LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć dziewczyny jak tam staranka ja mam termin @ 31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydojrzała wrote:Polecam p. Leszczyńską, jestem zachwycona profesjonalizmem, ale jak ktoś szuka "dziubdziania", głaskania, to nie u niej. Nareszcie powiedziała (jako pierwszy lekarz)wprost, że nie mam już czasu, odesłała do innego specjalisty i... nie wzięła pieniędzy (bierze za leczenie, a nie rady), mam zapłacić jak przyjdę w ciąży. Oczywiście wiem, że czekają nas wydatki, by ustabilizować hormony, że szanse nasze są małe.
Jest szybko, konkretna, stanowcza i ma rezultaty czyli udane macierzyństwa kobiet, które straciły nadzieję; ironią losu sama nie ma dzieci.
a gdzie przyjmuje ta dr? ja narazie chodzę do Mierzyńskiego i jestem zadowolona, również mówi co myśli -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a mówi Wam coś nazwisko Dziduch? Zależy mi na lekarzu który przyjmuje i robi usg w Luxmedzie, a On pracuje również w Ab-Ovo na bocianiej więc chyba "siedzi" w temacie. Jestem po pierwszej wizycie i mam mieszane uczucia, dlatego pytam o opinie.kwiecień 2013 pusty pęcherzyk
grudzień 2013 ciąża biochemiczna
marzec 2014 ciąża biochemiczna
październik 2014 ciąża biochemiczna
❤31 maja 2016 Zosia jest z nami, nasz skarb❤
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miśkaa dzięki za zainteresowanie, ja 9 dpo. Cały czas mam nadzieję, choć gdyby teraz się udało to byłby chichot losu. To jest mój pierwszy cykl po drugim poronieniu. W sumie to lekarz kazał odczekać 2-3 cykle, ale o dwie ciąże starałam się ponad 2 lata, to mówiąc kolokwialnie olałam to co mówił, i co mam być to będzie. Tak o to, niechcący i w skrócie przedstawiłam Wam swoją historię. 3majcie się dziewczyny ciepło, a zwracając uwagę na porę to kolorowych snów.
PS. Pamiętajcie w końcu musi być dobrze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 23:47
kwiecień 2013 pusty pęcherzyk
grudzień 2013 ciąża biochemiczna
marzec 2014 ciąża biochemiczna
październik 2014 ciąża biochemiczna
❤31 maja 2016 Zosia jest z nami, nasz skarb❤
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydojrzała a do kogo chodzisz w AbOvo? i jak oceniasz tą klinikę (o ile tą klitkę mozna nazwać kliniką ja leczyłam sie u jednego z lekarzy stamtąd zanim wynikł problem i miałam przez niego robione laparo..na razie do niego nie chodzę, wybrałam trochę inny sposób leczenia, ale nie wiem jak będzie dalej
-
nick nieaktualnykojarzę stamtąd kilku lekarzy bo wiekszość pracuje na oddziele, na którym miałam laparo, ale Dziducha akurat nie znam. I jeszcze jedno: na Wolskiej 11 jest przychodnia MEDIS tam przyjmują niektórzy lekarze z AbOvo takze na NFZ, moze warto sie zorientować, zawsze to kaska w kieszeni
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny