LUXMED Katowice
-
Hej,
Czy macie może do polecenia godnego zaufania ginekologa w LuxMed w Katowicach? Chciałabym zacząć starania o 🤰🏼 i zapisać się do konkretnego lekarza, który jest w stanie również poprowadzić dobrze ewentualną ciążę w przyszłości. Niestety wg opinii na Znany Lekarz kiepsko to wygląda…
Z góry pięknie dziękuję
OlaChochlik12 lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego bobusia👶🏼
💁🏼♀️30l.🧔🏼♂️32l.
•VIII 2024 Diagnoza: Polip trzonu macicy
•X 2024 💒👰🏼♀️🤵🏼♂️
•XII 2024 Histeroskopia
•I 2025 Wyniki histeroskopii:
~liczne mini-torbieliki na jajnikach
~jajniki obustronnie powiększone
~ogniskowa metaplazja płaskonabłonkowa
~endometrium polipowate z cechami wydzielania
Wizyta 21.01 👌🏻
To do list:
•📊 badania podstawowe -> ⏳
•⏳ wyniki cytologii płynnej + HPV -> ok. 11.02
💊•Folian Forte •Wit B6 •Wit B12 •Wit C •Wit D •Omega 3-6-9 •Jodek potasu •Żelazo •Ogestan Inozytol 4000 •Oxigravide
Pierwszy cykl po histeroskopii:
✨1DC ~ 13.01 -
Ooo chętnie zostanę i podczytam bo sama szukam dobrego ginekologa w Kato z Lux med
Słyszałam dobre opinie o dr Ewelina Lieber -Trawicka ale nie widzę do niej terminów żeby normalnie na wizytę do gienkologa się umówić, dopiero jak zmieni się wizytę na prowadzenie ciąży to wskakują terminy
Dlatego póki starania i stymulacja cyklu to i tak chodzę prywatnie raz w miesiącu a na prowadzenie ciąży już będę celowała w Lux medMolahonkeey lubi tę wiadomość
👱🏼♀️ 28 lat
Endometrioza 3st.🦠
AMH 4,45
👱🏼♂️32 lata
Seminogram morfologia 1% ⛔️
Koncentracja 34,54 mln ✅
Ruch postępowy 33% ✅
Ruch całkowity 45% ✅
Fragmentacja DNA 18,61 % ⛔️
Chromatyna 20,47 % ⛔️
Test HBA 71% ⛔️
Suplementy: TenFertil ON
1-3 cs naruralnie
4-5 cs lametta + Ovitrelle
Od 6cs lametta + 2x Zivafert + 2x Gonapeptyl
🫶🏼 9 cs
02.02 testowanie
Plan 2025:
Styczeń: Wymazy MUCH + bakterio-grzybicze
Marzec/kwiecień : drożność, usunięcie torbieli, powtórzenie badań nasienia
Maj: inseminacja -
Migotka96 wrote:Ooo chętnie zostanę i podczytam bo sama szukam dobrego ginekologa w Kato z Lux med
Słyszałam dobre opinie o dr Ewelina Lieber -Trawicka ale nie widzę do niej terminów żeby normalnie na wizytę do gienkologa się umówić, dopiero jak zmieni się wizytę na prowadzenie ciąży to wskakują terminy
Dlatego póki starania i stymulacja cyklu to i tak chodzę prywatnie raz w miesiącu a na prowadzenie ciąży już będę celowała w Lux med
Dzięki za odpowiedź Migotka ! ❤️
Ja byłam już u dwóch i mogę napisać:
- Arkadiusz Kucharek: szybka konsultacja bez szczegółów i detali, nic od siebie nie mówi/dodaje jeśli nie zapytasz sama + skierowanie do szpitala od ręki wystawił bez wyjaśnień większych jak zabieg wygląda i po co się go robi, dopiero po wizycie musiałam się dedukować, odniosłam wrażenie niezbyt empatycznej wizyty
- Zygmunt Mackiewicz: widać, że ma dużą wiedzę, konkretny, jak się samemu dopytuje to wszystko wyjaśnia, można wyjść uspokojoną z wizyty i zadowoloną, sympatycznym lekarz
EDIT: Po drugiej wizycie u lekarza Mackiewicza mogę polecić, pierwszy ginekolog z luxmedu u którego byłam, który jest sensowny i konkretny 👌🏻 wszystko zrozumiale wyjaśnia, bardzo miła atmosferaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia, 23:37
Starania o pierwszego bobusia👶🏼
💁🏼♀️30l.🧔🏼♂️32l.
•VIII 2024 Diagnoza: Polip trzonu macicy
•X 2024 💒👰🏼♀️🤵🏼♂️
•XII 2024 Histeroskopia
•I 2025 Wyniki histeroskopii:
~liczne mini-torbieliki na jajnikach
~jajniki obustronnie powiększone
~ogniskowa metaplazja płaskonabłonkowa
~endometrium polipowate z cechami wydzielania
Wizyta 21.01 👌🏻
To do list:
•📊 badania podstawowe -> ⏳
•⏳ wyniki cytologii płynnej + HPV -> ok. 11.02
💊•Folian Forte •Wit B6 •Wit B12 •Wit C •Wit D •Omega 3-6-9 •Jodek potasu •Żelazo •Ogestan Inozytol 4000 •Oxigravide
Pierwszy cykl po histeroskopii:
✨1DC ~ 13.01 -