Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Majowe ale czy udane?
Odpowiedz

Majowe ale czy udane?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Joanka# Koleżanka

Wysłany: 7 maja 2021, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Jestem tu nowa, mam 25 lat i od 4 miesiecy z narzeczonym staramy się o maleństwo.
    W tym cyklu jakby wszystko jest inaczej, może wesprzecie albo wybijecie z głowy te głupoty i wkręca ie sobie.
    Cykle co 30 dni, ostatnia miesiaczka 16.04
    2 dni temu zabolało mnie podbrzusze tak aż musiałam sie zgiąć w pół i trwało to ok 5min.
    A od tego czasu pobolewa mnie lewy jajnik.
    Zapisałam się na wizyte do gin na środę aby wykluczyc jakieś chorobsko.
    Ale pobolewają mnie rownież piersi ale nie jakoś specjalnie czasem przed okresem bardziej bolą:)
    Oprocz tego mam w sobie jakiś taki duzy niepokoj i nie umiem zajac niczym mysli. :(
    Która bedzie testować w najbliższych dniach? Trzymam kciuki za siebie i za każdą oddzielnie!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ