Luty w kreseczki podkuty
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Czasem w drugiej fazie cyklu mam takie jazdy żywieniowe mąż się zawsze zastanawia co będę jeść jak w ciąży będę 😂😂 mąż się zawsze zastanawia co będę jeść jak w ciąży będę 😂😂
- 

Hej...czy mogę się zapisać na 22.02? 🙈 Otter, Blanka1988 lubią tę wiadomość
                                👩 39 lat Otter, Blanka1988 lubią tę wiadomość
                                👩 39 lat
 👨 37 lat
 2008- diagnoza: endometrioza II stopnia
 2011- 👦
 2013- 👦
 10.08.2020- 10tc 💔
 18.10.2020- 5tc 💔
 Wykryte mutacje PAI 4g hetero /MTHFR 1298c hetero
 AMH 3,85
 Homocysteina 6,6
 B12 601
 Kwas foliowy 30
 Wit.D 39
 Zespół antyfosfolipidowy - brak
 KIR BX
 05.2021 - histeroskopia /usunięcie polipa endometrialnego

Walczymy dalej...
- 

Juliet wrote:Ja dzisiaj bez pączków, ale do ćwiartek z kurczaka wypiłam kubek gorącego kakao z piankami waniliowymi 🙈
 😂😂😂Świetne połączenie!!! Idealne do 🤮Bleeee...
 Ale niech Wam na zdrowie idzie 😍 Ciężarne to muszą mieć zdrowe żołądki do takich mixów 🙈

Ja w ciąży miałam tylko 1 zachciankę i ciągle o tym myślałam. Jestem na diecie roślinnej od kilku lat, a ciągle marzyłam o baraninie! O boziu... nocami mi się śniła 🙈 Wstydziłam się mężowi powiedzieć, bo on też nie je mięsa. Ale ostatecznie żarłam w Efezie na Saskiej Kępie barana🤪 Ale nic poza tym mięsiwem nie zmieniło mi się w ciążowej diecie. Nawet słodyczy, no nic.

Dziękuję dziewczyny za te wszystkie słowa! To naprawdę bardzo pomaga. Cieszę się, że tu z Wami jestem. Jutro pójdę na powtórkę bHCG.

Martyna tak jak napisałaś, tak zrobiłam. Ściągnęłam sobie zdjęcie USG z płodem i mam na tapecie.😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2021, 06:39  Olenkaqx, Juliet, mgielka, Syla87, Julkaaa lubią tę wiadomość Olenkaqx, Juliet, mgielka, Syla87, Julkaaa lubią tę wiadomość
- 

Ja powtórzyłam test i niestety biało 😢 niby człowiek wiedział ale się łudził 😂 przez chwile wydawało mi się nawet że jest tam jakiś cień ale niestety 😂 teraz tylko czekać na 🐵 i zaczynać od nowa.

Dziewczyny a powiedzcie mi dlaczego NAC brać tylko 3-7dc? Ktoś wie? Czy poprostu tak jest i po co drążyć temat? 😂
- 
                        nick nieaktualnyMi się wydaje że dlatego że to taki suplement co stymuluje owulke ja tak brałam clo . Od przyszłego miesiąca będę brała NAC więc może się wypowiedzą dziewczyny co już brały 🙂Ester wrote:Ja powtórzyłam test i niestety biało 😢 niby człowiek wiedział ale się łudził 😂 przez chwile wydawało mi się nawet że jest tam jakiś cień ale niestety 😂 teraz tylko czekać na 🐵 i zaczynać od nowa.

Dziewczyny a powiedzcie mi dlaczego NAC brać tylko 3-7dc? Ktoś wie? Czy poprostu tak jest i po co drążyć temat? 😂 Ester lubi tę wiadomość Ester lubi tę wiadomość
- 

anka wrote:Mi się wydaje że dlatego że to taki suplement co stymuluje owulke ja tak brałam clo . Od przyszłego miesiąca będę brała NAC więc może się wypowiedzą dziewczyny co już brały 🙂
 Dziękuję 😊 ja mam długie cykle i późno owulacje i myślałam że może NAC by mi trochę przyspieszyło owulke 😊 chyba spróbuje w tym cyklu
- 

[]
 Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2022, 22:18  Otter, Ester, Juliet lubią tę wiadomość
                                Starania od 09.2020 Otter, Ester, Juliet lubią tę wiadomość
                                Starania od 09.2020

🔥2024🔥ivf start!
 04.2024 FET 4bb
 7dpt ⏸️ beta 64,1 🥹🥰
 9dpt beta 122 🙏
 11dpt 321 ❣️
 15dpt pecherzyk w macicy 🍀
 29dpt jest 💗🥹

01.2025 👨👩👧💖
- 

Hej, u mnie biało Dziś powinna przyjść 🐵, czuje się tak, ale co ciekawe czułam się tak już od ponad tygodnia. Regularne bóle jajników, podbrzusza,  sluz od wczoraj gesty bialy... ale jak się czyta o objawach w necie to wszystko można do wszystkiego podciągnąć 😅 powodzenia reszta koleżanek z dzisiaj Dziś powinna przyjść 🐵, czuje się tak, ale co ciekawe czułam się tak już od ponad tygodnia. Regularne bóle jajników, podbrzusza,  sluz od wczoraj gesty bialy... ale jak się czyta o objawach w necie to wszystko można do wszystkiego podciągnąć 😅 powodzenia reszta koleżanek z dzisiaj ! Trzymam kciuki 😎 ! Trzymam kciuki 😎
- 

Oliwka91 wrote:Hej, też mam późno owulke i myślałam o tym samym myślisz, że też brać od 3 dnia w takiej sytuacji? Tak planujesz? Bo u mnie np cokolwiek zaczyna się dziać ok 14 dnia i nie wiem czy w takim razie nie troszkę później zacząć brać np od 5-6 czy to bez sensu? myślisz, że też brać od 3 dnia w takiej sytuacji? Tak planujesz? Bo u mnie np cokolwiek zaczyna się dziać ok 14 dnia i nie wiem czy w takim razie nie troszkę później zacząć brać np od 5-6 czy to bez sensu?
 Ja właśnie nie wiem. Jestem trochę cykor jeżeli chodzi o branie suplementów i kombinowanie na własną rękę 😂 i raczej będę brała tak jak dziewczyny 3-7dc chyba ze jakieś doświadczone dziewczyny doradzą inaczej. Owulacje mam tak mniej więcej 18-21 dc 😀

Oliwka myśle że u Ciebie już nie będzie kolejnego cyklu! 🍀🤞
- 

Mi NAC nie przyspieszył owulacji, ale chyba ją podkoksował, bo pierwszy cykl z tym suplementem okazał się szczęśliwy 😊🥰Ester wrote:Dziękuję 😊 ja mam długie cykle i późno owulacje i myślałam że może NAC by mi trochę przyspieszyło owulke 😊 chyba spróbuje w tym cyklu Oliwka91, Ester, anka, futuremama, Stysia16, Kira lubią tę wiadomość Oliwka91, Ester, anka, futuremama, Stysia16, Kira lubią tę wiadomość 

31.01.21 - cień ⏸🍀 10dpo
 01.02.21 - ⏸ 🍀 11dpo
 03.02.21 - beta 44 🤞🥰 13dpo
 05.02.21 - beta 159 😍 ⬆️ 252% 15dpo
 19.02.21 - 9:30 - nasze pierwsze spotkanie ❤ Maleństwo 4mm z bijącym serduszkiem 🥰
 04.03.21 - kroplówki, dzidzia 1,39cm 😍
 06.04.21 - USG 12+4 🤞zdrowy bobasek 6,70cm 🥰 prawdopodobnie chłopiec 💙😍
 09.06.21 - USG 21+4 🤞Kazio waży 551 gram i jest zdrowym chłopcem 💙😍
 26.07.21 - 1340g 🥰💙
 13.08.21 - USG 30+5 🤞 synek waży 1989g
 07.10.21 - 3920g 💙
 13.10.21 - o 12:36 Kazio przyszedł na Świat 😍 4270g 59cm 💙

03.2020 💔 9tc poronienie zatrzymane

Starania od 04.2020

Nasienie:
 Koncentracja 29,94 mln/ml (> 15mln/ml) ✔
 Całkowita liczba 128,74 M/próba (> 39 M/próba) ✔
 Ruch postępowy 58,49% (> 32%)✔
 Ruchome 70,28% (> 40%) ✔
 Morfologia 2% (> 4%) ➖
 Zwiększona lepkość ➖
- 

Juliet wrote:Mi NAC nie przyspieszył owulacji, ale chyba ją podkoksował, bo pierwszy cykl z tym suplementem okazał się szczęśliwy 😊🥰
 Jeżeli ma się udać to mi tez wcale na tym przyspieszeniu aż tak nie zależy 😂❤️

Oliwka trzymam kciuki i czekam na Twoje ⏸🤞 Juliet, Oliwka91 lubią tę wiadomość Juliet, Oliwka91 lubią tę wiadomość
- 

🥰😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2022, 22:19  Juliet lubi tę wiadomość
                                Starania od 09.2020 Juliet lubi tę wiadomość
                                Starania od 09.2020

🔥2024🔥ivf start!
 04.2024 FET 4bb
 7dpt ⏸️ beta 64,1 🥹🥰
 9dpt beta 122 🙏
 11dpt 321 ❣️
 29dpt jest 💗🥹

01.2025 👨👩👧💖
- 

Otter 😊😊
 Zgłaszam dwie kreseczki dołączam do grona najszczęśliwszych 🥰🥰🥰 wysylam wiruski ❤ dołączam do grona najszczęśliwszych 🥰🥰🥰 wysylam wiruski ❤

https://naforum.zapodaj.net/7129995c9355.jpg.html

Myślę że ten test pokazuje już pewnie, teraz dla pewności beta A potem tylko wizyta i kolejna, Później kolejna i mam nadzieję że tak przed 9mcy ❤ meraja90, mgielka, Otter, Magdaalena91, Olenkaqx, Martyna33, Juliet, Ester, Pomarańcza, wariancja, Blanka1988, Limonka26, futuremama, Syla87, Monika7, Julkaaa, Nynka, Słoneczko123, Mamabobasa, Stysia16, Ewelina26, midzia, Anjucha, Kira, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość meraja90, mgielka, Otter, Magdaalena91, Olenkaqx, Martyna33, Juliet, Ester, Pomarańcza, wariancja, Blanka1988, Limonka26, futuremama, Syla87, Monika7, Julkaaa, Nynka, Słoneczko123, Mamabobasa, Stysia16, Ewelina26, midzia, Anjucha, Kira, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
- 

D.o.s.i.a wrote:Otter 😊😊
 Zgłaszam dwie kreseczki dołączam do grona najszczęśliwszych 🥰🥰🥰 wysylam wiruski ❤ dołączam do grona najszczęśliwszych 🥰🥰🥰 wysylam wiruski ❤

https://naforum.zapodaj.net/7129995c9355.jpg.html

Myślę że ten test pokazuje już pewnie, teraz dla pewności beta A potem tylko wizyta i kolejna, Później kolejna i mam nadzieję że tak przed 9mcy ❤
 Wooow Dosia jakie wyraźne kreseczki!!! Gratuluję 🥰
 Który to dpo?
 Starania od 09.2020

🔥2024🔥ivf start!
 04.2024 FET 4bb
 7dpt ⏸️ beta 64,1 🥹🥰
 9dpt beta 122 🙏
 11dpt 321 ❣️
 29dpt jest 💗🥹

01.2025 👨👩👧💖