X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne macica po porodzie
Odpowiedz

macica po porodzie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sarah88 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2017, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po urodzeniu dziecka wypadła mi macica i lekarz jakby ją"wsadził" i ruchami na brzuchu umiejscowił na miejscu :/ jest to przerażające dla mnie, nie mam żadnych objawów od tego czasu a mineło 2,5roku. Czy ktoś miał też tak? planujemy z mężem rodzeństwo dla syna i już się staramy ale właśnie sobie przypomniałam o tej strasznej sytuacji i nie wiem co się może zdarzyć, czy mi całkiem wypadnie? czy już w trakcie ciąży moze się coś stać czy po porodzie...boje się, że będę miała problemy z wypadającą macicą i dolegliwości z tym związane :/

qb3c2n0aibsaj33t.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ