LUXMED Katowice
-
Hej,
Czy macie może do polecenia godnego zaufania ginekologa w LuxMed w Katowicach? Chciałabym zacząć starania o 🤰🏼 i zapisać się do konkretnego lekarza, który jest w stanie również poprowadzić dobrze ewentualną ciążę w przyszłości. Niestety wg opinii na Znany Lekarz kiepsko to wygląda…
Z góry pięknie dziękuję
Ola💁🏼♀️30l.
🧔🏼♂️32l.
•IX 2024 wykryty polip trzonu macicy
•X 2024 💒👰🏼♀️🤵🏼♂️
•XII 2024 histeroskopia
•Czekam na wyniki… 💭 -
Ooo chętnie zostanę i podczytam bo sama szukam dobrego ginekologa w Kato z Lux med
Słyszałam dobre opinie o dr Ewelina Lieber -Trawicka ale nie widzę do niej terminów żeby normalnie na wizytę do gienkologa się umówić, dopiero jak zmieni się wizytę na prowadzenie ciąży to wskakują terminy
Dlatego póki starania i stymulacja cyklu to i tak chodzę prywatnie raz w miesiącu a na prowadzenie ciąży już będę celowała w Lux medMolahonkeey lubi tę wiadomość
👱🏼♀️ 28 lat
Endometrioza 🦠
AMH 4,45
👱🏼♂️32 lata
10.12 Badanie nasienia - czekamy na wyniki
1-3 cs naruralnie
4-5 cs lametta + Ovitrelle
Od 6cs lametta + 2x Zivafert + 2x Gonapeptyl
🫶🏼 8 cs
20.12 - monitoring (2 pecherzyki ) ❤️ -
Migotka96 wrote:Ooo chętnie zostanę i podczytam bo sama szukam dobrego ginekologa w Kato z Lux med
Słyszałam dobre opinie o dr Ewelina Lieber -Trawicka ale nie widzę do niej terminów żeby normalnie na wizytę do gienkologa się umówić, dopiero jak zmieni się wizytę na prowadzenie ciąży to wskakują terminy
Dlatego póki starania i stymulacja cyklu to i tak chodzę prywatnie raz w miesiącu a na prowadzenie ciąży już będę celowała w Lux med
Dzięki za odpowiedź Migotka ! ❤️
Ja byłam już u dwóch i mogę napisać:
- Arkadiusz Kucharek: szybka konsultacja bez szczegółów i detali, nic od siebie nie mówi/dodaje jeśli nie zapytasz sama + skierowanie do szpitala od ręki wystawił bez wyjaśnień większych jak zabieg wygląda i po co się go robi, dopiero po wizycie musiałam się dedukować, odniosłam wrażenie niezbyt empatycznej wizyty
- Zygmunt Mackiewicz: widać, że ma dużą wiedzę, na wizycie zachęca do skorzystania z innej kliniki, konkretny, jak się samemu dopytuje to tak jakby odpowiedzi były oczywiste, a pytania głupie troszkę, ale może to też wynikać z jego wiedzy i tego że coś dla niego jest oczywiste?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia, 15:11
💁🏼♀️30l.
🧔🏼♂️32l.
•IX 2024 wykryty polip trzonu macicy
•X 2024 💒👰🏼♀️🤵🏼♂️
•XII 2024 histeroskopia
•Czekam na wyniki… 💭 -