Luty w kreseczki podkuty
-
WIADOMOŚĆ
-
Futuremama a o której wyniki bety? Będę sprawdzać 🤞
Karolcia a ty masz w planach betę czy dopiero po terminie? 🙂 -
Oliwka91 wrote:Futuremama a o której wyniki bety? Będę sprawdzać 🤞
Karolcia a ty masz w planach betę czy dopiero po terminie? 🙂 -
nick nieaktualny
-
Oliwka91 wrote:Futuremama a o której wyniki bety? Będę sprawdzać 🤞
Karolcia a ty masz w planach betę czy dopiero po terminie? 🙂
Chce iść jutro na betę, a potem we wtorek (u nas punkt pobrań jest czy by we wtorki, środy i piątki). A 4 mam wizytę u ginekologa już taką wcześniej zaplanowana bo miałam iść z wynikami do niego. -
Eh Baby, ja już świruje. Za tydzień dopiero idę do gina na pierwszą wizytę, z każdą wizyta w toalecie się boje ze zobaczę plamienie. Na każde zaklucie w podbrzuszu magnez i nospe. Jeszcze naczytałam się że zła jakoś plemników może powodować poronienia a mój mąż nie miał badań ale jest otyły, ma siedzącą pracę i je też średnio zdrowo 😕 za dużo czytam i chociaż czuję że powinno być ok, cycki bolą cały czas i czuje się w ciąży to co chwilę się nakręcam ehh 😟
-
Junjul wrote:Eh Baby, ja już świruje. Za tydzień dopiero idę do gina na pierwszą wizytę, z każdą wizyta w toalecie się boje ze zobaczę plamienie. Na każde zaklucie w podbrzuszu magnez i nospe. Jeszcze naczytałam się że zła jakoś plemników może powodować poronienia a mój mąż nie miał badań ale jest otyły, ma siedzącą pracę i je też średnio zdrowo 😕 za dużo czytam i chociaż czuję że powinno być ok, cycki bolą cały czas i czuje się w ciąży to co chwilę się nakręcam ehh 😟
Nie nakrecaj się na złe to że mąż otyly nie znaczy ze ma zle nasienie!!!! 😊😊😊 mój wygląda jak posąg Dawida, sportowiec, ruch, zdrowa dieta, a mieliśmy tylko 2% w ruchu do przodu. Tu na forum nie ma takiej reguły mówię Ci zluzuj będzie dobrze ! 😋😎Junjul, Karooolcia :) lubią tę wiadomość
[/url]
ja 33, on 33 - starania od maja 2020, główne od października 2020
NAPROTECHNOLOGIA-start paź 2021
|| 15.01. 2022 (9dpo) 20cs !!!
17.01. bHCG 96,84, prog 62,50 (11dpo)
19.01. bHCG 285,35 prog 63,50 (13 dpo)
21.01. bHCG 672,42 (15 dpo)
26.01. 4t+6 pęcherzyk ciążowy 5mm z pęcherzykiem zółtkowym
16.02. 8t+2 z usg, dziecko z serduszkiem, 1,84 cm
16.03. 12t+2 - 5,84 cm dziecka prenatalne ok, niskie ryzyko wad genetycznych
13.04. 16t+2 - 10,1 cm, to chłopiec !
13.05. 20t+4 - 352 g, połówkowe ok
08.06. 24t+2 - Cezary ma 709 g !
07.07. 28t+2 - III prenatalne ok, 1209 g
10.08. 33t+2 - Czarek waży 2500g -
nick nieaktualnyJunjul wrote:Eh Baby, ja już świruje. Za tydzień dopiero idę do gina na pierwszą wizytę, z każdą wizyta w toalecie się boje ze zobaczę plamienie. Na każde zaklucie w podbrzuszu magnez i nospe. Jeszcze naczytałam się że zła jakoś plemników może powodować poronienia a mój mąż nie miał badań ale jest otyły, ma siedzącą pracę i je też średnio zdrowo 😕 za dużo czytam i chociaż czuję że powinno być ok, cycki bolą cały czas i czuje się w ciąży to co chwilę się nakręcam ehh 😟
Opanuj sie!!!🙈
To forum to przyklad, ze idealna waga, zdrowy tryb zycia guzik sie mają do sukcesow. Udalo sie, jest dobrze. Wiecej szkody tym stresem narobisz niz wyimaginowanymi zepsutymi plemnikami 🙈
Z tą nospą to bym uważała. Ból brzucha jest normalny, a o nospie rożne sąopinie.Junjul, CestLaVie lubią tę wiadomość
-
Junjul masz zakaz czytania internetów. Nie nakręcaj się bo najważniejsze teraz jest żebyś była spokojna stres nie jest najlepszy dla Kropka. Wyjdz na spacer- jest piękna pogoda, korzystaj z naturalnej witaminki D
Z nosa uważaj podobno nie jest najlepsza dla maluszka.
A to że kłuję podbrzusze to normalny objaw- macica pracuje, Kropuś się urządza! Będzie dobrze! Bo musi być dobrze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2021, 11:22
Junjul lubi tę wiadomość
-
Junjul wrote:Eh Baby, ja już świruje. Za tydzień dopiero idę do gina na pierwszą wizytę, z każdą wizyta w toalecie się boje ze zobaczę plamienie. Na każde zaklucie w podbrzuszu magnez i nospe. Jeszcze naczytałam się że zła jakoś plemników może powodować poronienia a mój mąż nie miał badań ale jest otyły, ma siedzącą pracę i je też średnio zdrowo 😕 za dużo czytam i chociaż czuję że powinno być ok, cycki bolą cały czas i czuje się w ciąży to co chwilę się nakręcam ehh 😟
Junjul lubi tę wiadomość
-
Wiem, że z nospą lepiej uważać, ale w ciąży z córką miałam już od początku twardnienie brzucha i brałam dziennie po kilka tabletek, wszystko z nią później ok. Wiem, że macie rację i nie powinnam się nakręcać. Sytuację potęguje to że już jestem zmęczona pracą i marzy mi się ciążowe chorobowe od maja, czerwca 🙂 po prostu musi się udać ehh
-
Zakłucia są normalne w ciąży. Co do nospy futuremama już napisała , a co do magnezu badania wykazały iż branie w ciąży powoduje słabe kości u malucha i staje się bardziej podatny na złamania. Ponad 7 dni pod rząd nie zaleca się brać.
Przyzwyczajaj się, w ciąży często coś będzie kłuć i pobolewacJunjul lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Dziewczyny!
Dziś wyjęłam sobie test ciążowy robiony kilka dni temu. Głupia ja mimo że okres był (3 dni skąpego krwawienia, w jedna noc to zero krwi) I wyjmuję ten test rozwalam go a tam blada ledwo ledwo widoczna kreska. Aparat w telefonie jej nie łapie.
Co to może być?
Podejrzewam że tak test się przebarwil po prostu.👧 A. 3️⃣5️⃣l. Lipiec 2020.
Anty TG 581,7 ❌ Lh 2.41 Fsh 4.82
Prolaktyna 29.08 AMH 3.05❤ ✅
Mutacja f2 wariant 20210 G >A ❌
Mutacja Pai 1❌
BMI >40 😪 🍏Dieta od 01.2021..
🧒R. 4️⃣0️⃣l. 08.2021
Całkowita ilość 231mln >39 mln ✅
Plemniki żywe o ruchu postępowym 35%
Plemniki żywe o ruchu całkowitym 52 %
W 1 ml 66 mln ✅ -
PannaAnna35 wrote:Dziewczyny!
Dziś wyjęłam sobie test ciążowy robiony kilka dni temu. Głupia ja mimo że okres był (3 dni skąpego krwawienia, w jedna noc to zero krwi) I wyjmuję ten test rozwalam go a tam blada ledwo ledwo widoczna kreska. Aparat w telefonie jej nie łapie.
Co to może być?
Podejrzewam że tak test się przebarwil po prostu.
Po 10 min wynik jest nie ważny, a tym bardziej po kilku dniach. Tak się po prostu czasem wybarwia po czasie (fałszywie)PannaAnna35 lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Nynka wrote:Emocje jakbyśmy na swoje czekały! A na kiedy termin @?
-
Beta 99,3 mIU/ml ❤
Wg jakiegoś kalkulatora przyrost 183%😍😭Oliwka91, mgielka, Junjul, abrakadabra, Alutka128, Ester, Olenkaqx, Martyna33, Nynka, Otter, meraja90, Morgana, midzia, Magda_Lena, Karooolcia :), Agut, Julkaaa lubią tę wiadomość
-
futuremama wrote:Beta 99,3 mIU/ml ❤
Wg jakiegoś kalkulatora przyrost 183%😍😭
Pięknie! Gratuluję! 😍futuremama lubi tę wiadomość