X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Majowe ale czy udane?
Odpowiedz

Majowe ale czy udane?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Joanka# Koleżanka

Wysłany: 7 maja 2021, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Jestem tu nowa, mam 25 lat i od 4 miesiecy z narzeczonym staramy się o maleństwo.
    W tym cyklu jakby wszystko jest inaczej, może wesprzecie albo wybijecie z głowy te głupoty i wkręca ie sobie.
    Cykle co 30 dni, ostatnia miesiaczka 16.04
    2 dni temu zabolało mnie podbrzusze tak aż musiałam sie zgiąć w pół i trwało to ok 5min.
    A od tego czasu pobolewa mnie lewy jajnik.
    Zapisałam się na wizyte do gin na środę aby wykluczyc jakieś chorobsko.
    Ale pobolewają mnie rownież piersi ale nie jakoś specjalnie czasem przed okresem bardziej bolą:)
    Oprocz tego mam w sobie jakiś taki duzy niepokoj i nie umiem zajac niczym mysli. :(
    Która bedzie testować w najbliższych dniach? Trzymam kciuki za siebie i za każdą oddzielnie!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ