Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane dzien dobry! Gratuluje zielonym, niezafasolkowanym zycze duzo cierpliwosci w staraniach..
Glowa do gory kochane, trzymam za Was mocno kciuki. Pamietajcie, ze dopoki nie ma @, to ZAWSZE!! jest szansa na zielony koniec, niezaleznie od wyniku dzisiejszego testu!
Mizzelka lec na bete.mizzelka lubi tę wiadomość
-
U mnie dzisiaj szał temperaturowy. Aż się rozbudziłam jak zobaczyłam ile termometr pokazuje (szczególnie, że jestem raczej zimnokrwista i 36,9 to u mnie taka gorączka, że umieram). Ale boje się, że dzisiejszy wzrost to dopiero właśnie owulka była a tam żadnych serduszek Chyba przestanę mierzyć temperaturę dopóki nie dostanę @ bo zwariuje...
-
Daisy wrote:Kochane dzien dobry! Gratuluje zielonym, niezafasolkowanym zycze duzo cierpliwosci w staraniach..
Glowa do gory kochane, trzymam za Was mocno kciuki. Pamietajcie, ze dopoki nie ma @, to ZAWSZE!! jest szansa na zielony koniec, niezaleznie od wyniku dzisiejszego testu!
Mizzelka lec na bete.
napisalam do gina.. niezależnie o której godzinie by mnie wcisnął.. dwie godziny przed pójdę na betę na świeżo.. dla pewności, jak bd (-) to się nie przyznaje nawet do luteiny jemu i odstawiam bo już za dwa dni beta powinna być prawidłowaDaisy lubi tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:U mnie dzisiaj szał temperaturowy. Aż się rozbudziłam jak zobaczyłam ile termometr pokazuje (szczególnie, że jestem raczej zimnokrwista i 36,9 to u mnie taka gorączka, że umieram). Ale boje się, że dzisiejszy wzrost to dopiero właśnie owulka była a tam żadnych serduszek Chyba przestanę mierzyć temperaturę dopóki nie dostanę @ bo zwariuje...
-
julita wrote:Mizzelka, ale temperatura cały czas w górze.
-
Cześć
jeszcze mi się ręce trzęsą i mi słabo, nie wierzę ... aaaaaaaaaaaaaaaa mam dwie kreski co prawda testowa bledsza ale jest, jest ! Temperatury nie mierzyłam nigdy ale dziś rano się pokusiłam i 36,9.
boję się, że to moja wyobraźnia. Mąż śpi po nocce i nawet nie ma kto zerknąć żeby mi potwierdzić
jak wrzuca zdjęcie żeby wam pokazać?
Isabelle gratulacje
mizzelka, popieram leć na betę i głowa do góry
ofeline, a nie powtarzasz? masz @mizzelka, Ewa99, Daisy, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
u mnie dzisiaj spadek, trzymajcie kciuki by była to implantacja i żeby juro temp znowu skoczyła w górę !!
mizzelka, Daisy lubią tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
kamilaaa_88 wrote:Cześć
jeszcze mi się ręce trzęsą i mi słabo, nie wierzę ... aaaaaaaaaaaaaaaa mam dwie kreski co prawda testowa bledsza ale jest, jest ! Temperatury nie mierzyłam nigdy ale dziś rano się pokusiłam i 36,9.
boję się, że to moja wyobraźnia. Mąż śpi po nocce i nawet nie ma kto zerknąć żeby mi potwierdzić
jak wrzuca zdjęcie żeby wam pokazać?
Isabelle gratulacje
mizzelka, popieram leć na betę i głowa do góry
ofeline, a nie powtarzasz? masz @
no to cudownie gratulacje!
wrzuć zdjęcie na www.zapodaj.pl i dawaj linka
ile miesięcy się starliście?
-
kamilaaa_88 wrote:belldandy trzymamy mocno
Blondik u mnie wczoraj jak zrobiłam test to całe okienko się zabarwiło, więc zgłupiałam i straciłam nadzieję, a dzisiaj proszę
Mam jeszcze jeden test ale powtórzę jutro dla pewności, a w czwartek beta.