Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
MIZZELKA jak nie ma jeszcze @ to wszystko możliwe jest:) moja koleżanka też cały czas miała negatywy a dopiero 2 tyg po spodziewanej @ wyszedł pozytyw, faktycznie beta rozwiązała by wszystkie wątpliowści:)
ewcia21k lubi tę wiadomość
to nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:Sama już nie wiem... jestem zdezorientowana nie wiem co robić.. czy umawiać się w czwartek na wizytę u gin czy przerwać luteinę.. nie wiem. bo mam słabą dawkę 2x1
na twoim miejscu umówiłabym sie do gina na czwartek, brała luteinę i nie zważając na nikogo pojechała jutro rano zrobić bete. Przeciez najważniejsza jesteś ty i twoje prawdopodobne dzieciątko, nie przejmuj sie tym co pomyślą inni.mizzelka lubi tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:na twoim miejscu umówiłabym sie do gina na czwartek, brała luteinę i nie zważając na nikogo pojechała jutro rano zrobić bete. Przeciez najważniejsza jesteś ty i twoje prawdopodobne dzieciątko, nie przejmuj sie tym co pomyślą inni.
-
i od razu tego samego dnia zrobię betę z dwie godziny przed wizytą w razie co.. i będzie tak na świeżo
i w czerwcu już nie bd brać tego głupiego wiesiołka nie nastawiam się... po co ja się do jasnej cholery nastawiałam, trzeba to przełknąć z goryczką, ale trzeba..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 08:10