Lutowe Śnieżynki - lista testujących w lutym 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypowtórzyłam test jednak dzisiaj i jest ewidentnie pozytywny miałam pechowy miesiąc i chciałam żeby już się skończył. No to się skończył i to w jakim stylu
Gratuluję reszcie zaciążonych, a tym co się nie udało życzę powodzenia. Kiedyś się uda!olimama, Molcia, odrobinacheci, Aganeska, Maczek, Lena87, gocha04, agnes175, Bąbelek, Agnesia, Emilia77, emilkaaa, Helen, agania lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Feśka wrote:powtórzyłam test jednak dzisiaj i jest ewidentnie pozytywny miałam pechowy miesiąc i chciałam żeby już się skończył. No to się skończył i to w jakim stylu
Gratuluję reszcie zaciążonych, a tym co się nie udało życzę powodzenia. Kiedyś się uda!Feśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Feśka wrote:powtórzyłam test jednak dzisiaj i jest ewidentnie pozytywny miałam pechowy miesiąc i chciałam żeby już się skończył. No to się skończył i to w jakim stylu
Gratuluję reszcie zaciążonych, a tym co się nie udało życzę powodzenia. Kiedyś się uda! -
No dobrze...
PODSUMOWANIE
W tym miesiącu pojawiły się 22 nowe dzieciątka! Mamom gratuluję i życzę nudnych ciąż
A reszta - głowa do góry!
Zamykam listę, ponieważ mamy już marzec. Chyba, że ktoś się chce dopisać z @.
A ogółem zapraszam do przeskakiwania na wątek Fatimagnes175, asioczek86 lubią tę wiadomość