X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Luteina w ciąży
Odpowiedz

Luteina w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Asia9031 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Która z was dziewczyny brala kub bierze luteinę w ciąży.? Dlaczego? W jakich tygodniach? Dawkowanie? Jestem w 15 tyg ciąży. Czasem pobolewa mnie brzuch. Prawdopodobnie od rosnącej macicy itd. Czy którejś z was pomogła luteina na bole brzuszka? Proszę dajcie znać.

• Endzi Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka ja jestem w 23tc i od samego początku jestem na luteinie. Wczoraj byłam na wizycie i dostałam jeszcze na kolejny miesiąc. Na bóle brzucha możesz brać spokojnie magnez. Mi moja gin kazała brać 3x1 magneb6. Na bóle brzucha luteina też trochę pomaga 😉 Ale magnez nie zaszkodzi.

💔05.2017
    💔04.2020r. 11tc
    ❤️ Listopad 2020 Cud
    relgdf9hd2smmklw.png
  • Asia9031 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak magnez właśnie zaczelam łykać

Endzi lubi tę wiadomość

• Endzi Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia9031 wrote:
    To powinien Ci pomóc trochę. Na pewno nie od razu ale będzie poprawa 😉 po za tym to taki etap że wiązadła się rozciągają i dzidzia i macica rosną także czasami jest to dość nieprzyjemne.

💔05.2017
    💔04.2020r. 11tc
    ❤️ Listopad 2020 Cud
    relgdf9hd2smmklw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia9031 wrote:
    Nospa od czadu do czadu tez nie zaszkodzi

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ