Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Lubrykanty a starania o dziecko
Odpowiedz

Lubrykanty a starania o dziecko

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mimisia Autorytet

Wysłany: 22 maja 2023, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) To mój pierwszy wpis na forum i mam nadzieję, że uda mi się uzyskać odpowiedź od bardziej doświadczonych dziewczyn :)
    Staramy się z partnerem o dziecko i do tej pory używaliśmy do stosunku standardowych lubrykantów. Wyczytałam w necie, że te mogą zabijać plemniki i je spowalniać i że nie są wskazane podczas starań.
    I teraz moje pytanie brzmi. Czy znalazłyście cos zastępczego, a może jesteście w stanie polecić jakiś produkt dedykowany dla par starających się?
    Dodam, że borykam się z endometriozą, wiec i tak już wszystko jest utrudnione, a z kolei suchość potrafi odebrać całą radość.

• Emka06 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2023, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimisia wrote:
    Cześć dziewczyny :) To mój pierwszy wpis na forum i mam nadzieję, że uda mi się uzyskać odpowiedź od bardziej doświadczonych dziewczyn :)
    Staramy się z partnerem o dziecko i do tej pory używaliśmy do stosunku standardowych lubrykantów. Wyczytałam w necie, że te mogą zabijać plemniki i je spowalniać i że nie są wskazane podczas starań.
    I teraz moje pytanie brzmi. Czy znalazłyście cos zastępczego, a może jesteście w stanie polecić jakiś produkt dedykowany dla par starających się?
    Dodam, że borykam się z endometriozą, wiec i tak już wszystko jest utrudnione, a z kolei suchość potrafi odebrać całą radość.
    Hej 😊 Przy staraniach polecany jest np. żel Conceive Plus (używamy i jak dla mnie spoko) albo Ferti Lily.

Początek starań o dziecko: 04/2022

3 x IUI ❌️

➡️ IVF✨️🙏🏻

„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.”
  • Madzia35 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2023, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam Conceive PLus. U mas udało sie w cyklu w ktorym pierwszy raz uzylismy tego zelu. Byc moze to przypadek ale przynajmniej dobrze nawilza i nie szkodzi plemniczkom więc warto.

age.png

age.png
  • facebook Ekspertka

Wysłany: 2 czerwca 2023, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzedam conceive 75ml
    cena 65zł

♣️ 2020
    💔 w 6tc
    * V leiden, mthfr c677T,mthfr a1298C, pai-1
    *Kir bx (brak -2ds3,2ds4norm,3ds1)
    *01-04/21 - clo + duphaston
    ♦️ 2022 -iui na 7 pęcherzykach- nieudane, laparoskopia doagnostyczna
    ♦️2023
    *histeroskopia z biopsja cd138
    💔 biochem
    ♠️ 2024
    5 ❄️ prawidłowych
    1) 😔

-letrox-bicaps b complex--magnella magnez-polocard-dostinex-
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ