Lutowe Śnieżynki - lista testujących w lutym 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Przepraszam dziewczyny ze dopiero teraz,ale przez chorobe mamy nie mam do niczego glowy. U mnie @ brak a dzisiaj zrobilam test i jest negatywny.Wiec nie wiemo co chodzi. W kazdym razie mamy orzerwe w staraniach na 2 miesiace, z przyczyn od nas niezaleznych, ja jestem w Polsce z chora mama a moj mezus zostal sie w NI. Ale za wszystkie ktorym sie nieudalo w lutym trzymam mocno kciuki zeby udalo sie w marcu, a tym ktore dumnie paraduja z brzusiami zycze udanych ciaz. Pozdrawiam.
-
Nie byłam ,kurcze wczoraj robilam test negatywny . Boje się że coś mi się rozregulowało,eh.Mam już od 2 tygodni raczej lekki skurcz ale bardziej w prawie pachwinie a czasami podbrzusze. Na ciąże nie liczę,czekam na @ żeby zrobić na hormony w 3 dc a tu wszystko sie wydłuża nie wiem co mam robićKarina
-
nie wiem, czy piszecie czy nie, ale można u mnie na liście zamiast dzidziusia napisać, że poroniłam
jestem w szpitalu i czekam na poronienie. krwiak się nie wchłonął a wręcz powiększył i przez niego straciłam maleństwo. jeśli nie poronię dziś lub jutro to czeka mnie łyżeczkowanie -
fizycznie jest lepiej niż psychicznie to dla mnie dramat. starałam się 2 lata z kawałkiem i to był pierwszy nasz cud. te 8 tygodni, które były mi dane z maleństwem, to był najpiękniejszy dla mnie czas. w 9 tc dowiedziałam się, że serce maluszka przestało bić.
w 7 tc dowiedziałam się,że mam krwiaka i odklejanie się kosmówki. leżałam 2 tyg i przyjmowałam leki. krwiak powinien się wchłonąć a się nawet powiększył.
to przez krwiak maluszek przestał się rozwijać.
tak ciężko było nam zajść w ciążę a teraz wiem, że bedzie jeszcze gorzej brakuje mi mojego maleństwa.... -