Luty w kreseczki podkuty
-
WIADOMOŚĆ
-
Blanka ja mam śluz mega wodnisty, szyjka na pewno wysoko i rozpulchniona. Nigdy wcześniej nie badałam szyjki, ale w zaciazonym zaczęłam tam wkładać palce żeby zobaczyć czy wszystko ok 🙈
A jak u Ciebie???
MartiMarti życzę ci wszystkiego najlepszego i upragnionego bobasa, często jak człowiek odpuszcza to marzenia się pojawiają z nienacka 🍀🍀🍀
Mam nadzieję, że jeszcze się spotkamy na forum 💪
Blanka1988, MartiMarti lubią tę wiadomość
2/2023 💔 6tc poronienie
12/2021💙mamy pięknego, wymarzonego chłopca👶
2/2021 💔 6 tc poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
5/2020 💔 7 tc poronienie, łyżeczkowanie
Ona
29 lat
zapracowana mama
On
28 lat
bez nałogów
mało aktywny tryb życia
szczupły
01/2023 chcemy drugiego bobasa
Starania bez spiny, co będzie to będzie!
3/2021 klinika leczenia niepłodności -> jest ok -
MartiMarti wrote:Hej hej 😊 U mnie śmiało możecie wpisać okres bo temperatura spadła dzisiaj
Chciałabym się z wami pożegnać :)już się nosiłam z tą decyzja od 2 cykli. Jestem na forum od 6/2020 roku. Wiele z was już tutaj nie ma bo udało się dojść do swojego upragnionego celu 😊 bardzo miło było patrzeć na tych którym się powiodło.Ja niestety nie mam dzieci .. po 32 cyklach starań po ciąży pozamacicznej nie mam juz determinacji do dalszych działań, także usuwam się w cień ... i chyba czas i pora odpuścić 😊 Dla niektórych widocznie jest wybrana inna droga niż macierzyństwo.. chociaż nadzieja umiera ostatnia , i powiem wam ze po ciężkim czasie walki zawsze jakaś iskierka zostaje .. ale już nawet nie odczuwam zawodu jak się nie udaje, człowiek zaczyna przyzwyczajać się do pewnych rzeczy .. i wchodzi to już w rutynę 😊
Ujrzycie swoje wymarzone 2 kreseczki jak najszybciej i nie rezygnujecie .. powodzenia wam życzę I wytrwałości przede wszystkim ❤️
Trzymam kciuki, żeby życie cię jednak zaskoczyło i żeby się udało ❤️MartiMarti lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
Blanka1988 wrote:Ostatnie cykle miałam 26-28dni, faza lutealna max 13dni.
Dzisiaj mam 12dpo i 27dc, więc już bardzo gorąco. Mogłabym już testować, ale po ostatnim doświadczeniu boję się robić sikańców i bety też się boję.
W sumie to nawet nie mam planu na testowanie w tym cyklu i nie wiem co robić. Narazie czekam, ale na co i do kiedy to nie wiem🙈
Jakoś tak zdystansowana mocno jestem, chociaż ciągle szykuję się na poród w październiku 😂😍
Martyna to Ty teraz maraton łóżkowy zaczynasz? Wspaniale, że masz jeszcze cykl w grze i zatestujesz w lutym. Twoja faza lutealna ile trwa? Bo jak sprawdzam moją, to takie nierówne są albo źle wyznaczałam owulacje między 10-13dni trwają. A może to nadal po ostatniej ciąży cykle rozchwiane. Nie wiem.
meraja90
Stysia16
Juliet
Lolipop
Zaciążone już napewno to powiedzcie jaki macie teraz śluz? I jaka szyjka?
Nie powiem ze maraton łóżkowy, bo to będzie cykl z najmniejszą liczbą serduszek. Dziś powinna być owulacja, wiec seksy były dziś rano, będą jutro. I niech się dzieje co chce 😂
Moja faza lutealna trwa 14 dni. A skoro twoja 13 to dziś już będziesz coś wiedzieć ) wytrwała jesteś w tym cyklu 💪🏼
U mnie w zaciazonym śluz był kremowy, szyjka miękka wysoko
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
U mnie okresu nadal nie ma. Nie nakręcam się bo to dopiero 27 dzień cyklu. Ovufriend przestawiło mi dzień owulacji 🤦 Od następnego cyklu będę robić testy owulacyjne.
Ogólnie z objawów to czuję cały czas jakby mi się miał okres zacząć (czyt. "mokro mi") i czasem jajniki mnie bolą. I w sumie to tyle dzisiaj.
Wczoraj miałam taki napad głodu popołudniu że zjadłam 2! Kapsalony - frytki, kurczak, na tym ser i surowka. Myślałam że pełne później. Mąż aż się zdziwił bo ledwo wcisnął w siebie jeden
No ale wieczorem to się odbiło na mnie bo miałam bliskie spotkanie z toaleta 🤢03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
Marti liczę i trzymam kciuki że wrócisz kiedyś do nas pokazać dwie krechy odpuszczenie czasem działa cuda
-
MartiMarti
Ja to uważam, że hasło "miej wyjabane a będzie Ci dane" jest bardzo skuteczne.
Wcale się nie zdziwię jak za miesiąc wkleisz nam w ten wątek swoje 2 kreseczki. I tego życzę Ci z całego serca! Wróć i chwal się jak tylko je zobaczysz.
Powodzenia! 😍MartiMarti lubi tę wiadomość
-
Marti, trzymaj się i powodzenia! We wszystkim, nie tylko w planach macierzyńskich!
Dzień dobry dziewczęta. Ja dzisiaj mam spadek temperatury a 7dpo, nie przypominam sobie żebym kiedyś tak miała, zobaczymy co dalej będzie się działo. Jeszcze dwa dni i weekend, aby przetrwać w pracy 😁 i czekam z niecierpliwością na te duszki co się pojawiały 😊MartiMarti, Ewelina26 lubią tę wiadomość
-
Stysia16 wrote:Blanka ja mam śluz mega wodnisty, szyjka na pewno wysoko i rozpulchniona. Nigdy wcześniej nie badałam szyjki, ale w zaciazonym zaczęłam tam wkładać palce żeby zobaczyć czy wszystko ok 🙈
A jak u Ciebie???
U mnie właśnie od 2dni z kremowego mega wodnisty śluz, normalnie potop. Jakbym miała mieć owulke teraz. W cyklu z cb💔 miałam bardzo dużo kremowego śluzu. A szyjka to w ciągu dnia u mnie bardzo zmienia położenie. Rano wysoko, a wieczorem nisko.
A jak się czujesz? -
Marti, ja oczywiście również trzymam kciuki! Rozumiem, dlaczego chcesz odejść z forum, ja tez po tym cyklu chyba zniknę.
Obiecaj nam tylko, ze pochwalisz się tutaj kreseczkami ❤️MartiMarti lubi tę wiadomość
Blanka1988 wrote:Ostatnie cykle miałam 26-28dni, faza lutealna max 13dni.
Dzisiaj mam 12dpo i 27dc, więc już bardzo gorąco. Mogłabym już testować, ale po ostatnim doświadczeniu boję się robić sikańców i bety też się boję.
W sumie to nawet nie mam planu na testowanie w tym cyklu i nie wiem co robić. Narazie czekam, ale na co i do kiedy to nie wiem🙈
Jakoś tak zdystansowana mocno jestem, chociaż ciągle szykuję się na poród w październiku 😂😍
Martyna to Ty teraz maraton łóżkowy zaczynasz? Wspaniale, że masz jeszcze cykl w grze i zatestujesz w lutym. Twoja faza lutealna ile trwa? Bo jak sprawdzam moją, to takie nierówne są albo źle wyznaczałam owulacje między 10-13dni trwają. A może to nadal po ostatniej ciąży cykle rozchwiane. Nie wiem.
meraja90
Stysia16
Juliet
Lolipop
Zaciążone już napewno to powiedzcie jaki macie teraz śluz? I jaka szyjka?
Ja mam śluz taki kremowy, a co do szyjki, to nie mam pojęcia bo nigdy nie badałam 🙈
MartiMarti, wszystkiego dobrego, jesteś bardzo dzielna ♥️
Gratuluje dwóch kreseczek Juliet, Stysia i Lolipop 🥰
Byłam wczoraj na drugiej becie i wzrosła z 63.6 do 234 😊
Otter, Monika7, futuremama, Sendi94, midzia, Pomarańcza, Kira, Olenkaqx, wariancja, Julkaaa, Juliet, Słoneczko123, Lolipop, MartiWa lubią tę wiadomość
-
MartiMarti, powodzenia we wszystkim co sobie zaplanujesz! Zajmij sobie głowę czymś miłym 🙂
I czekamy tu na Ciebie jakbyś chciała wrócić!MartiMarti lubi tę wiadomość
-
meraja90 wrote:Ja mam śluz taki kremowy, a co do szyjki, to nie mam pojęcia bo nigdy nie badałam 🙈
Byłam wczoraj na drugiej becie i wzrosła z 63.6 do 234 😊
To piękny przyrost! Rewelacja! Zdrówka Wam życzę! Obstawiasz, że będzie syn czy córcia? -
meraja super przyrost 🙂
Lollipop juliet gratuluję bliźniaczych ciąż ☺️ 💚
Ja robię sobie przerwę forumowo-wykresową
Może będę podczytywać jak przez ostatnie parę dni, może się odezwę czasem ale nie wiem..
Może wrócę jak mi się będzie wydawać że już po owu 😜
Zobaczę 😜 na razie nic nie zapisuje nawet, nie mam ochoty jakoś..
Trzymam kciuki za najbliższe testowania i za już zakreskowane najmocniej jak mogę ☺️ Powodzenia dziewczyny 💚💚🤞Otter, meraja90 lubią tę wiadomość
-
Beza27 wrote:meraja super przyrost 🙂
Lollipop juliet gratuluję bliźniaczych ciąż ☺️ 💚
Ja robię sobie przerwę forumowo-wykresową
Może będę podczytywać jak przez ostatnie parę dni, może się odezwę czasem ale nie wiem..
Może wrócę jak mi się będzie wydawać że już po owu 😜
Zobaczę 😜 na razie nic nie zapisuje nawet, nie mam ochoty jakoś..
Trzymam kciuki za najbliższe testowania i za już zakreskowane najmocniej jak mogę ☺️ Powodzenia dziewczyny 💚💚🤞
Trzymaj się kochana! I pamiętaj o jodze )
Wracaj do nad pełna siłBeza27 lubi tę wiadomość
Blanka1988 wrote:To piękny przyrost! Rewelacja! Zdrówka Wam życzę! Obstawiasz, że będzie syn czy córcia?
Dziękuje! Pewnie będzie syn, u męża w rodzinie sami chłopcy, nasz pierworodny to tez chłopiec 🤭 Także wątpię by było inaczej 🤗😂Blanka1988 lubi tę wiadomość