X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
Odpowiedz

LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)

Oceń ten wątek:
  • kasiaiic Ekspertka

Wysłany: 21 marca 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też lubelskie witam

Klara 28.12.2014
    Matylda 02.02.2017
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam nowe lubelanki - niestety wątek jakoś nie chce hulać ;) ale i tak pozdrowionka dla wszystkich!

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj kasiaicc :) chyba lubelaczki zapracowane ;p

• kasiaiic Ekspertka

Wysłany: 22 marca 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja po poronieniu troszkę zniechęcona i zrezygnowana :( nie wiem ile czekać ze staraniami?

Klara 28.12.2014
    Matylda 02.02.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a lekarz co na to?

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miśka widzę że na clo jedziesz. Ja chyba od przyszłego cyklu zacznę, ale mam wątpliwości bo bez monitoringu.

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka jeśli chodzi o samopoczucie po clo - u mnie super, nie miałam żadnych objawów ubocznych, owulacje miałam, urosły trzy pęcherzyki w pierwszym cyklu z clo. ja mam dodatkowo pregnyl w 12-14 dc i monitoring. hmm z tego co wiem monitoring jest zalecany po pierwsze żeby zobaczyć czy clo daje coś czy pęcherzyki rosną i czy pękną, żeby nie było torbieli. jeśli masz jeszcze jakieś pytania pisz :) a do kogo chodzisz?

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki przesyłam wam wiruski lubelskie:

<3 <3 <3 <3 <3

Miśka chodziłam w Lublinie prywatnie, ale jutro mam pierwszą wizytę u nowego gina na NFZ - dr Palacz. Może zostanie moim nowym lekarzem.

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Asia82 Nowa

Wysłany: 13 kwietnia 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Czy poddawała się może któraś z Was inseminacji w Ovum na Staszica, albo leczyła się u dr Mroczkowskiego? Ja po 2,5 roku starań i stwierdzonej bezpłodności idiopatycznej idę po poradę właśnie do A.Mroczkowskiego i będziemy z mężem kierować się ku inseminacji. Dlatego będę wdzięczna za wszelkie opinie o tym lekarzu i samej klinice.

• agawa Ekspertka

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i pozdrawiam z pięknego roztocza :-)

• Betty Boop Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, witam Was, jestem z Lublina :)

<3 MARCELINA <3
    3i49krhmqkw026mb.png
    11.02. 2015 IUI (10t * )
    3.12.2015 IUI :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia82 wrote:
    Cześć dziewczyny!
    Czy poddawała się może któraś z Was inseminacji w Ovum na Staszica, albo leczyła się u dr Mroczkowskiego? Ja po 2,5 roku starań i stwierdzonej bezpłodności idiopatycznej idę po poradę właśnie do A.Mroczkowskiego i będziemy z mężem kierować się ku inseminacji. Dlatego będę wdzięczna za wszelkie opinie o tym lekarzu i samej klinice.

Nie, ja leczę się w Ab Ovo na Bocianiej u Putowskiego, który na Al. Racławickich zarządza oddziałem ginekologii, więc np. dostałam skierowanie na drożność jajowodów z Ab Ovo na Fundusz.
    Nie polecam Provivo, bo to oszustwo, u mnie p. K. zobaczyła polipy i ...tylko ona je widziała; ich wyników badań nasienia mój lekarz nie chciał brać pod uwagę, tylko luxmedu. Powodzenia

• dodinka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej też z lubelskiego ja chodzę do lux medu do dr Barczyńskiego

3jvz3e5eovkng9e9.png

qb3c3e5emn8zmtdy.png
  • MistrzyniWKochamCieMisiu Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj lekarz - Piotr Szkodziak przyjmuje tez w ovum na staszica i slyszalam o tym miejscu pozytywne opinie, ja akurat chodze do niego do Top Medical, bo tam mam pakiet medyczny. O Mroczkowskim niestety nic nie wiem. Ale Szkodziaka moge polecic z czystym sumieniem, bo zaintrtesowany pacjentka i kompetentny.

Maja (2900g i 48cm) oraz Ola (1900g i 44cm) - ur. 5.01.2015
    relgo7esxnwbr62i.png
    2813c71e57.png
  • Asia82 Nowa

Wysłany: 8 maja 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za odpowiedzi. Byłam już na pierwszej wizycie u dr Mroczkowskiego- w Luxmed. Ogólne wrażenie jak najbardziej pozytywne, zobaczymy jak będzie dalej.

• karolinka85 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z Wami, jestem z Lublina :) po 2 poronieniach.. chodziłąm do M.Kaczmarczyk..po 2 poronieniu poszłam do prof. Leszczyńskiej która skierowała mnie do szpitala na pakiet badań..gdy odebrałam wyniki i chciałam zapisać się na wizytę to niestety w marcu nie było miejsc na ten miesiąc ani na następny kwiecień! 1 kwietnia powiedziano mi że można dzwonić zapisać się na maj..więc też tak zrobiłam...a tu uwaga pierwszy wolny termin na 24 czerwca!!! :( masakra jakaś..
    w badaniach wyszły mi p/c p/jądrowe i prawie dodatnie antykardiolipinowe.. więc poszłam do dr, Haberek pokazuję wyniki i mówię o sytuacji, że u leszczyńskiej brak wolnych terminów..nawet dzwoniłam na komórkę ale kazała zapisać się na wolny termin :( no i haberek mówiła, że może to być zespół antyfosfolipidowy..i będą potrzebne leki p/zakrzepowe..
    Więc wróciłam z powrotem do Kaczmarczyk..no i dostałam acard i clexane 0,2 już w czasie starań..
    Teraz jestem w trakcie 3 cyklu starań po poronieniu..a 1,5 cyklu jestem na tych lekach i zastrzykach..mam nadzieję, że do 3 razy sztuka.. <3
    Pozdrawiam :) <3

Moje dwa aniołki <3
    17.07.2013r. (*) 9tydz4dz
    18.01.2014r. (*) 9tydz4dz
    relgtrd8nl40gy67.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja absolutnie odradzam p. Kaczmarczyk -widziała u mnie polipy przed owulacją odesłała do Jakiela który ceni sobie 250 zł wizytę a trzeba przyjść z usg zrobionym u kogoś innego, czyli wizyta to ponad 300 zł, w szpitalu poznałam kobietę co robiła u niej 3 inseminacje, a okazało się że kobieta ma niedrożne jajowody, w necie podaje się za androloga a olała fakt, że mąż miał aspermię, tak to wyglądało. Ale daj ci Boże dobrze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a polipów na usg ani widu ani śladu, bo 2 miałam usg przed wizytą i miesiąc po wizycie u tej pani, jedyne dobro, to przyśpieszone kroki w dalszej diagnostyce

• karolinka85 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dojrzała, kochana póki co nie mam innego wyjścia.. nie jestem za nią, bo miałam jej wiele do zarzucenia, już po 1 poronieniu..w ogóle jak robiła usg to musiałam sama o wszystko pytać :( o wymiary itd..potem w drugiej ciąży dostałam tylko duphaston dalej i nic po za tym..a powinna dać chociażby acard..byłaby większa szansa a tak.. :( ale teraz przepisuje clexane więc ok..na chwilę obecną nic więcej nie mogę zrobić..bo wyniki mam wyszło to co wyszło, i nic więcej nie można.. ale jak test wyjdzie pozytywny to pewnie polecę do leszczyńskiej..
    Niektórzy mówią o niej bardzo dobry lekarz-i ma same pozytywne opinie jako lekarz w necie..ale ja tak nie uważam że lekarz super..
    w lublinie nie ma za bardzo dobrych lekarzy od poronień..jedynie ta leszczyńska.. no bo kto jeszcze?

Moje dwa aniołki <3
    17.07.2013r. (*) 9tydz4dz
    18.01.2014r. (*) 9tydz4dz
    relgtrd8nl40gy67.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od poronień wydaje mi się, że jest dobry dr Barczentewicz z przychodni Macierzyństwo i życie na Czechowskiej. Z tego co wiem to nie musisz wchodzić "na całość" w leczenie napro, zeby się Tobą zajął, także pomyśl. Z tego co słyszałam jego żona roniła kilka razy, więc myślę, że z samego tego faktu sporo wie..

‹‹ 3 4 5 6 7 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ