WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Luteina - jak stosować
Odpowiedz

Luteina - jak stosować

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • agnesbe Znajoma

Wysłany: 30 stycznia, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, jak stosujecie luteine dopochwowa po owulacji, raz dziennie przed snem czy rozkladacie to na rano i wieczor? Mi lekarz kazal 200mg przed snem, ale w poprzednich cyklach juz kolo 8-9 dnia czulam te spadki progesteronu i zastanawiam sie stosowanie raz dziennie nie bedzie powodowac tych spadkow?

• Marysia-91 Koleżanka

Wysłany: 31 stycznia, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agnesbe wrote:
    Cześć, jak stosujecie luteine dopochwowa po owulacji, raz dziennie przed snem czy rozkladacie to na rano i wieczor? Mi lekarz kazal 200mg przed snem, ale w poprzednich cyklach juz kolo 8-9 dnia czulam te spadki progesteronu i zastanawiam sie stosowanie raz dziennie nie bedzie powodowac tych spadkow?
    Cześć . Ja stosowałam od 18 dc przed spaniem do pojawienia się miesiączki

.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ