MAJ MAJ MAJ taki piękny miesiąc na zajście w ciążę, czary mary i II kreski na teście :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMiłego dnia dziewczyny!
U mnie dziś taki piękny owulak, jeszcze takiego nie miałam nigdy. To są te z Pinka, a tanioszki z Allegro nigdy mi nie pokazały takiego pozytywu.
Dziwna sprawa byłam przekonana ze mam owu z lewego jajnika, z początku pobolewaly oba, później 3 dni lewy i teraz tylko prawy. Może to podwójna owulacja 😂Kasiulka03, KAR, TakBardzoCiebieChcę, Lulu83 lubią tę wiadomość
-
Anetynka przykro mi
Ania93 kciuki za betę!
Lollipop Piękny owulak, bo boju
Dziewczyny, które nawiedziła @ powodzenia w nowym cyklu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2020, 11:37
lollipop, Ania93, Turkusowa90 lubią tę wiadomość
15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
nick nieaktualnylollipop wrote:Miłego dnia dziewczyny!
U mnie dziś taki piękny owulak, jeszcze takiego nie miałam nigdy. To są te z Pinka, a tanioszki z Allegro nigdy mi nie pokazały takiego pozytywu.
Dziwna sprawa byłam przekonana ze mam owu z lewego jajnika, z początku pobolewaly oba, później 3 dni lewy i teraz tylko prawy. Może to podwójna owulacja 😂lollipop lubi tę wiadomość
-
lollipop wrote:Miłego dnia dziewczyny!
Dziwna sprawa byłam przekonana ze mam owu z lewego jajnika, z początku pobolewaly oba, później 3 dni lewy i teraz tylko prawy. Może to podwójna owulacja 😂[/QUOTE
Piękna kreska to teraz do roboty i zycE żeby za 12 dni była taka piękna kreska na ciazowymlollipop lubi tę wiadomość
-
Kasiulka03 wrote:Aniu a.po jakim czasie po 5.minutach to tak Jeśli później to bym zrobiła jescze jeden.tesyStarania od 10.2019
06.12.2019 7tc Aniołek (*)
06.2020 poronienie -
Hej dziewczyny. Właśnie dostałam wyniki badań i czy mogłybyście mi powiedzieć czy te wyniki są ok? Nie wiem kiedy dostanę odpowiedź od gina a już mnie ciekawość zżera...
Tsh- 1,890
Prolaktyna- 12,43[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
nick nieaktualny
-
Młoda19 wrote:Hej dziewczyny. Właśnie dostałam wyniki badań i czy mogłybyście mi powiedzieć czy te wyniki są ok? Nie wiem kiedy dostanę odpowiedź od gina a już mnie ciekawość zżera...
Tsh- 1,890
Prolaktyna- 12,43 -
Ania93 wrote:Beta już pobrana, mam nadzieję że dzisiaj się wyjaśni 😄
Ania93 lubi tę wiadomość
-
makalotia wrote:Tez uważam ze ok
Skoro te wyniki są ok to jest wszystko dobrze czy to jeszcze o niczym nie świadczy? Kurcze martwi mnie to że lekarz nie zauważył u mnie żadnych pęcherzyków...[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
nick nieaktualnyMłoda19 wrote:Skoro te wyniki są ok to jest wszystko dobrze czy to jeszcze o niczym nie świadczy? Kurcze martwi mnie to że lekarz nie zauważył u mnie żadnych pęcherzyków...
Młoda19, lollipop lubią tę wiadomość
-
Młoda19 wrote:Skoro te wyniki są ok to jest wszystko dobrze czy to jeszcze o niczym nie świadczy? Kurcze martwi mnie to że lekarz nie zauważył u mnie żadnych pęcherzyków...
Młoda19 lubi tę wiadomość
-
PoMarzenia wrote:Raz do dwóch razy w roku może się zdarzyć cykl bezowulacyjny u zdrowej kobiety i jest to całkiem normalne, nie masz czym się martwić, jeżeli wcześniej normalnie jajeczkowałaś
Lekarz się trochę zdziwił że staramy się już 8 miesiąc i nic no i jeszcze jak zobaczył że w 11dc nie mam żadnego pęcherzyka w obu jajnikach to już w ogóle... Po odstawieniu tabletek anty we wrześniu byłam u lekarza żeby zobaczyć czy wszystko jest ok ale mówił że do pół roku musi mi się wszystko uregulować i w sumie nic nie mówił czy widzi żeby jajniki pracowały a ja wtedy też nie pomyślałam żeby zapytać o to a teraz dopiero udało mi się dostać prywatnie do innego bo tamten wziął chorobowe, później święta a teraz korona...[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
makalotia wrote:Myślę, ze po jednym cyklu to nie ma co tak patrzec. Zresztą u mnie lekarz nigdy nie widział owulacji, nawet w cyklu którym zaciążyłam .
Mąż dzisiaj mówi do mnie 'Ty wiesz, że jest takie coś jak testy owulacyjne?! Może ten lekarz za wcześnie Ci robił usg i dlatego Ci te jajniki nie pracowały to może zróbmy ten test owulacyjny za kilka dni' 🤣 Myślałam, że się posikam ze śmiechu bo tak mnie rozbawiła ta jego wypowiedź a jeszcze lepsza była mina jak mu powiedziałam że wiem że są takie testy 🤣🤣🤣
A tak serio to się teraz zaczęłam trochę zastanawiać czy na serio nie zrobić sobie takiego testu w dniu domniemanej owulacji...makalotia, OlaNova, TakBardzoCiebieChcę lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
nick nieaktualnyMłoda19 wrote:Mąż dzisiaj mówi do mnie 'Ty wiesz, że jest takie coś jak testy owulacyjne?! Może ten lekarz za wcześnie Ci robił usg i dlatego Ci te jajniki nie pracowały to może zróbmy ten test owulacyjny za kilka dni' 🤣 Myślałam, że się posikam ze śmiechu bo tak mnie rozbawiła ta jego wypowiedź a jeszcze lepsza była mina jak mu powiedziałam że wiem że są takie testy 🤣🤣🤣
A tak serio to się teraz zaczęłam trochę zastanawiać czy na serio nie zrobić sobie takiego testu w dniu domniemanej owulacji... -
Młoda19 wrote:Mąż dzisiaj mówi do mnie 'Ty wiesz, że jest takie coś jak testy owulacyjne?! Może ten lekarz za wcześnie Ci robił usg i dlatego Ci te jajniki nie pracowały to może zróbmy ten test owulacyjny za kilka dni' 🤣 Myślałam, że się posikam ze śmiechu bo tak mnie rozbawiła ta jego wypowiedź a jeszcze lepsza była mina jak mu powiedziałam że wiem że są takie testy 🤣🤣🤣
A tak serio to się teraz zaczęłam trochę zastanawiać czy na serio nie zrobić sobie takiego testu w dniu domniemanej owulacji...Młoda19, lollipop lubią tę wiadomość
-
PoMarzenia wrote:Takie testy się robi przed domniemaną owulacją, bo pik LH wydziela się 24-36h przed pęknięciem pęcherzyka i dobrze jest już zacząć wcześniej testować, ja mam dzisiaj 11dc i od dzisiaj już zaczęłam robić a owulacja zwykle jest u mnie między 17 a 18dc, ja mam te clearblue, bo u mnie najlepiej się sprawdzają
Zamawiasz je przez internet? Czy kupujesz stacjonarnie?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania