X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Lublin

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    Jest tu ktoś z Lublina lub okolic?

• wisienka Koleżanka

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem z Lublina :). Na innych wątkach dziewczyny tak fajnie się wspierają a Lublin co? Może nam też się uda stworzyć fajną grupę? Mam nadzieję że ktoś jeszcze się odezwie

kwiecień 2013 pusty pęcherzyk
    grudzień 2013 ciąża biochemiczna
    marzec 2014 ciąża biochemiczna
    październik 2014 ciąża biochemiczna
    ❤31 maja 2016 Zosia jest z nami, nasz skarb❤
  • Betty Boop Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, tu jest watek lubelski i troche wiecej dziewczyn :)

https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/lubelskie-laczmy-sie,1744.html

<3 MARCELINA <3
    3i49krhmqkw026mb.png
    11.02. 2015 IUI (10t * )
    3.12.2015 IUI :)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ