Tydzień dla Płodności   

Uwaga: to już ostatnia szansa!   
Nie zwlekaj - zbadaj swoją płodność - pierwsza wizyta 1zł!
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne LUXMED -USG
Odpowiedz

LUXMED -USG

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • LuckyMe Koleżanka

Wysłany: 1 października 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WItajcie dziewczyny. Czy któraś z Was sie orientuje który z lekarzy w LuxMedzie w Warszawie ma w gabinecie aparat do USG ? Strasznie męczące jest chodzenie po skierowanie a potem czekanie na na ogole bardzo odległy termin USG ciąży. Pozdrawiam

Aniołek 9/2014 [*]

3jgxe6hhf4nd2mmr.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety żaden to są dwie różne wizyty :-( dwóch różnych lekarzy
    Adzia85 wrote:
    WItajcie dziewczyny. Czy któraś z Was sie orientuje który z lekarzy w LuxMedzie w Warszawie ma w gabinecie aparat do USG ? Strasznie męczące jest chodzenie po skierowanie a potem czekanie na na ogole bardzo odległy termin USG ciąży. Pozdrawiam

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedyś korzystałam z LuxMedu we Wrocławiu i tam normalnie USG było w gabinecie, potem przeprowadziłam się do Gdyni i tutaj szok - osobno. Z tego co widzę nie tylko tutaj... Męczące to było strasznie więc zrezygnowałam z abonamentu u nich.

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • LuckyMe Koleżanka

Wysłany: 1 października 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za odpowiedzi.
    Wiem że w Limie w Marriotcie prof.Kamiński robi u siebie na wizycie USG, ale do niego bardzo cieżko sie dostać.

Aniołek 9/2014 [*]

3jgxe6hhf4nd2mmr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zależnie w jakim mieście. W Gdyni np. nie ma usg w gabinecie, ale byłam ostatnio w Gdańsku i tam jest połączony gabinet z usg.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ