X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Luteina i te sprawy
Odpowiedz

Luteina i te sprawy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • terka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2018, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelisia wrote:
    Hej kobietki :) staramy sie o dziecko juz jakies 8 miesięcy, okres spoznia mi sie 5,5 tyg!! Ostatni mialam jakos 18.10 .. Byłam jakis czas temu u gin i przepisała mi luteine na wywowalnie, dzisiaj mija juz 6 dzien od ostawienia a @ nie ma, test robiony rano tez wyszedl negatywnie. Mam strasznie mdłości, czasem wymioty, okropna zgage no i powiększone i nabrzmiale piersi ktore bola przy dotyku.. dodam ze dookola sutkow pojawiły mi sie takie cos jak brodawki.. tyle staran i nadzieji a tu nic :( juz nie wiem co mam myslec. Czy ktoras z was miala moze podobnie? Czy jesy jakas iskierka nadzieji ze to jednak to?

Jeśli masz możliwość zrob sobie badanie betahcg z krwi. Jeśli i ona wyjdzie negatywna, idź do lekarza bo nie wiadomo co to może być wtedy. Ale jeśli ostatni okres miałaś w październiku to byłabyś prawie na takim etapie ciąży co ja (ostatni okres 3.10)... Dziwne żeby test nie wyszedł (chyba ze jakiś wadliwy był)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2018, 11:22

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2018, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarz dopiero w czwartek, bete robilam jak okres spoznial mi sie 2 tyg i wyszla ujemnie..
    Dodam jeszcze ze w listopadzie robilam badania, usg, prolaktyna i tam bylo wszystko ok.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2018, 11:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2018, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatni okres 18.11 .. przepraszam, moj blad, nie zauważyłam

• terka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2018, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelisia wrote:
    Ostatni okres 18.11 .. przepraszam, moj blad, nie zauważyłam

Ok spoko ;) ale to i tak już byś miała jakiś 9-10 tc w takim układzie ... To jeśli nie chcesz robić powtórki bety to do czwartku poczekaj do lekarza, zobaczymy co on powie bo ja nie mam pomysłu

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2018, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak zrobie, boje sie bety bo jesli znowu wyjdzie ujemnie to sie kompletnie zalamie

• terka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2018, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelisia wrote:
    Tak zrobie, boje sie bety bo jesli znowu wyjdzie ujemnie to sie kompletnie zalamie

Wtedy będziesz musiała lekarza pomęczyć co to skoro tyle czasu i luteina nic nie dala...
    Bede tu zaglądać, daj znać co i jak ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2018, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje ze jednak wyjdzie wszystko przy kolejnej wizycie i sie okaze co i jak. Dzieki wielki, dam znac :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2018, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj pojawila sie @, a mialobyc tak pieknie

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ