Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Lubrykanty a starania o dziecko
Odpowiedz

Lubrykanty a starania o dziecko

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mimisia Autorytet

Wysłany: 22 maja 2023, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) To mój pierwszy wpis na forum i mam nadzieję, że uda mi się uzyskać odpowiedź od bardziej doświadczonych dziewczyn :)
    Staramy się z partnerem o dziecko i do tej pory używaliśmy do stosunku standardowych lubrykantów. Wyczytałam w necie, że te mogą zabijać plemniki i je spowalniać i że nie są wskazane podczas starań.
    I teraz moje pytanie brzmi. Czy znalazłyście cos zastępczego, a może jesteście w stanie polecić jakiś produkt dedykowany dla par starających się?
    Dodam, że borykam się z endometriozą, wiec i tak już wszystko jest utrudnione, a z kolei suchość potrafi odebrać całą radość.

• Emka06 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2023, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2025, 15:24

• Madzia35 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2023, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam Conceive PLus. U mas udało sie w cyklu w ktorym pierwszy raz uzylismy tego zelu. Byc moze to przypadek ale przynajmniej dobrze nawilza i nie szkodzi plemniczkom więc warto.

age.png

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2023, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzedam conceive 75ml
    cena 65zł

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ