, zawsze to kaska w kieszeni

• nesca Przyjaciółka

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ,to i ja sie dołącze- jestem z Lublina i chodze od ponad 9 lat do jednego lekarza..prowadzil mi ciaze i tak sie go trzymam Dr.Krzysztof Kot

• nesca Przyjaciółka

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    frutka-na Wolskiej jest pzrychodnia? chyba od niedawna bo wczesniej nie widzialam a mieszkam niedaleko ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nesca wrote:
    Witam ,to i ja sie dołącze- jestem z Lublina i chodze od ponad 9 lat do jednego lekarza..prowadzil mi ciaze i tak sie go trzymam Dr.Krzysztof Kot

hej :) i jak oceniasz swojego lekarza? masz jakieś probelmy hormonalne?

• nesca Przyjaciółka

Wysłany: 4 lutego 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie, ze mna wszytsko ok-za to moj maz mial problem z plemnikami
    ale juz sie poprawily dzieki braniu Profertilu
    pod swoim wykresem mam podane wyniki
    mam nadzieje,ze niedlugo zaciaze

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam diagnoze pco niestety, niedawno postawioną. od grudnia chodzę do nowego ginka dr Mierzyńskiego i zbieram opinie o różnych lekarzach, chcę takiego co mnie dobrze poprowadzi. a nie moją ostatnią ginke, która nie zlecała badań w ogóle!

• nesca Przyjaciółka

Wysłany: 4 lutego 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz ciezko o dobrego lekarza.

1 2 3 4 5 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ