X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Luteina w ciąży
Odpowiedz

Luteina w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Asia9031 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Która z was dziewczyny brala kub bierze luteinę w ciąży.? Dlaczego? W jakich tygodniach? Dawkowanie? Jestem w 15 tyg ciąży. Czasem pobolewa mnie brzuch. Prawdopodobnie od rosnącej macicy itd. Czy którejś z was pomogła luteina na bole brzuszka? Proszę dajcie znać.

• Endzi Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka ja jestem w 23tc i od samego początku jestem na luteinie. Wczoraj byłam na wizycie i dostałam jeszcze na kolejny miesiąc. Na bóle brzucha możesz brać spokojnie magnez. Mi moja gin kazała brać 3x1 magneb6. Na bóle brzucha luteina też trochę pomaga 😉 Ale magnez nie zaszkodzi.

💔05.2017
    💔04.2020r. 11tc
    ❤️ Listopad 2020 Cud
    relgdf9hd2smmklw.png
  • Asia9031 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak magnez właśnie zaczelam łykać

Endzi lubi tę wiadomość

• Endzi Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia9031 wrote:
    To powinien Ci pomóc trochę. Na pewno nie od razu ale będzie poprawa 😉 po za tym to taki etap że wiązadła się rozciągają i dzidzia i macica rosną także czasami jest to dość nieprzyjemne.

💔05.2017
    💔04.2020r. 11tc
    ❤️ Listopad 2020 Cud
    relgdf9hd2smmklw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia9031 wrote:
    Nospa od czadu do czadu tez nie zaszkodzi

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ