Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Luteina a ciąża - pytanie
Odpowiedz

Luteina a ciąża - pytanie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2021, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    Byłam dzisiaj na wizycie u gin razem z usg. Podczas niej doktorka stwierdziła że mam bardzo wysoko szyjkę. Dodatkowo przy badaniu dodała że moje endometrium jest "ciążowe" (1,6cm) kazała zrobić betę. Przyszedł wynik <2.30... dzisiaj jest 23 dc.
    Od tygodnia biorę luteine 2 razy dziennie.
    Chcąc zbadać sama szyjkę zauważyłam że jestem mocno "opuchnięta". Fakt podbrzusze boli mnie i ćmi jak na @ ale myślałam że to efekt luteiny, która biorę na torbiel.

Czy te objawy (opychniecie i endometrium) mogą być efektem brania luteiny?

Czy któraś z Was Mądre Głowy tak miała i to była ciąża?
    Mam taki metlik w głowie.. od roku i 3 mies staramy się o dziecko. Pomóżcie!!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ