Luty w kreseczki podkuty
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ladinola wrote:Eeej dziewczyny, nie można się obrażać! Seks nie powinien być na zawołanie. Nie każdy musi zawsze mieć ochote na seks. Skoro my mamy prawo nie chcieć bo np głowa boli to faceci też mogą mieć gorszy dzień. Rozumiem, że może być przykro aczkolwiek nie robiłabym facetowi wyrzutów. Przegadała bym sprawę jeśli to by się działo nagminnie, z tym, że nie z pretensjami a raczej chciałabym dowiedzieć się dlaczego, co jest nie tak, i czy możemy razem coś na to zaradzić. 💕
Mi nie jest jakoś przykro z tego powodu że zasnął, bo mogę zrozumieć że zmęczony i tak dalej, no ale to ja się staram żeby dzieciaka wysłać do teściów, doskonale jeszcze wie że w niedzielę jedzie i nie będzie go jakieś 2 tyg, a jutro zawsze dzieciak może z nami chcieć spać, a ja chciałam żeby to taki romantyczny seksik był, na spokojnie, powolutku i bez nerow, a tu dupa....
Pewnie rano się obudzi i będzie miał ochotę na igraszki, ale to wtedy nie wiem czy mi się będzie chciało.. 😂 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlutka128 wrote:Mi nie jest jakoś przykro z tego powodu że zasnął, bo mogę zrozumieć że zmęczony i tak dalej, no ale to ja się staram żeby dzieciaka wysłać do teściów, doskonale jeszcze wie że w niedzielę jedzie i nie będzie go jakieś 2 tyg, a jutro zawsze dzieciak może z nami chcieć spać, a ja chciałam żeby to taki romantyczny seksik był, na spokojnie, powolutku i bez nerow, a tu dupa....
Pewnie rano się obudzi i będzie miał ochotę na igraszki, ale to wtedy nie wiem czy mi się będzie chciało.. 😂 -
abrakadabra wrote:Tez tak samo mialam, nie dałabym rady w nim na pewno tyle czasu wytrzymać bo czulam jak mnie tam rozwiera 😂🤦
Ja tampona tez czasem nie mogę za daleko wsadzić, jedynie te najmniejsze sa okej dla mnie. A z tym kubeczkiem to moze zależy od dnia cyklu? I położenia szyjki? No nie wiem, ale to nie przyjemne było w każdym badz razie 🙈
Tak jak myślałam że cos nie tak i raczej czuć nie powinnam I jak teraz myślę żeby go wsadzić znów to mnie wzdryga 😂
To chyba nie dla mnie bo czułam że mam skrępowane ruchy haha ale spróbuję jeszcze w okres.
Blanka też. Czuję się nakręcona hahaha aby do poznego wieczora 🙈😍 -
nick nieaktualny
-
Melduję się po ❤❤❤ M. podłapał temat z forum i dzisiaj trochę ja jemu, później on mi (kilka razy), później znowu ja jemu, zachciało mu się innych igraszek, też były 😉 a na koniec 2 minuty klasycznego seksu, ale takie szczytowanie, że jeeeejku (oboje). Zalałam jego i cale łóżko pod nim 😂😂
Jak dobrze, że wszedł taki temat przy mojej (nie wiadomo czy jest) owu 🙈🙈
Ale w każdym razie było super przyjemnie. 😍
Odkąd tu jestem (sierpień/wrzesień), to wszystkie wątki miesięczne były takie same... badania, okresy, objawy owulacji, seksy, badania proga, testowanie i znowu okresy.. wszystko takie samo co miesiąc i wszystko taaaaakie nudne niekiedy. A teraz to normalnie BOMBA 😊 Nie dość, że cały wątek tonie w pięknych profilówkach, to jeszcze genialne rozmowy i bezcenne rady z niecodziennego tematu ❤
Brawo 👏👏 gratuluje nam, to był piękny dzień ze świetnym finałem 🥰
Dobrej nocy dziewczęta 😘abrakadabra, Ladinola, meraja90, Patka22, Sendi94, Otter, Stysia16, midzia, Lolipop, Luusia lubią tę wiadomość
31.01.21 - cień ⏸🍀 10dpo
01.02.21 - ⏸ 🍀 11dpo
03.02.21 - beta 44 🤞🥰 13dpo
05.02.21 - beta 159 😍 ⬆️ 252% 15dpo
19.02.21 - 9:30 - nasze pierwsze spotkanie ❤ Maleństwo 4mm z bijącym serduszkiem 🥰
04.03.21 - kroplówki, dzidzia 1,39cm 😍
06.04.21 - USG 12+4 🤞zdrowy bobasek 6,70cm 🥰 prawdopodobnie chłopiec 💙😍
09.06.21 - USG 21+4 🤞Kazio waży 551 gram i jest zdrowym chłopcem 💙😍
26.07.21 - 1340g 🥰💙
13.08.21 - USG 30+5 🤞 synek waży 1989g
07.10.21 - 3920g 💙
13.10.21 - o 12:36 Kazio przyszedł na Świat 😍 4270g 59cm 💙
03.2020 💔 9tc poronienie zatrzymane
Starania od 04.2020
Nasienie:
Koncentracja 29,94 mln/ml (> 15mln/ml) ✔
Całkowita liczba 128,74 M/próba (> 39 M/próba) ✔
Ruch postępowy 58,49% (> 32%)✔
Ruchome 70,28% (> 40%) ✔
Morfologia 2% (> 4%) ➖
Zwiększona lepkość ➖ -
U mnie niestety noc bez ❤. W ogóle nie podlegał tematu. Tak źle mi się spało dziś. I jestem na niego zła. Wiem że niby nie powinnam mieć na niego Focha za ten brak seksu Ale naprawdę wkurzajace to jest że wolał głupi serial oglądać. Oglądałam gadżety na allegro ale nic go to nie obchodzilo. Przyszedł przed 12 w nocy. A ja rano do pracy.
I dziś nie będzie buziaka na dzień dobry ani nic. W dupie go mam 😎 teraz mysle ile w tym wytrwać żeby dało jakiś skutek 😂🤪Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2021, 06:47
👧 A. 3️⃣5️⃣l. Lipiec 2020.
Anty TG 581,7 ❌ Lh 2.41 Fsh 4.82
Prolaktyna 29.08 AMH 3.05❤ ✅
Mutacja f2 wariant 20210 G >A ❌
Mutacja Pai 1❌
BMI >40 😪 🍏Dieta od 01.2021..
🧒R. 4️⃣0️⃣l. 08.2021
Całkowita ilość 231mln >39 mln ✅
Plemniki żywe o ruchu postępowym 35%
Plemniki żywe o ruchu całkowitym 52 %
W 1 ml 66 mln ✅ -
Otter wrote:Gooood mooorning 😀
Nie ma spania! Wstajemy i Bejbiki robimy 😊
Ja już po pierwszym pobraniu krwi i drineczku z glukozy 🍹 trochę się stresuje tą krzywą 😮 i jeszcze ten kortyzol 😆 no ale wszystko się dzisiaj wyjaśni 🍀
Za glukozę zapłaciłam 39zl, a za insuline 100zl. Trzeba pamiętać, że w większości labo trzeba mieć skierowanie na te krzywe. Ja robię badania w klinice niepłodności, ale pewnie da się taniej je zrobić w normalnym labo 😉
Także znów poszła fortuna na labo 😭 i nie ma wyjścia- wyniki muszą być dobre 😀
Nie ma to jak drink z glukozy w sobotni poranek 😂 czekamy na wyniki💪🏼💪🏼
Ale mnie dobijają moje temperatury w tym cyklu, normalnie codziennie rano mi humor psują25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Dzień dobry kochane
Ja znów w pracy i znów usmiechnięta dzięki wam, czytam i nadrabiam zaległości od wczoraj
U nas na razie seksów nie będzie, bo mamy zawrót głowy, a ja jestem po owu i już nie mam tka ochoty jak wcześniej
Co do niechcenia naszych facetów to też się wkurzam jak on nie chce, albo jak nie może dojsć, ale wiem, że to tylko człowiek i może mieć gorszy dzień lub mu się nie chcieć tak jak nam nie raz i nie dwa. Ja sobie zawsze myśle, że jak M mi odmaiwa, to już mu się nie podobam 🙈
PannaAnna ja też od rana w pracy
Otter czekamy na info jak badania 🍀
Martyna33 ja mam teraz 4 dni na rano do pracy, więc nie mierzę i mam nadzieję, że jak za kilka dni wrócę do mierzenia to się pozytywnie zaskoczę A jesteś przed owu czy już po?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2021, 08:16
2/2023 💔 6tc poronienie
12/2021💙mamy pięknego, wymarzonego chłopca👶
2/2021 💔 6 tc poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
5/2020 💔 7 tc poronienie, łyżeczkowanie
Ona
29 lat
zapracowana mama
On
28 lat
bez nałogów
mało aktywny tryb życia
szczupły
01/2023 chcemy drugiego bobasa
Starania bez spiny, co będzie to będzie!
3/2021 klinika leczenia niepłodności -> jest ok -
Otter daj znać jak będą wyniki. Czekam z niecierpliwoscia. A co do cen, to naprawde jak robi się regularnie badania, to złotówki lecą jak szalone.
Martyna33 ja mam też zawirowania z temp wszystko prawie wskazywało na to, że wczoraj była u mnie owu, ale temp dzisiejsza na to nie wskazuje. Więc już nic nie rozumiem.
PannaAnna35 wcale Ci się nie dziwię. Też bym się wkurzyła jak nie chciał 💞 Z moim akurat nie mam problemów, bo on zawsze chce, ale może nadejdzie taki dzień, że i ja się zdziwię.
-
nick nieaktualnyStysia16 wrote:Dzień dobry kochane
Ja znów w pracy i znów usmiechnięta dzięki wam, czytam i nadrabiam zaległości od wczoraj
U nas na razie seksów nie będzie, bo mamy zawrót głowy, a ja jestem po owu i już nie mam tka ochoty jak wcześniej
Co do niechcenia naszych facetów to też się wkurzam jak on nie chce, albo jak nie może dojsć, ale wiem, że to tylko człowiek i może mieć gorszy dzień lub mu się nie chcieć tak jak nam nie raz i nie dwa. Ja sobie zawsze myśle, że jak M mi odmaiwa, to już mu się nie podobam 🙈
PannaAnna ja też od rana w pracy
Otter czekamy na info jak badania 🍀
Martyna33 ja mam teraz 4 dni na rano do pracy, więc nie mierzę i mam nadzieję, że jak za kilka dni wrócę do mierzenia to się pozytywnie zaskoczę A jesteś przed owu czy już po? -
anka wrote:Mam podobnie jak mój mi odmawia, też mam myśli że już go nie pociągam itp potem tylko o tym myślę i się dobijam 🤦 i humor do bani 😜
Ile już z tego kłótni było 😂 Jak sobie teraz o tym pomyślę to mi się śmiać chce z samej siebie No ale tak już mamy, że chcemy się podobać naszym ukochanym2/2023 💔 6tc poronienie
12/2021💙mamy pięknego, wymarzonego chłopca👶
2/2021 💔 6 tc poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
5/2020 💔 7 tc poronienie, łyżeczkowanie
Ona
29 lat
zapracowana mama
On
28 lat
bez nałogów
mało aktywny tryb życia
szczupły
01/2023 chcemy drugiego bobasa
Starania bez spiny, co będzie to będzie!
3/2021 klinika leczenia niepłodności -> jest ok -
Blanka1988 wrote:Otter daj znać jak będą wyniki. Czekam z niecierpliwoscia. A co do cen, to naprawde jak robi się regularnie badania, to złotówki lecą jak szalone.
Martyna33 ja mam też zawirowania z temp wszystko prawie wskazywało na to, że wczoraj była u mnie owu, ale temp dzisiejsza na to nie wskazuje. Więc już nic nie rozumiem.
PannaAnna35 wcale Ci się nie dziwię. Też bym się wkurzyła jak nie chciał 💞 Z moim akurat nie mam problemów, bo on zawsze chce, ale może nadejdzie taki dzień, że i ja się zdziwię.
Blanka kochana widze na Twoim wykresie ze bierzesZ nac. Jaki masz? Bo zastanawiam sie dlaczego tyle dni go bierzesz. Bo ogólnie nac bierze sie od 3 do 7dc łącznie 5 dni w dawce 1200 dziennie04.11.2021 ⏸️🍀
28.06.2022 Blanka 🥰 Julia 🥰
👼11.2020r. 11tc💔
👱♀️ 29 lat
3dc:
AMH- 5,53
Tsh-1.55-->2,1 -->1,73-->2,02
Lh-7.78-->6,84✔️
Fsh-7.48-->8,57✔️
Estradiol-59.54--> <20 ❌
Prolaktyna-11.45--> 7,17✔️
Testosteron-0.27✔️
👱♂️29 lat
morfologia 4 %--->5%✔️
Koncentracja 58.70 mln/ml --->88.61mln/ml✔️
“Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie” -
Ja wczoraj bez ❤️, poranek również. Dzieciak przyleciał o 7 rano nas obudzić 🤬
Temp moja dalej w dooooleeee, myślę że bezowulacyjny, chociaż znając życie i moje szczęście wskoczy akurat jak mąż pojedzie...
Humor dzisiaj -1,
Plus plamienia identyczne jak w poprzednim miesiącu.... Tylko że wtedy byłam po owu i to była implantacja... Juz nie wiem co myśleć.meraja90 lubi tę wiadomość
-
Ja jestem po owulacji 7dpo, ale temperatury jakieś takie.. No nie podobają mi się. W zaciazonym 7dpo już byłam ponad 37, a teraz 36,75 Człowiek analizuje i analizuje i się wykańcza25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia