X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Luteina w ciąży
Odpowiedz

Luteina w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Asia9031 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Która z was dziewczyny brala kub bierze luteinę w ciąży.? Dlaczego? W jakich tygodniach? Dawkowanie? Jestem w 15 tyg ciąży. Czasem pobolewa mnie brzuch. Prawdopodobnie od rosnącej macicy itd. Czy którejś z was pomogła luteina na bole brzuszka? Proszę dajcie znać.

• Endzi Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka ja jestem w 23tc i od samego początku jestem na luteinie. Wczoraj byłam na wizycie i dostałam jeszcze na kolejny miesiąc. Na bóle brzucha możesz brać spokojnie magnez. Mi moja gin kazała brać 3x1 magneb6. Na bóle brzucha luteina też trochę pomaga 😉 Ale magnez nie zaszkodzi.

💔05.2017
    💔04.2020r. 11tc
    ❤️ Listopad 2020 Cud
    relgdf9hd2smmklw.png
  • Asia9031 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak magnez właśnie zaczelam łykać

Endzi lubi tę wiadomość

• Endzi Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia9031 wrote:
    To powinien Ci pomóc trochę. Na pewno nie od razu ale będzie poprawa 😉 po za tym to taki etap że wiązadła się rozciągają i dzidzia i macica rosną także czasami jest to dość nieprzyjemne.

💔05.2017
    💔04.2020r. 11tc
    ❤️ Listopad 2020 Cud
    relgdf9hd2smmklw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia9031 wrote:
    Nospa od czadu do czadu tez nie zaszkodzi

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ