LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dotek wrote:Kochana u mnie bez zmian. Tempka dalej jest, nie wiem może to przez duphaston. Rano test sikaniec 25ml negatywny wyszedł. Jutro hcg zrobie a po poludniu do lekarza. Nie wiem co mam myśleć.
Czy to możliwe żeby to biochemiczna ciąża?
A masz w ogóle telefon do niej? Bo ja tylko ogólny do abovo. Podejrzewam że ona pomoże mi zajść. A do gina prowadzącego pójdę do profesora
Fajnie że do dr Włach trafiłaś i może w czymś pomoże. Jedyny minus to to że ciężko do niej dodzwonić
Do mojego dra dzwonie na komóre i zawsze odbiera:)
A ty do dr Włach masz telefon? Bo ja tylko ogólny do abovo. Ja to mam nadzieję że ona pomoże mi zajść ze wspomagaczami. A ciążę prowadzić u prof Oleszczuka. On na Jaczewskiego jest ordynator em i dużo może. I prowadził niejedna trudna ciążę. Taki jest plan a jak wyjdzie zobaczymy. Ale kasę też konkretną bierze.04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
Hipisiątko a badałaś poziom D? Czy tak profilaktycznie zaleciła? Ja w okresie zimowym brałam D to do końca kwietnia powiedziała żeby odstawić.
Kamilko miałam ale przez tydzień nie udało mi się do niej dodzwonić i usunelam bo stwierdzilam że to bez sensu i przez przychodnie ją łapałam.
Możliwe że to biochemiczna, jutro wszystko się okaże.
Noemi aby same dobre rzeczy Ci powiedziała i ułożyła jakiś plan działania.Kamilka lubi tę wiadomość
-
Tak oby, bo właśnie odebrałam wyniki przeciwciała przeciw receptorowi hormonu tyreotropowego (TSH), który jest 4 a norma jest do 1,75 i masakra bo mam też te drugie przeciwciała aTPO też koło 300 więc już zgłupiałam co ja mam za chorobę.Oby Pani doktor wiedziała bo ja się właśnie załamałam. Jedne świadczą o Hasimoto drugie o choroba Gravesa-Basedowa normalnie super.neomi34
-
neomi34 wrote:Tak oby, bo właśnie odebrałam wyniki przeciwciała przeciw receptorowi hormonu tyreotropowego (TSH), który jest 4 a norma jest do 1,75 i masakra bo mam też te drugie przeciwciała aTPO też koło 300 więc już zgłupiałam co ja mam za chorobę.Oby Pani doktor wiedziała bo ja się właśnie załamałam. Jedne świadczą o Hasimoto drugie o choroba Gravesa-Basedowa normalnie super.
Ale napewno coś poradzi. Do abovo idziesz? Bo ja w poniedziałek też byłam u niej.04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
Dotek wrote:Hipisiątko a badałaś poziom D? Czy tak profilaktycznie zaleciła? Ja w okresie zimowym brałam D to do końca kwietnia powiedziała żeby odstawić.
Kamilko miałam ale przez tydzień nie udało mi się do niej dodzwonić i usunelam bo stwierdzilam że to bez sensu i przez przychodnie ją łapałam.
Możliwe że to biochemiczna, jutro wszystko się okaże.
Noemi aby same dobre rzeczy Ci powiedziała i ułożyła jakiś plan działania.
Bo jak tak to po co daje?
Ja też chodziłam do ginki i ode mnie zawsze odbierała i SMS odpisywała. Nawet jak była w Brazylii a ja rodziłam to oddzwaniala do mnie. Ale cóż jak umie poprowadzić ciążę nie zagrożona. A tak jej wiedza się kończy. ...04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
nick nieaktualny
Witam po weekendzie, dużo naprodukowałyście,ale nadrobiłam:)
Miły weekend z meżusiem, ale niestety znów musiał mnie opuścić na tydzień
DotekDotek trzymam kciuki z całych sił!!!Mirabelka30 wrote:Hej dziewczyny;))
Madziulla długo chodzisz do dr Swatowskiego? jesteś z niego zadowolona? Kieruje na jakieś badania itp? Kiedyś byłam u niego na usg i jakoś nie zapałałam do neigo sympatią taki oschły i gburowaty. Teraz mimo wszystko zastanawiam się nad nim bo ma dobre opinie i tłumacze sobie że wtedy miał zły dzień
Zrobiłam sobie podst badania:
Prolaktyna: 12,47,
FSH: 4,33
LH: 4,04
Estradiol: 30,70
3dc.
Wydaje sie, że wszystko ok. Zobaczę, czy dr mnie zbędzie czy się zajmie tematem jakoś. Ostatnio coś pierdnął na temat endo zobaczę czy teraz potwierdzi.
a co do Barczentewicza mam 2 przypadki z otoczenia, znajoma miała wszystko, Endo, pcos i coś poważnie z tarczycą powiedział, że w rok ją wyprowadził i będzie miała dziecko i faktycznie tak się stało, ale pewne to, że jest drogi. -
Dzięki dziewczyny. USG tarczycy mam zaplanowane na 17.06 już. A tak teraz idę do niej do ABOVO. I powiem Wam, że mam doła. Dziewczyny są zdrowe rodzą dzieci a tu zawsze pod górkę. Jakaś masakra jak poczytałam co dalej się może się z tego wywiązać dzięki dziewczyny za wsparcie.neomi34
-
Magdziulka mieszkacie osobno? Ja z moim ze względu ma pracę zwykle na tygodniu jesteśmy osobno. Za to weekendy są nasze! Ciężko jest ale narazie nie ma wyjścia.
Teraz zmierzyłam tempke to mam w majtkach 37,7;)
Wiecie czy duphaston wpływa na tempke?
Noemi dokładnie tak samo sobie czasami myślę i w sumie jest mi przykro bo chciałabym dać dziecku wszysyko, dobry dom i miłość i nie mogę. A inne kobiety rodzą dzieci i mogą nawet na nfz prowadzić viąże raz na trymestr bo nic im nie dolega. -
nick nieaktualnyDotek prawda jest taka, że nie ma co w tym zakresie szukać sprawiedliwości, bo jej nie ma, mają Ci którzy nie powinni, a tacy jak my nie mogą.
Ja też mam męża na weekendy tylko, ale na szczęście to tylko czasowa delegacja i odliczamy tygodnie do końca. Już więcej za Nami niż przed:)
Jest ciężko, ale mnie pociesza fakt, że poczekamy i będziemy znowu razem. A tak mieszkamy ze sobą już kilka lat.
co do duphastonu mogę Ci ttylko na bazie tego co czytałam na forum chociażby Fiona 88 to przechodzi i podobno podnosi, ale ja osobiście styczności nie miałam więc nie powiem na 100%