Luty w kreseczki podkuty
-
WIADOMOŚĆ
-
Otter wrote:W sumie to nawet nie wiem jak mam skomentować to co zrobilam 😂😂 sama się śmieję i dziwię się, że nie ma napisane pod suwaczkiem: "idź się lecz kobieto" 🤦
Ale metodą Blanki będę stosowała placebo dla mózgu 😁 może to jest droga do sukcesu 😊NataliaGie, Otter lubią tę wiadomość
-
Tak patrzę na pierwsza stronę i całkiem niezle statystyki są w tym miesiącu niektóre nicki mi już zapadły w pamięć i wszystkie dziewczyny w tym miesiącu zaciążyły 🥰 dajecie nadzieje ze i innym długoletnim staraczkom się w końcu uda 🤞 mam nadzieje ze marcu tych kreseczek będzie jeszcze więcej ! A co ! 😁
Otter a twoje komentarze uwielbiam mam wrażenie ze jakbyśmy się poznały na żywo to byśmy się polubiły od razu 😄 i jeszcze ten szwaczek 😂 No ale dobra rada , zachowuj się tak jakbyś już była w ciąży 🤩🤰🏼midzia, Otter lubią tę wiadomość
👩🏼Ja 33🧔 On prawie 38
Dieta od początku grudnia, mimo ze oboje jesteśmy szczupli
Suple:aspiryna75, kwas foliowy, b12, koenzym q10+plastry borowinowe przed owulacja -
Do mnie dziś przyszła @. Ale nie smucę się, próbujemy NAC w nowym cyklu, zrobimy monitoring owulacji i będzie dobrze
W końcu dziś pierwszy dzień mojej ciąży
I oczywiście trzymam kciuki za dziewczyny, które jeszcze testują w lutym 👊Otter, futuremama, Olenkaqx, Karooolcia :), beamyx lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny 😀 melduję że u mnie pojawił się "grubszy" cień.
Sama nie wiem co o tym myśleć w sensie jakoś do końca nie wierzę że mam takie szczęście...
https://zapodaj.net/189dd8c7b66f5.jpg.htmlOliwka91, Nunakala, futuremama, Junjul, abrakadabra, Olenkaqx, midzia, Morgana, Annamaria, Ester, Julkaaa, Magda_Lena, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
-
Karooolcia :) wrote:Hej dziewczyny 😀 melduję że u mnie pojawił się "grubszy" cień.
Sama nie wiem co o tym myśleć w sensie jakoś do końca nie wierzę że mam takie szczęście...
https://zapodaj.net/189dd8c7b66f5.jpg.html -
abrakadabra wrote:Oliwka 91, tak samo właśnie stwierdziłam, żeby zrobić jednak z tego porannego siku bo z innego nie ma sensu tak wcześnie 😋
-
Otter wrote:Karolcia gratulacje 😁
Także Ty odpoczywasz, a mąż urządza ogród na wiosnę 😀
Jeszcze mu nie powiedziałam 😂 powiem mu po terminie spodziewanego okresu. A powinnam go mieć albo 26 albo 1 . Teraz już sama nie wiem bo cykle mam zazwyczaj 32 dyniowe alenno w styczniu był 28 i czasem mi się zdąży 28 dniowy -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2022, 22:27
Martyna33, Karooolcia :), Magda_Lena lubią tę wiadomość