X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Luteina - jak stosować
Odpowiedz

Luteina - jak stosować

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • agnesbe Debiutantka

Wysłany: 30 stycznia, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, jak stosujecie luteine dopochwowa po owulacji, raz dziennie przed snem czy rozkladacie to na rano i wieczor? Mi lekarz kazal 200mg przed snem, ale w poprzednich cyklach juz kolo 8-9 dnia czulam te spadki progesteronu i zastanawiam sie stosowanie raz dziennie nie bedzie powodowac tych spadkow?

• Marysia-91 Koleżanka

Wysłany: 31 stycznia, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agnesbe wrote:
    Cześć, jak stosujecie luteine dopochwowa po owulacji, raz dziennie przed snem czy rozkladacie to na rano i wieczor? Mi lekarz kazal 200mg przed snem, ale w poprzednich cyklach juz kolo 8-9 dnia czulam te spadki progesteronu i zastanawiam sie stosowanie raz dziennie nie bedzie powodowac tych spadkow?
    Cześć . Ja stosowałam od 18 dc przed spaniem do pojawienia się miesiączki

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ