LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWedmoczka wrote:Witam Was kochane...ma może któraś z Was info do kogo można pójść w Luxmedzie byłam przez jakiś czas u Cholubka ale jakoś nie jestem do niego przekonana:((
ja chodzę do Mierzyńskiego na Zwycięską do Luxmedu i jak najbardziej polecam -
Witam Was Kobietki,
ja mieszkałam w Lublinie, teraz gdy tylko przyjeżdżam do Pl zaraz biegnę do lekarza (rodzinnego, ginekologa, ortopedy i innych )
jestem po poronieniu, gdy byłam na Święta w Lublinku to poszłam do dr Wójcika, kiedyś u niego byłam, bo tak z polecenia na kontrolę, dużo wtedy się dowiedziałam od niego, kulturalny i widać, a raczej słychać, że coś tam wie
teraz po opisaniu mu wszystkiego ze szczegółami, wysłał mnie na badania, zrobił usg, w sumie trochę uspokoił i nakierował (wszystko w tygodniu świątecznym - kasa zawsze potrzebna )
chodziło mi właśnie o takie zajęcie się, uspokojenie i wytłumaczenie - a ja się dobrze przygotowałam i pytałam, pytałam; bo tutaj za granicą nic nie wskóram
gdy będę w Lublinie pójdę na pewno jeszcze raz
a teraz jeszcze czekam (chociaż czas leci nieubłaganie), chcę aby minął chociaż kwiecień, wtedy miałam mieć mojego Bąbelka
będę tutaj zaglądaćczekamy na Henia
Bąbelek 13.10.2013 (14tc)
Maluszek 19.11.2014 (8tc) -
dzięki za porady...
dziś idę do H.Proll wyczytałam na portalu znany lekarz ze leczy niepłodność zobaczymy co powie...powoli zaczynam tracić cierpliwość i bulwersować jak słyszę że mamy czas i wyniki dobre...a już niedługo 4 lata jak się staramy:((( Miłego dnia kochanePs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualny
-
blue00 wrote:Dziewczyny, mam plusika
Gratulacje
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a robiła może któraś test wrogości śluzu w Lbn?? jak tak to gdzie, za ile i czy można bez skierowania a tak o z ulicy bo znalazłam w necie tylko w OVUM ale nie wiem czy trzeba byc ich klientami czy tak o sobie możemy przyjść i zrobić?Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Nie wiem, nie robiłam, ale myślę że nie trzeba być ich klientem. Wydaje mi się, że wystarczy pójść i zapłacić , a może sprawdź jeszcze Ab ovo na Bocianiej. Myślę że też powinni robić takie badania, tylko pewnie trzeba zadzwonić i popytać o szczegóły, bo na stronie www to nie mają za wiele informacji.
kwiecień 2013 pusty pęcherzyk
grudzień 2013 ciąża biochemiczna
marzec 2014 ciąża biochemiczna
październik 2014 ciąża biochemiczna
❤31 maja 2016 Zosia jest z nami, nasz skarb❤
-
nick nieaktualny
-
Luxmed robi bez problemu. Nie wiem jaka cena, ale zabiegowy mają czynny cały dzień, więc można się wpasowac.kwiecień 2013 pusty pęcherzyk
grudzień 2013 ciąża biochemiczna
marzec 2014 ciąża biochemiczna
październik 2014 ciąża biochemiczna
❤31 maja 2016 Zosia jest z nami, nasz skarb❤
-
nick nieaktualnywisienka wrote:Luxmed robi bez problemu. Nie wiem jaka cena, ale zabiegowy mają czynny cały dzień, więc można się wpasowac.
super! bo włąsnie mój gin powiedział, że jak pęcherzyk będzie za mały to odeśle mnie i dwa dni później mam mieć zastrzyk sobie pomyśłałam ;p kto mi go zrobi jak go nie będzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny