Luty w kreseczki podkuty
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAbrakadabra przykro mi!
Ja już drugi dzień ciąży!👀 lada moment bede rodzic 1.12 termin. PIĘKNA data no ideolllooo.
Energia mi wrociła, kupiłam kolejny kilogram supli.
Terqz planuje diete i nie wiem jak to ugryźć....Karooolcia :), futuremama, Otter, Olenkaqx, mgielka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny 🙂
Ja dziś zatestowałam i to trzema testami różnych firm i o różnej czułości. I kreska jest 🙂 ogólnie to uczulę was na te testy bobotest bo niby czułość 10 ale druga kreska jest tam mało widoczna, a nawet powiedziałambym, że jest cień cienia gdzie na innym czułości 25 kreska jest normalnie widoczna i na 3 czułości 10 tez.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2021, 07:27
futuremama, Nynka, Julkaaa, midzia lubią tę wiadomość
-
Ja przez 3 miesiące piłam ten inofem i też nic nie dał na którymś wątku dziewczyny pisały że są lepsze preparaty z inozytolem także warto poczytać😊
Bo właśnie też o miovelli czytałam ale każdy mówił że przereklamowana.abrakadabra lubi tę wiadomość
-
abrakadabra wrote:Nie zdążyłam zatestowac bo mnie nagle zalało, także nici.
Chociaż moja faza to zawsze była 13 dni a tu dzisiaj dopiero 11.. -
Nynka wrote:Abrakadabra przykro mi!
Ja już drugi dzień ciąży!👀 lada moment bede rodzic 1.12 termin. PIĘKNA data no ideolllooo.
Energia mi wrociła, kupiłam kolejny kilogram supli.
Terqz planuje diete i nie wiem jak to ugryźć....Kamyczek1826 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja już lżejsza o odrobinę krwi i prawie 5 dyszek także teraz tylko czekanie😂
W dzień względny spokój za to w nocy odreagowuje - śnią mi się takie pierdół że szkoda gadać🙈Halmaanam lubi tę wiadomość
-
Klara589 wrote:ja ten żel stosuje od roku, bo mój nigdys idealny śluz zaniknal od momentu starań o dziecko 🤷♀️ i nigdy nic podobnego u mnie się nie wydarzyło wiec może na niektórych działa inaczej 🙂
Po posmarowania clotrimazolum z zewnątrz po kilku godzinach przeszło wiecz czuje ulgę. Ale seksow jak nie było tak nie ma 😢😩 tylko solówki 🐧dziś 13dc 🙄 i ten cykl jest jakiś dziwny bo nie umiem umocnić czy owulka się zbliża czy nie. Nic się nie dzieje. Nie mam wzdęć , jajniki nie bola , 2 dni temu miałam sekundowe zaklocie po prawej stronie , ze śluzem różnie bo u mnie nigdy nie ma tego rozciagliwego tylko wodnisty, wczoraj test owulacyjny negatywny , cykle mam 28 dniowe. Sama już nie wiem czy jestem przed czy po owulacji , czy jest jeszcze szansa czy już mam zacząć opłakiwać nadchodzący okres ... ale jakbym była po owulacji to już by cycki napieprzaly. 🤯🤯🤯🤯🤯🤯 jak wyłączyć mózg ? I skupić się na tym co ważniejsze ?
👩🏼Ja 33🧔 On prawie 38
Dieta od początku grudnia, mimo ze oboje jesteśmy szczupli
Suple:aspiryna75, kwas foliowy, b12, koenzym q10+plastry borowinowe przed owulacja -
U mnie możecie wpisać 🐵. Wczoraj przyszła dokładnie 14 dni po owulacji, która była trochę szybciej.
Póki co uciekam z forum. Czuję że za dużo się nakręcam. Robię sobie miesiąc przerwy, a później chce wypróbować inne podejście.
POWODZENIA 😘Otter lubi tę wiadomość
2.01.22 ❤️❤️❤️ Nasza Córeczka 😍 -
Nynka wrote:Taaak, mysle, ze nawet gdzieś ok 15?
Blagam tylko blagam nie w urodziny teścia!🙏
Jeszcze wiesz jak byś syna urodziła, w dniu urodzin dziadka... idealne przedłużenie rodu i takie tam😂😂😂Karooolcia :), Nynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
abrakadabra wrote:Da się kupić gdzies ten Nac poza netem? Jakas apteka?Równo 2 lata starań.
12.03 Laparoskopia - niedrożne jajowody
01.04 ⏸️ beta 272, prog 45💚 ➡️ 06.04 beta 2135 prog 43.9💛 ➡️ 12.04 beta 16254 🧡 ➡️ 16.04 3mm człowieka z bijącym serduszkiem ❤️➡️ 07.05 2cm 3mm 💜 ➡️ 28.05 5cm 7mm ➡️22.07 350g chłopca 👣 04.09 1000g 15.10 2000g🐰 19.11 3000g 10.12.2021 👨👩👦 3240g 8:40
-
nick nieaktualny