X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne LUXMED Katowice
Odpowiedz

LUXMED Katowice

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Molahonkeey Nowa

Wysłany: 22 grudnia, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Czy macie może do polecenia godnego zaufania ginekologa w LuxMed w Katowicach? Chciałabym zacząć starania o 🤰🏼 i zapisać się do konkretnego lekarza, który jest w stanie również poprowadzić dobrze ewentualną ciążę w przyszłości. Niestety wg opinii na Znany Lekarz kiepsko to wygląda…
    Z góry pięknie dziękuję
    Ola

💁🏼‍♀️30l.
    🧔🏼‍♂️32l.

•IX 2024 wykryty polip trzonu macicy
    •X 2024 💒👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️
    •XII 2024 histeroskopia
    •Czekam na wyniki… 💭
  • Migotka96 Ekspertka

Wysłany: 22 grudnia, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo chętnie zostanę i podczytam bo sama szukam dobrego ginekologa w Kato z Lux med

Słyszałam dobre opinie o dr Ewelina Lieber -Trawicka ale nie widzę do niej terminów żeby normalnie na wizytę do gienkologa się umówić, dopiero jak zmieni się wizytę na prowadzenie ciąży to wskakują terminy

Dlatego póki starania i stymulacja cyklu to i tak chodzę prywatnie raz w miesiącu a na prowadzenie ciąży już będę celowała w Lux med

Molahonkeey lubi tę wiadomość

👱🏼‍♀️ 28 lat
    Endometrioza 🦠
    AMH 4,45

👱🏼‍♂️32 lata
    10.12 Badanie nasienia - czekamy na wyniki

1-3 cs naruralnie
    4-5 cs lametta + Ovitrelle
    Od 6cs lametta + 2x Zivafert + 2x Gonapeptyl

🫶🏼 8 cs
    20.12 - monitoring (2 pecherzyki ) ❤️
  • Molahonkeey Nowa

Wysłany: 23 grudnia, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka96 wrote:
    Ooo chętnie zostanę i podczytam bo sama szukam dobrego ginekologa w Kato z Lux med

Słyszałam dobre opinie o dr Ewelina Lieber -Trawicka ale nie widzę do niej terminów żeby normalnie na wizytę do gienkologa się umówić, dopiero jak zmieni się wizytę na prowadzenie ciąży to wskakują terminy

Dlatego póki starania i stymulacja cyklu to i tak chodzę prywatnie raz w miesiącu a na prowadzenie ciąży już będę celowała w Lux med

Dzięki za odpowiedź Migotka ! ❤️
    Ja byłam już u dwóch i mogę napisać:

- Arkadiusz Kucharek: szybka konsultacja bez szczegółów i detali, nic od siebie nie mówi/dodaje jeśli nie zapytasz sama + skierowanie do szpitala od ręki wystawił bez wyjaśnień większych jak zabieg wygląda i po co się go robi, dopiero po wizycie musiałam się dedukować, odniosłam wrażenie niezbyt empatycznej wizyty
    - Zygmunt Mackiewicz: widać, że ma dużą wiedzę, na wizycie zachęca do skorzystania z innej kliniki, konkretny, jak się samemu dopytuje to tak jakby odpowiedzi były oczywiste, a pytania głupie troszkę, ale może to też wynikać z jego wiedzy i tego że coś dla niego jest oczywiste?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia, 15:11

💁🏼‍♀️30l.
    🧔🏼‍♂️32l.

•IX 2024 wykryty polip trzonu macicy
    •X 2024 💒👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️
    •XII 2024 histeroskopia
    •Czekam na wyniki… 💭
  • MałaMiMi Ekspertka

Wysłany: 23 grudnia, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina Liber-Trawicka - wspaniała ;-)
    Arkadiusz Kucharek - tak jak we wpisie powyżej ;-) + nie mów o ivf, bo zrobi Ci wyklad, że Luxmed nie leczy ivf
    Michał Gawlik - ok
    Anna Wajda - nadąsana

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ